Lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Hagfors

Se lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb på Valmet - Produktion

Är du nyfiken på Valmet? Nu finns en fantastisk möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter för framtiden och jobba för en mer hållbar framtid. Ta chansen och få en inblick hur det är att arbeta hos oss på Valmet! Nu har du som är intresserad av att jobba inom industri och produktion en unik chans att söka sommarjobb hos ett branschledande globalt teknikföretag. Valmet är en ledande global utvecklare och leverantör av teknik, automation och service inom... Visa mer
Är du nyfiken på Valmet? Nu finns en fantastisk möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter för framtiden och jobba för en mer hållbar framtid.
Ta chansen och få en inblick hur det är att arbeta hos oss på Valmet! Nu har du som är intresserad av att jobba inom industri och produktion en unik chans att söka sommarjobb hos ett branschledande globalt teknikföretag. Valmet är en ledande global utvecklare och leverantör av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Vi omvandlar förnybara resurser till hållbara resultat, det gör att varje dag hos oss är betydelsefull. Bli en del av förändringen du också!
Under sommarperioden söker vi nu sommarjobbare till vår produktionsanläggning i Hagfors.
Vem är du?
Framför allt är du ansvarstagande och engagerad som person. Vi ser gärna att du har avslutat ditt andra år på Teknikcollege men alla är välkomna att söka.
För att arbeta inom produktion behöver du som söker vara fyllda 18 år när sommarjobbet startar och ha körkort för bil men även gärna för truck och travers.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med ett positivt arbetsklimat. Som sommarjobbare på Valmet får du en inblick i hur det är att arbeta hos oss och samlar värdefull praktisk erfarenhet.
Ansökan
Vill du anta utmaningen och bli en del av vårt team under sommaren?
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 februari men rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med att söka!
För information om rekryteringsprocessen kontakta Elize Nilsson, HR, [email protected]
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With over 19,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre