Lediga jobb som Tandsköterska i Hagfors

Se lediga jobb som Tandsköterska i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Klinikadministratör, Folktandvården Hagfors

Ansök    Sep 16    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Hagfors söker vi nu en Klinikadministratör! Vi är en klinik som har verksamhet på två olika orter, Hagfors och Ekshärad. Kliniken kännetecknas av en bra arbetsmiljö och goda möjligheter till personl... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Hagfors söker vi nu en Klinikadministratör!
Vi är en klinik som har verksamhet på två olika orter, Hagfors och Ekshärad. Kliniken kännetecknas av en bra arbetsmiljö och goda möjligheter till personlig utveckling. Här finns förutsättningarna att jobba såväl traditionellt som arbetsfördelat. Båda enheterna är moderna och välutrustade, Hagforskliniken är dessutom nybyggd. Vi har lustgasutrustning, panoramaröntgenmaskin och snart utrustning för digitala avtryck. Vi är totalt 20 medarbetare som behandlar 3555 vuxna patienter och 1905 barn.


I Hagfors kommun bor idag ca 12 800 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. Här finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för fotboll, friidrott och skidåkning mm. Här finns ett rikt förenings-liv och naturen är nära. Läs mer om Hagfors på: www.hagfors.se


Klinikadministratör, Folktandvården Hagfors

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att stödja klinikchefen med personaladministrativa och andra klinikledningsuppgifter samt övriga administrativa uppgifter. Du blir en viktig kontaktperson utåt för kliniken mot patienter, andra verksamheter, kunder och leverantörer. Det kommer även att ingå patientarbete samt andra arbetsuppgifter inom tandsköterskans/tandhygienistens kompetensområde. 
Vi erbjuder utbildning och även handledning av nuvarande klinikadministratör för att komma in i det nya uppdraget.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska eller tandhygienist. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från tandvårdsarbete.
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar.
Välkommen med din ansökan via Heroma Rekrytering senast 2021-10-10.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vill du veta mer kontakta gärna klinikchef Josef Hasan eller klinikadministratör Eva Gran.
Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00
SRAT, Alisa Mehmedovic
Vision, Charlotta Zetterqvist Visa mindre

Klinikadministratör till folktandvården Hagfors och Ekshärad

Ansök    Jan 24    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om oss
Vi är en klinik som har verksamhet på två orter, Hagfors och Ekshärad.

Vi är 20 stycken medarbetare, varav fyra tandläkare och tre tandhygienister. Kliniken kännetecknas av en bra arbetsmiljö och goda möjligheter till personlig utveckling. Båda enheterna är moderna och välutrustade och har lustgasutrustning, panoramaröntgenmaskin och utrustning för digitala avtryck. Kliniken i Hagfors är dessutom nybyggd.

I Hagfors kommun bor idag cirka 12 800 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. Här finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för fotboll, friidrott och skidåkning mm. Vi har ett rikt föreningsliv och naturen är alltid nära. Läs mer om Hagfors & Ekshärad på https://www.hagfors.se/och https://visitvarmland.com/hagfors/

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av kliniskt patientarbete samt andra arbetsuppgifter inom tandsköterskans/tandhygienistens/tandläkarens kompetensområde. Du kommer även utföra arbetsuppgifter för att avlasta klinikchefen med personaladministrativa och andra klinikledningsuppgifter. Du blir en viktig kontaktperson utåt för kliniken mot patienter, andra verksamheter, kunder och leverantörer. 

Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år. För att du ska komma in i arbetet på bästa sätt ges inledningsvis en introduktion av nuvarande klinikadministratör. 

Kvalifikationer
Du behöver vara examinerad inom ett tandvårdsyrke. Som person är du positiv, utåtriktad och har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar men framförallt kan du ge våra patienter ett gott omhändertagande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Hagfors/Ekshärad

Ansök    Mar 30    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Till Folktandvården Hagfors/Ekshärad söker vi nu en tandsköterska! Vi är en klinik som har verksamhet på två olika orter, Hagfors och Ekshärad. Kliniken kännetecknas av en bra arbetsmiljö och goda möjligheter till pers... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Till Folktandvården Hagfors/Ekshärad söker vi nu en tandsköterska!
Vi är en klinik som har verksamhet på två olika orter, Hagfors och Ekshärad. Kliniken kännetecknas av en bra arbetsmiljö och goda möjligheter till personlig utveckling. Här finns förutsättningarna att jobba såväl traditionellt som arbetsfördelat.
Båda enheterna är moderna och välutrustade, Hagforskliniken är dessutom nybyggd. Vi har lustgasutrustning, panoramaröntgenmaskin och snart utrustning för digitala avtryck. Vi har totalt 23 medarbetare, 3555 vuxna patienter och 1905 barn.


Tandsköterska, folktandvården Hagfors/Ekshärad

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt som ingår i en tandsköterskas kompetensområde så som assistans, profylax, reception och sterilarbete. Därutöver kan det även bli aktuellt med arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med till exempel tandhälsokontroller. Du behöver inte vara erfaren, vi erbjuder handledning av erfarna tandsköterskor.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka i arbetsgruppen. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framför allt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Medarbetare berättar

https://regionvarmland.se/tandvard/Jobba-hos-oss/en-bra-start-hos-oss/Medarbetare-berattar/ Visa mindre

Vikarierande tandsköterska till Hagfors

Ansök    Okt 15    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Klaran Tandvård, Björn Ytterberg
Klaran tandvård är en klinik med totalt 14 medarbetare i 2 team. Vårt team består av 2 tandläkare 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor. Vi utför familjetandvård med allt från barn och ungdomstandvård till äldretandvård. Vi arbetar med Implantatbehandlingar. Som tandsköterska hos oss får du en omväxlande arbetsvecka med såväl assistans som eget klinisktarbete på patient. Du har också receptions och sterilarbete. Vi har totalt 5 behandlingsrum och mycket moderna lokaler.

Arbetsuppgifter
Assistering av tandläkare. Förbereda och avsluta
patientbehandling. Profylaxbehandling. Receptions och sterilarbete
samt administration.

Övrig information
Tjänsten är på 80 eller 100% (4-5 dgr/veckan, 32-40h/vecka), kan diskuteras.

Tjänsten kommer att tillsättas löpande.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen

Personliga egenskaper
Vi söker en person som uppskattar att arbeta självständigt, ta ansvar
och bli en del av vårt team. Visa mindre

Tandsköterska, Folktandvården Hagfors/Ekshärad

Ansök    Maj 19    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Hagfors/Ekshärad söker nu en tandsköterska. På den gemensamma kliniken arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 10 tandsköterskor. I Hagfors kommun bor idag ca 11 600 invånare och de största tä... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Hagfors/Ekshärad söker nu en tandsköterska.

På den gemensamma kliniken arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 10 tandsköterskor.

I Hagfors kommun bor idag ca 11 600 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. I kommunen finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för fotboll, friidrott och skidåkning mm. Här finns ett rikt föreningsliv och naturen är nära.

Läs mer om Hagfors och Ekshärad på: www.hagfors.se


Tandsköterska, Folktandvården Hagfors/Ekshärad

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, reception och sterilarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med tandhälsokontroller och profylax.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska, folktandvården Hagfors/Ekshärad

Ansök    Okt 9    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. På den gemensamma kliniken arbetar idag 7 tandläkare (ca 5 heltider tillsammans), 2 tandhygienister och 12 tandsköterskor. I Hagfors kommun bor idag ca 11 600 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

På den gemensamma kliniken arbetar idag 7 tandläkare (ca 5 heltider tillsammans), 2 tandhygienister och 12 tandsköterskor.

I Hagfors kommun bor idag ca 11 600 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. I kommunen finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för fotboll, friidrott och skidåkning mm. Här finns ett rikt föreningsliv och naturen är nära.

Läs mer om Hagfors och Ekshärad på: www.hagfors.se


Tandsköterska, folktandvården Hagfors/Ekshärad

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, reception och sterilarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med tandhälsokontroller och profylax.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tandsköterska, Folktandvården Hagfors/Ekshärad

Ansök    Maj 19    REGION VÄRMLAND    Tandsköterska
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Folktandvården Hagfors/Ekshärad söker nu en tandsköterska. På den gemensamma kliniken arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 10 tandsköterskor. I Hagfors kommun bor idag ca 11 600 invånare och de största tä... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Folktandvården Hagfors/Ekshärad söker nu en tandsköterska.

På den gemensamma kliniken arbetar idag 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 10 tandsköterskor.

I Hagfors kommun bor idag ca 11 600 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. I kommunen finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för fotboll, friidrott och skidåkning mm. Här finns ett rikt föreningsliv och naturen är nära.

Läs mer om Hagfors och Ekshärad på: www.hagfors.se


Tandsköterska, Folktandvården Hagfors/Ekshärad

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, reception och sterilarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med tandhälsokontroller och profylax.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

För mer information om tjänsten, kontakta klinikchef Josef Hasan, tfn 0702-342561

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Klinikchef - Josef Hasan, tfn 0702-342561 Visa mindre