Lediga jobb som Sanering och renhållning i Hagfors

Se lediga jobb som Sanering och renhållning i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Servicemedarbetare till norra Värmland, sommarvikariat 2024

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver vårdcentraler över hela länet och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.



Vill du bidra och göra något meningsfullt? Samtidigt som du utvecklas och knyter många kontakter? Då är våra sommarvikariat någonting för dig.

Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Region Värmland!

Om verksamheten
Regionservice är en serviceorganisation som finns till för regionens verksamheter. Vårt uppdrag är att tillgodose behovet av servicetjänster genom att på bästa sätt stödja vården så att god vård med hög kvalitet kan erbjudas innevånarna. Vi arbetar med lokalvårdservice, måltidsservice, kundservice och logistikservice, där lokalvården är vårt största tjänsteområde. Vi ansvarar för att våra tjänster utförs med hög effektivitet och kvalitet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker servicemedarbetare för sommarvikariat, sommaren 2024 i norra Värmland med tjänster placerade i Torsby, Likenäs, Sunne, Hagfors och Munkfors. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för verksamheten och arbetsgruppen. Vi söker medarbetare inom följande områden:

- Lokalvårdservice
- Logistikservice 

Då vi har ett tätt samarbete mellan de olika områdena så kommer det vara aktuellt att jobba inom båda områdena. När du skickar in din ansökan kommer du få rangordna önskad arbetsort. 

Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som servicemedarbetare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke! 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning, har du erfarenhet från serviceyrken är det meriterande. För vissa av våra tjänster krävs B-körkort.

Du är flexibel, serviceinriktad och stimuleras av att ge bra service. Du tycker om att jobba både självständigt och i team. Du kan uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal- och skrift, då du har mycket kontakt med både kollegor, patienter och besökare.

Du behöver ha fyllt 18 år eftersom många av våra arbetsuppgifter utförs självständigt samt att vi i vissa tjänster arbetar med dygnet-runt-verksamhet och arbetstiden kan då innefatta kvällar, helger och nätter. 

Urval och tillsättning sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/lediga-jobb?id=667798

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikarierande Lokalvårdare till Coor i Hagfors/Munkfors

Vill du vara med på resan där Städtjänst Värmland blir en del av Coor? Vill du arbeta som timanställd lokalvårdare och utföra lokalvård hos våra kunder och ingå i ett härligt, engagerat team? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vår lokalvårdsleverans i Hagfors/Munkfors är i behov av vikarier och vi söker därför en ytterligare kollegor till vårt team! Om rollen Som vikarierande lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare att levere... Visa mer
Vill du vara med på resan där Städtjänst Värmland blir en del av Coor? Vill du arbeta som timanställd lokalvårdare och utföra lokalvård hos våra kunder och ingå i ett härligt, engagerat team? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vår lokalvårdsleverans i Hagfors/Munkfors är i behov av vikarier och vi söker därför en ytterligare kollegor till vårt team!


Om rollen
Som vikarierande lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare att leverera lokalvård hos våra kunder. ?Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra lokalvård i olika miljöer, bland annat på kontor och inom industri.
Tjänsten är en timanställning vid behov, den är förlagd på vardagar och arbetsdagen startar oftast 06:00.


Vår kandidat
Du har ett intresse för lokalvård och känner en stolthet i yrket lokalvårdare. Du har en stor portion engagemang och vill leverera hög kvalitet av lokalvård. Har du arbetat inom lokalvård sedan tidigare ser vi detta som mycket meriterande, men vi sätter stort fokus vid personlig lämplighet. Har du körkort B ser vi även det som mycket meriterande. Du behärskar det svenska språket väl i tal.


Vi ser att du är ansvarsfull och självgående samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans.?


Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats där du har möjlighet att påverka upplägget av ditt eget arbete och vi ger frihet under ansvar. Som ny hos oss på Coor?kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt.


Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. För frågor om rollen är du välkommen att kontakta vår driftchef Sofie Jansson, [email protected], hit skickas även din ansökan med tillhörande cv.


Vi ser fram emot din ansökan!




Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Lokalvårdare/Vikarie sökes till ISS Hagfors mfl orter

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen

Vikarie sökes till Hagfors, Ekshärad, Torsby, Sunne och Munkfors

Tjänsten är Timmar vid behov.

Som Lokalvårdare har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen i kundens lokaler. Tillsammans skapar ni en miljö som förmedlar en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för de anställda och alla besökare. Du arbetar främst med städning kundens lokaler, samt även andra arbetsuppgifter som kan förekomma såsom konferensservice, påfyllning av vatten/kaffemaskiner och skötsel av växter.

Vi erbjuder timmar vid behov

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som kan börja tidiga mornar och har körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är städvana. Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras.

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. Gymnasieutbildning är ett krav.

Din ansökan

Sista ansökningsdag 26/11-23

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 20231126 Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, I din ansökan bifogar du CV, /personligt brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Anette Strömberg på [email protected] eller 0734367014.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicemedarbetare till Hagfors, sommarvikariat 2023

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.



Vill du bidra och göra något meningsfullt? Samtidigt som du utvecklas och knyter många kontakter? Då är våra sommarvikariat någonting för dig.

Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Region Värmland!

Om verksamheten
Regionservice är en serviceorganisation som finns till för regionens verksamheter. Vårt uppdrag är att tillgodose behovet av servicetjänster genom att på bästa sätt stödja vården så att god vård med hög kvalitet kan erbjudas innevånarna. Vi arbetar med lokalvårdservice, måltidsservice, kundservice och logistikservice, där lokalvården är vårt största tjänsteområde. Vi ansvarar för att våra tjänster utförs med hög effektivitet och kvalitet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker servicemedarbetare för sommarvikariat, sommaren 2023. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för verksamheten och arbetsgruppen. Vi söker medarbetare inom följande områden:

- Lokalvårdservice
- Logistikservice 

Då vi har ett tätt samarbete mellan de olika områdena så kommer det vara aktuellt att jobba inom båda områdena. När du skickar in din ansökan kommer du få rangordna önskad arbetsort. 

Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som servicemedarbetare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke! 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning, har du erfarenhet från serviceyrken är det meriterande. För vissa av våra tjänster krävs B-körkort.

Du är flexibel, serviceinriktad och stimuleras av att ge bra service. Du tycker om att jobba både självständigt och i team. Du kan uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal- och skrift, då du har mycket kontakt med både kollegor, patienter och besökare.

Du behöver ha fyllt 18 år eftersom många av våra arbetsuppgifter utförs självständigt samt att vi i vissa tjänster arbetar med dygnet-runt-verksamhet och arbetstiden kan då innefatta kvällar, helger och nätter. 

https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/lediga-jobb?id=585885

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Servicemedarbetare till Torsby med omnejd, timvikariat

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.



Om verksamheten
Regionservice i Torsby med omnejd består av cirka 30 medarbetare där 20 av oss arbetar i Torsby,  övriga är fördelade i Sunne, Munkfors, Hagfors och Likenäs.

Som servicemedarbetare hos oss är ditt uppdrag att stödja vården genom att tillgodose behovet av tjänster inom områden som lokalvård, transport och kundservice. Inom dessa områden finns många olika arbetsuppgifter vilket gör att arbetsdagarna sällan blir de samma dag efter dag.

Arbetsbeskrivning
Vi söker medarbetare som vid behov kan hoppa in och arbeta på serviceenheten i Torsby eller på någon av våra kringliggande vårdcentraler i Sunne, Munkfors, Hagfors och Likenäs. Din största arbetsuppgift som servicemedarbetare kommer att vara företrädesvis inom lokalvård, vilket är en viktig del för att förhindra smittspridning samt upprätthålla en god hygien i våra lokaler. Inom ramen för vår verksamhet förekommer även arbetsuppgifter som innefattar hantering av textilier, vaktmästeri/transport, patienttransport och materialhantering.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för både patienten och arbetsgruppen. Som servicemedarbetare tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för att våra tjänster till hälso- och sjukvården levereras med en hög kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lokalvård inklusive maskinkörning, från lokalvård i sjukvårdsmiljöer eller har en lokalvårdsutbildning. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. För att passa i rollen behöver du vara flexibel då vi söker dig som kan hoppa in och arbeta vid behov vilket ibland kan ske med kort varsel. Du ska tycka om att arbeta självständig och kunna strukturera upp arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har lätt för att samarbeta med andra. 

Då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal samt patienter behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Deponiarbetare

Ansök    Feb 22    Hagfors kommun    Deponiarbetare
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


 


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Hagfors kommun söker nu 2 deponiarbetare.


1 säsongsanställning heltid 6 månader. Tillträde efter överenskommelse.


1 på vikariat heltid 6 månader. Tillträde efter överenskommelse.


Ange i ansökan vilken tjänst du är intresserad av. 


 


Som deponiarbetare är du placerad på avfallsenheten inom Samhällsbyggnadsavdelningen och arbetar på avfalls anläggningarna i Hagfors och Ekshärad. 


 


I ditt dagliga arbete hjälper du besökare att sortera sitt avfall på rätt sätt. Du kontrollerar inkommande avfall, medverkar till att anläggningarna hålls i ett snyggt och städat skick, sorterar farligt avfall samt ställer undan tyngre avfall. I din roll ingår även administrativa arbetsuppgifter inom avfallshantering.


 


Vi söker dig som trivs att arbeta med service, du har lätt för att samarbeta och har stor ansvarskänsla. Du har datorvana och kan jobba självständigt. Erfarenhet av likartat arbete eller arbete med avfallsverksamhet är meriterande. 


 


Då arbetet innebär mycket kundkontakter krävs god social kompetens. 


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.


Körkort med förarbehörighet B är ett krav. 


 


Ditt arbete kommer att vara schemalagt med rullande schema där kvällar och helger ingår. Du tjänstgör tillsammans med fyra medarbetare men kommer till viss del att arbeta ensam.


 


LÖN


Lön enligt avtal


 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Kommunal nås via kommunens växel, 0563-185 00.


 


ÖVRIGT


Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan i dag.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 


 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Deponiarbetare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i arbetet med att utifrån Hagforsstrategin skapa ett attraktivt Hagfors. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska engagera och ... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i arbetet med att utifrån Hagforsstrategin skapa ett attraktivt Hagfors. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om vår vision, våra styrkor, våra prioriterade områden och våra mål på hagforsstrategin.se

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som deponiarbetare är du placerad på avfallsenheten inom Samhällsbyggnadsavdelningen och arbetar vid avfallsanläggningarna i Hagfors och Ekshärad.
I ditt dagliga arbete hjälper du besökare att sortera sitt avfall på rätt sätt. Du kontrollerar inkommande avfall, medverkar till att anläggningarna hålls i ett snyggt och städat skick, sorterar farligt avfall samt ställer undan tyngre avfall. I din roll ingår även administrativa arbetsuppgifter inom avfallshantering.
Vi söker dig som trivs att arbeta med service, du har lätt för att samarbeta och har stor ansvarskänsla. Då arbetet innebär mycket kundkontakter krävs god social kompetens.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du har datorvana och kan jobba självständigt. Erfarenhet av likartat arbete eller arbete med avfallsverksamhet är meriterande.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav. Ditt arbete kommer att vara schemalagt med rullande schema där kvällar och helger ingår. Du tjänstgör tillsammans med tre till fyra medarbetare men till viss del kommer du även att arbeta ensam.

LÖN
Lön enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal VästraSvealand, sektion Klarälvdalen, 0563-185 58.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Serviceenheten söker vikarier inom kost och lokalvård

Ansök    Sep 9    Hagfors kommun    Städare/Lokalvårdare
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSPLATS SERVICEENHETEN
Serviceenheten som ansvarar för kost och lokalvård är i behov av vikarier inom sin verksamhet.
Har du erfarenhet av storkök, restaurang och/eller lokalvård är du välkommen med din ansökan. Arbete kan förekomma inom hela kommunen och därför är körkort med behörighet B en förutsättning.

Lön
Lön enligt avtal
Fackliga företrädare
Kommunal Västra Svealand, sektion Klarälvdalen, 0563-185 58.
ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske fortlöpande, ansök därför redan i dag.
Om intresse finns eller om du önskar ytterligare information, kontakta verksamhetsansvarig Marie-Louise Karlsson 0563-188 55 eller enhetschef Sandra Liljebjörn 0563-185 61.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Läs mer och ansök på hagfors.se/jobbahososs

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fönsterputs/Golvvård Hagfors

Städtjänst Värmland AB är ett expansivt städ-och serviceföretag som har sitt huvudsakliga arbetsområde inom Värmland. Företaget har ca 240 medarbetare och har kontor i Karlstad, Hagfors, Säffle, Branäs, Karlskoga, Kristinehamn och Sunne. Företaget är dotterbolag till Skaraborgsstäd AB som är ett familjeföretag med ca 900 anställda och har huvudkontor i Moholm. Vi söker personal för fönsterputs, golvvård och byggstäd till Hagfors med omnejd. Detta f... Visa mer
Städtjänst Värmland AB är ett expansivt städ-och serviceföretag som har sitt huvudsakliga arbetsområde inom Värmland. Företaget har ca 240 medarbetare och har kontor i Karlstad, Hagfors, Säffle, Branäs, Karlskoga, Kristinehamn och Sunne. Företaget är dotterbolag till Skaraborgsstäd AB som är ett familjeföretag med ca 900 anställda och har huvudkontor i Moholm.


Vi söker personal för fönsterputs, golvvård och byggstäd till Hagfors med omnejd.


Detta förväntar vi oss av dig:
Du driven och engagerad i ditt arbete.
Du har fallenhet för service och ser vad som behöver göras, vara flexibel.
Du kan arbeta strukturerat och systematiskt samt vara noggrann.
Du skall vara initiativrik, självständig, ha teamkänsla och ett gott humör
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi erbjuder:
Ett självständigt och ansvarsfullt arbete
En spännande och omväxlande vardag i en expansiv verksamhet med möjlighet till personlig utveckling.

Körkort: B-kort är ett krav
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt kollektivavtal.
Placeringsort: Hagfors med omnejd.
Tillträde: Snarast
Ansökan skickas till: Sofie Jansson
E-mail: [email protected]
För mer info om Städtjänst kika gärna in på vår hemsida: www.stadtjanst-varmland.se
För frågor ring Afrim Borovac 0563-547506 eller Sofie Jansson 0563-547508


Sista ansökningsdag: 2022-07-30
Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart så möjligt. Visa mindre

Deponiarbetare säsongsanställning

Ansök    Mar 8    Hagfors kommun    Deponiarbetare
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i arbetet med att utifrån Hagforsstrategin skapa ett attraktivt Hagfors. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska engagera och ... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i arbetet med att utifrån Hagforsstrategin skapa ett attraktivt Hagfors. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om vår vision, våra styrkor, våra prioriterade områden och våra mål på hagforsstrategin.se
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som deponiarbetare är du placerad på avfallsenheten inom Samhällsbyggnadsavdelningen och arbetar på avfallsanläggningarna i Hagfors och Ekshärad.
I ditt dagliga arbete hjälper du besökare att sortera sitt avfall på rätt sätt. Du kontrollerar inkommande avfall, medverkar till att anläggningarna hålls i ett snyggt och städat skick, sorterar farligt avfall samt ställer undan tyngre avfall. I din roll ingår även administrativa arbetsuppgifter inom avfallshantering.
Vi söker dig som trivs att arbeta med service, du har lätt för att samarbeta och har stor ansvarskänsla. Då arbetet innebär mycket kundkontakter krävs god social kompetens.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du har datorvana och kan jobba självständigt. Erfarenhet av likartat arbete elle arbete med avfallsverksamhet är meriterande.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav. Ditt arbete kommer att vara schemalagt med rullande schema där kvällar och helger ingår. Du tjänstgör tillsammans med fyra medarbetare men till viss del att arbeta ensam.
LÖN
Lön enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal nås via kommunens växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Enhetschef Serviceenheten Kost- och lokalvård

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida
ARBETSPLATS
Samhällsbyggnadsavdelningen - Serviceenheten ansvarar för kost och lokalvård inom Hagfors kommun
ARBETSUPPGIFTER
Ledning och handledning av personal inom serviceenheten. Kontaktperson mot leverantörer som Hagfors kommun har avtal med för lokalvård i administrativa lokaler samt fönsterputs.
Ansvarar för den dagliga driften, ser till att service och kvalité håller hög nivå och säkerställer en god arbetsmiljö.
Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har goda IT-kunskaper och kan uttala dig på ett tydligt och korrekt sätt i tal och skrift.
Du kommer att ett nära samarbete med verksamhetsansvarig som är din chef.
KVALIFIKATIONER
Ledarerfarenhet
Utbildning inom lokalvård
Förmåga att fatta och förmedla beslut, samt uttrycka sig väl i tal och skrift.
Har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer
Samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet
Körkort med förarbehörighet B krävs.
LÖN
Hagfors kommun tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
Vihar gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Automationstekniker till Uddeholm!

Ansök    Apr 29    Technogarden AB    Automationselektriker
Uddeholm är världsledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss - om kärleken till stålet! Uddeholms produktion sker huvudsakligen i Hagfors där vi är ca... Visa mer
Uddeholm är världsledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss - om kärleken till stålet!

Uddeholms produktion sker huvudsakligen i Hagfors där vi är ca 900 anställda. Sedan 2007 ingår Uddeholm i den internationellt börsnoterade stålkoncernen voestalpine AG med säte i österrikiska Linz och över 50 000 anställda.



Vad behöver vi?

Uddeholm fortsätter att ta kliv in i framtiden och vi utökar nu vårt team inom instrument och automation med ytterligare en automationstekniker. Vi söker därför Dig som vill vara med på den här resan för vidare automatisering av våra processer.

Vad kommer du göra?

Som automationstekniker ansvarar du för att säkerställa en så störningsfri produktion som möjligt. En stor del handlar om att hitta och lösa problem som uppkommer i den dagliga driften. Tjänsten innebär att arbeta med förebyggande underhåll, förbättringar och eliminera återkommande störningar. Du arbetar ute i järnverket i nära samarbete med våra operatörer för att tillsammans kunna lösa de problem som uppstår. Då vår produktion till stora delar är automatiserad kommer en hel del felsökning och åtgärder göras i PLC-programvara och styrskåp. Arbetsuppgifterna kommer även innehålla viss konstruktion i form av framtagning av elritningar.

Dokumentation av störningar och lösningsåtgärder av dessa är en viktig del i vårt uppdrag för att säkerställa att lärdomar förs vidare. Till detta använder vi oss av SAP.

En del av tjänsten innefattar också att representera automationsteknik i förbättringsprojekt för uppgradering eller utbyte av befintliga styrsystem. Du kommer att jobba med automation tvärs över hela järnverket tillsammans med ett team av erfarna tekniker.

Som automationstekniker bidrar du även med input i automationsfrågor till digitaliseringsgruppen, som jobbar strategiskt med större investeringsprojekt för att ta fortsatta kliv mot en digitaliserad och automatiserad process.

Vad behöver du ha med dig för att lyckas?

För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande kunskap inom el och /eller automation. Vi tror att du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el med inriktning mot styr/regler eller automation, alternativt erfarenhet som kan motsvara utbildningskravet. Du har god förståelse för PLC-programmering och felsökning i styrsystem. Vi använder oss av Siemens S7 och TIA-portalen. Det är meriterande om du har erfarenhet av NC-styrning och robotstyrning.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare och gilla att nätverka, eftersom du dagligen rör dig bland olika delar av järnverket. Då arbetet ofta är självständigt bör du förstå betydelsen av att slutföra uppgifter som du påbörjat. Vardagen som automationstekniker består av både planerade och oförutsedda händelser som behöver hanteras och för att lyckas i rollen bör du därför vara en flexibel person som gillar felsökning och problemlösning.

Varför börja hos oss?

Vi tillverkar stål som formar produkter vi ser överallt i vår vardag. Som medarbetare hos oss får du vara med och forma världen, på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö.

Hos oss på Uddeholm är du som medarbetare, din kompetens och ditt engagemang avgörande för vår framgång. Att ge dig som medarbetare, möjlighet till att ta dig an nya arbetsuppgifter internt och utvecklas och växa i din yrkesroll är något vi tror på.

För dig som automationstekniker kan vi erbjuda utbildningar inom exempelvis Scada och Python-skript. Vill du fördjupa dina kunskaper i olika PLC-program, så finns även de möjligheterna.

Tjänsten är dagtid och det är en kollektivanställd vi söker. Facklig tillhörighet är IF Metall och fackligt ombud är Leif Byström.

Är du vår superkandidat?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller [email protected].

Sista ansökningsdag är 23 maj.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städpersonal

Ansök    Jun 3    Uddeholms hotell    Hotellstädare
Inför sommarsäsongen söker vi nu städpersonal till vår anläggning. Tjänsten är extra vid behov men kan komma att övergå i en tillsvidareanställning. Visa mer
Inför sommarsäsongen söker vi nu städpersonal till vår anläggning. Tjänsten är extra vid behov men kan komma att övergå i en tillsvidareanställning. Visa mindre

Lokalvårdare i Hagfors

Ansök    Feb 25    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya medarbetare för lokalvård i Hagfors. Vill du ge våra kunder en guldkant i tillvaron och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer! Är du den vi letar efter? Sodexo söker nya lokalvårdare til... Visa mer
För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya medarbetare för lokalvård i Hagfors. Vill du ge våra kunder en guldkant i tillvaron och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?
Sodexo söker nya lokalvårdare till vårt härliga gäng i Hagfors. Som lokalvårdare arbetar du med städning av kundens lokaler och annat angränsande servicearbete. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning men även under sommarperioden 2021 som semestervikarie. Tiderna innefattar arbete på dagtid måndag - fredag.

Som städare spelar du en viktig roll för våra kunders dagliga upplevelser. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.
Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.
Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska- både tal och skrift
• Vara noggrann och punktlig
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Har du frågor om tjänsten kan du mejla till: [email protected]
Välkommen med din ansökan, urval sker löpande så gärna så snart som möjligt men senast 15 mars 2021. 

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Servicemedarbetare, serviceenheten

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Regionservice uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av servicetjänster. Som servicemedarbetare tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för att våra tjänster till hälso- och sjukvården levereras ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionservice uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av servicetjänster. Som servicemedarbetare tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för att våra tjänster till hälso- och sjukvården levereras med en hög kvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för patienten, kunden och arbetsgruppen.


Servicemedarbetare, serviceenheten

Arbetsuppgifter

Vi söker ytterligare servicemedarbetare till serviceenheten i Torsby med placering i Hagfors, huvudfokus på lokalvård. Tjänsten innebär lokalvård på folktandvården och vårdcentralen i Hagfors.

Är du en förändringsmedarbetare med drivkraft? I så fall har vi utmaningen för dig. Schematider är dag, Måndag - Fredag

Rätt kompetens på rätt plats i syfte att:

. skapa förutsättningar för att erbjuda vård av bästa kvalitet

. att tid till vård frigörs

. att kvalitén ökar

. arbetsmiljön förbättras

 

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, datakunskaper, körkort behörighet B. Har du städutbildning och tidigare erfarenhet av lokalvård inom vården är det meriterande.

Tjänsten ställer krav på att du är flexibel, på det sätt att du kan prioritera om när arbetet kräver. Tjänstens utformning innebär även att du behöver ha förmågan att hålla högt tempo, samtidigt som leverans av tjänst och servicen till kund med kvalité är i fokus. Du är en person som gillar att vara i en miljö bland människor och du ska kunna arbeta självständigt men även i grupp.

Du vill utföra ditt arbete med hög kvalitet, ha nöjda kunder och bra relationer till dina kollegor. Du gillar förändringar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har även god samarbets- och kommunikationsförmåga då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal som patienter.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre