Lediga jobb som Säkerhetsarbete i Hagfors

Se lediga jobb som Säkerhetsarbete i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Besiktningstekniker till Opus Bilprovning Mobila Enhet Norra Sverige

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och etablera Opus nya Mobila Besiktningsenhet i norra Sverige? Under våren kommer vi att börja erbjuda våra kunder i norr en flexibel besiktningslösning och söker nu dig som vill vara med på denna spännande resa! Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service oc... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och etablera Opus nya Mobila Besiktningsenhet i norra Sverige? Under våren kommer vi att börja erbjuda våra kunder i norr en flexibel besiktningslösning och söker nu dig som vill vara med på denna spännande resa!

Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar även i team och i nära samarbete med två personer. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger, vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider.

Tjänsten ställer krav på att du har möjlighet att vara på resande fot under större delen av perioden april till oktober.


Din Profil
Som besiktningstekniker har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.

För att bli certifierad besiktningstekniker till vår mobila enhet måste du ha:

• Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
• C-körkort
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper

Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktningar. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.


Vi erbjuder dig

• Ett stimulerande, ansvarsfullt och självständigt arbete där vi utbildar dig i din nya roll
• En arbetsplats som har gemensamma mål och som främjar hög tillit och delaktighet
• Välj mellan att jobba säsongen eller hela året
• Marknadsmässiga löner


Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi har närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bl a motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar, mobila arbetsplattformar samt utför brandskyddskontroller.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Bygglovsingenjör/Handläggare

Ansök    Jan 15    Hagfors kommun    Bygglovshandläggare
ARBETSPLATS MILJÖ- OCH BYGGKONTORET Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss til... Visa mer
ARBETSPLATS MILJÖ- OCH BYGGKONTORET


Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om vår vision Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 


Miljö och byggkontoret i Hagfors Kommun är en liten verksamhet med totalt 9 medarbetare. Verksamheten är organiserad inom samhällsbyggnadsavdelningen men rapporterar mot en egen nämnd. 


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


I din roll som bygglovsingenjör/handläggare arbetar du med hela bygglovsprocessen från ansökan om bygglov eller förhandsbesked till slutbesked. Det innebär bland annat att hålla i tekniska samråd, arbetsplatsbesök på byggplats och slutsamråd men också att fatta beslut om lov, anmälan, start- och slutbesked. Du kommer även att handlägga strandskyddsärenden samt tillsynsärenden som till exempel över motordrivna anordningar och hissar, lekplatser samt OVK. Inom ramen för ditt uppdrag ingår också att hantera ärenden som berör plan och bygglagens efterlevnad och hantera ärenden om bland annat olovliga byggen eller ovårdade tomter. 


Du förväntas självständigt handlägga, registrera, bedöma och ta beslut i de ärenden som ska hanteras inom ditt uppdrag. Ärenden hanteras i ByggR, i din roll är du också systemadministratör för ärendesystemet. Eftersom vi är en liten enhet kan ditt arbete även komma att omfatta andra arbetsuppgifter inom miljö- och byggkontorets verksamhetsområden. 


Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör, bygglovsingenjör eller har annan relevant utbildning som vi som arbetsgivare bedömer likvärdig och eller lämplig för att hantera bygglovsfrågor. Tidigare arbete av liknande arbetsuppgifter inom bygg eller bygglovshantering är meriterande. 


Som person har du stort intresse för samhällsutveckling och service, du uppskattar struktur och är noggrann och det faller sig naturligt för dig att skapa goda relationer och värdefulla nätverk, både inom och utanför organisation. 


Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. 


LÖN


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Vision, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Rekrytering sker fortlöpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. 


Rekryteringsprocess kan avslutas i förtid.  


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Materialförvaltare/Insatsledare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.


Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.


ARBETSPLATS RÄDDNINGSTJÄNSTEN HAGFORS KOMMUN


Räddningstjänsten arbetar förutom med operativ räddningstjänst bland annat med myndighetsutövning inom områden lag och skydd mot olyckor, lag om brandfarliga- och explosiva varor.


ARBETSUPPGIFTER  


Material- och fordonsansvarig


Ansvarig för utbildning och övningsverksamhet


Övriga arbetsuppgifter som förekommer i verksamheten


Det ingår beredskap som insatsledare var tredje vecka


Arbetet utgår från stationen i Hagfors


KVALIFIKATIONER


Räddningsledare B eller IL-utbildning från Myndigheten inom skydd och beredskap


Erfarenhet från kommunalt Räddningstjänstarbete


Du skall även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är van vid att arbeta med digitala hjälpmedel.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Det är viktigt att ge våra kommuninnevånare en bra service och eftersom tjänsten medför mycket kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad. Du skall även kunna arbeta självständigt. 


Körkort med förarbehörighet C krävs.


LÖN


Individuell lönesättning. Ange löneanspråk


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Nås genom Hagfors kommuns växel 0563-185 00


ÖVRIGT


Läs mer och ansök via vår hemsida hagfors.se/jobba hos oss/lediga jobb


 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Väktare behovsanställning Hagfors

Ansök    Okt 3    Securitas Sverige AB    Väktare
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Trivs du i ett jobb med föränderlig vardag? På Securitas jobbar vi varje dag, dygnet runt, med... Visa mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Trivs du i ett jobb med föränderlig vardag? På Securitas jobbar vi varje dag, dygnet runt, med att få människor att känna sig trygga. Securitas som varumärke har kommit att bli synonymt med säkerhet – och vi letar nu efter dig som är intresserad att ta på dig vår uniform tillsammans med oss. Är du vår blivande kollega? Läs mer nedan.

Om rollen

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Som väktare kan du jobba både inom- och utomhus, natt eller dag och du arbetar i skift.

Du kommer till exempel att:

Genomföra säkerhetskontroller ute hos våra kunder, exempelvis att larm är påkopplat, fönster stängda osv
Säkerställa att inga obehöriga vistas bland våra kunders verksamheter och lokaler
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Ibland är det tufft att vara den som står mellan hot och medmänniska. Som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som…

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: [email protected]

Tjänsten är en behovsanställning  med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig. Visa mindre

Väktare till Hagfors

Ansök    Dec 12    Securitas AB    Väktare
Företagsbeskrivning I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden. Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsg... Visa mer
Företagsbeskrivning
I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.
Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.
Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Som väktare kan du jobba både inom- och utomhus, natt eller dag och du arbetar i skift.
Du kommer till exempel att:
Genomföra säkerhetskontroller ute hos våra kunder, exempelvis att larm är påkopplat, fönster stängda osv
Säkerställa att inga obehöriga vistas bland våra kunders verksamheter och lokalerTjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Ibland är det tufft att vara den som står mellan hot och medmänniska. Som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Ytterligare information
Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!
Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: [email protected]
Tjänsten är en behovsanställning tjänst med tillträde snarast.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Visa mindre

Besiktningstekniker till Opus Bilprovning Mobila Enhet Norra Sverige

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och etablera Opus nya Mobila Besiktningsenhet i norra Sverige? Under våren kommer vi att börja erbjuda våra kunder i norr en flexibel besiktningslösning och söker nu dig som vill vara med på denna spännande resa! Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service oc... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och etablera Opus nya Mobila Besiktningsenhet i norra Sverige? Under våren kommer vi att börja erbjuda våra kunder i norr en flexibel besiktningslösning och söker nu dig som vill vara med på denna spännande resa!

Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar även i team och i nära samarbete med två personer. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger, vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider.

Tjänsten ställer krav på att du har möjlighet att vara på resande fot under större delen av perioden april till oktober.


Din Profil
Som besiktningstekniker har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.

För att bli certifierad besiktningstekniker till vår mobila enhet måste du ha:

• Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
• C-körkort
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper

Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktningar. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.


Vi erbjuder dig

• Ett stimulerande, ansvarsfullt och självständigt arbete där vi utbildar dig i din nya roll
• En arbetsplats som har gemensamma mål och som främjar hög tillit och delaktighet
• Välj mellan att jobba säsongen eller hela året
• Marknadsmässiga löner


Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi har närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bl a motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar, mobila arbetsplattformar samt utför brandskyddskontroller.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Bygglovsingenjör/handläggare

Ansök    Feb 1    Hagfors kommun    Bygglovshandläggare
ARBETSPLATS MILJÖ- OCH BYGGKONTORET Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till ... Visa mer
ARBETSPLATS MILJÖ- OCH BYGGKONTORET
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om vår vision Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
Miljö och byggkontoret i Hagfors Kommun är en liten verksamhet med totalt 8 medarbetare. Verksamheten är organiserad inom samhällsbyggnadsavdelningen men rapporterar mot en egen nämnd.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
I din roll som bygglovsingenjör/handläggare arbetar du med hela bygglovsprocessen från ansökan om bygglov eller förhandsbesked till slutbesked. Det innebär bland annat att hålla i tekniska samråd, arbetsplatsbesök på byggplats och slutsamråd men också att fatta beslut om lov, anmälan, start- och slutbesked. Du kommer även att handlägga vissa strandskyddsärenden samt tillsynsärenden som till exempel över motordrivna anordningar och hissar, lekplatser samt OVK. Inom ramen för ditt uppdrag ingår också att hantera ärenden som berör plan och bygglagens efterlevnad och hantera ärenden om bland annat olovliga byggen eller ovårdade tomter.
Du förväntas självständigt handlägga,registrera, bedöma och ta beslut i de ärenden som ska hanteras inom ditt uppdrag. Ärenden hanteras i ByggR, i din roll är du också systemadministratör för ärendesystemet.Eftersom vi är en liten enhetkan ditt arbete även komma att omfatta andra arbetsuppgifter inom miljö- och byggkontoretsverksamhetsområden.
Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör, bygglovsingenjör eller har annan relevant utbildning som vi som arbetsgivare bedömer likvärdig och eller lämplig för att hantera bygglovsfrågor. Tidigare arbete av liknande arbetsuppgifter inom bygg eller bygglovshantering är meriterande.
Som person har du stort intresse för samhällsutveckling och service, du uppskattar struktur och är noggrann och det faller sig naturligt för dig att skapa goda relationer och värdefulla nätverk, både inom och utanför organisation.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Vision, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Rekrytering sker fortlöpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Rekryteringsprocess kan avslutas i förtid. 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Personal till Hagfors Badhus

Ansök    Jan 21    Söderman, Markus    Badbevakare
Efter att ha varit stängt en längre tid för renovering är nu Hagfors Badhus snart klart att öppna. Vi söker därför personal som är sugna på att jobba med att ge både service och säkerhet till alla som kommer besöka oss. Arbetsuppgifterna kommer bestå av badbevakning, städning och kassatjänst. Det kan även vara aktuellt att hålla i kurser. Möjlighet till internutbildning finns. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. ... Visa mer
Efter att ha varit stängt en längre tid för renovering är nu Hagfors Badhus snart klart att öppna. Vi söker därför personal som är sugna på att jobba med att ge både service och säkerhet till alla som kommer besöka oss.
Arbetsuppgifterna kommer bestå av badbevakning, städning och kassatjänst. Det kan även vara aktuellt att hålla i kurser.
Möjlighet till internutbildning finns.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker dig som vill arbeta förebyggande med Industrisäkerhet

Ansök    Mar 17    Uddeholms AB    Brandinspektör
Uddeholms AB är världens ledande tillverkare och leverantör av verktygsstål för industriverktyg. Det är en position vi har nått genom att ständigt bidra till bättre affärer för våra kunder. Kombinationen av högteknologi och ett genuint stålkunnande präglar hela företaget; från tillverkning, forskning, utveckling och vår tekniska kundservice i Hagfors, ut till hela vår världstäckande säljorganisation. På Uddeholms AB är säkerhet alltid vår prioritet. Indust... Visa mer
Uddeholms AB är världens ledande tillverkare och leverantör av verktygsstål för industriverktyg. Det är en position vi har nått genom att ständigt bidra till bättre affärer för våra kunder. Kombinationen av högteknologi och ett genuint stålkunnande präglar hela företaget; från tillverkning, forskning, utveckling och vår tekniska kundservice i Hagfors, ut till hela vår världstäckande säljorganisation.
På Uddeholms AB är säkerhet alltid vår prioritet. Industrisäkerhet är en del av avdelningen Arbetsmiljö och Säkerhet där vi arbetar med att förebygga risker och säkerställa våra medarbetares hälsa och säkerhet.
Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill vara med och utveckla vår verksamhet till att vara en säker arbetsplats för våra medarbetare? Vi söker nu dig som vill vara en viktig del i arbetet med att förebygga risker och där du trivs med att jobba nära människor.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar nära våra chefer och medarbetare där du bland annat ger stöd och utbildning i hur vi förebygger risker.
Inom det systematiska brandskyddsarbetet kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå i att vara anläggningsskötare för automatiska brandlarm, utföra kontroll av sprinkleranläggningar samt utfärda arbetstillstånd för Heta arbeten. Du medverkar också vid projektering av nya anläggningar, med fokus på utformning enligt lagkrav.
Inom Uddeholms nödlägesarbete kommer du bland annat medverka som stöd vid framtagandet av nya beredskapsplaner samt vid utbildning och genomgång av rutiner för larm till 112 vid olycksfall och sjukdom. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen när det gäller att skapa en säker arbetsplats inom Uddeholms AB är att vara ett stöd för chefer vid riskbedömning av arbetsmoment, maskiner och utrustning. Du medverkar också som stöd för chefer i framtagande av operatörsblad kopplat till riskbedömningar.
Arbetet är förlagt på dagtid och du kommer få den utbildning du behöver på plats.

Din profil
Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta för en säker arbetsmiljö, med fokus på brand –och nödlägesarbete. För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, noggrann och du har en analytisk förmåga. Du ser dig själv som en god relationsskapare och trivs med att hantera både externa och interna kontakter. Du är driven, nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker. Rollen kräver att du både kan arbeta självständigt men också ha förmågan att förmedla din kunskap till övriga medarbetare inom organisationen. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande med tidigare erfarenhet från industri, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och ansökan
Skicka in din ansökan genom länken nedan (vi tar inte emot ansökan via mail).
För mer information om tjänsten och avdelningen Arbetsmiljö och Säkerhet, kontakta Mathias Hedlund på 0563-17654 alternativt [email protected]
Sista ansökningsdag är 10 april men urval sker löpande så sök så snart du har möjlighet. Visa mindre

Arbetsmiljöcontroller

Ansök    Jul 10    Uddeholms AB    Arbetsmiljöingenjör
Har du ett stort intresse för att jobba med människor och att förbättra deras fysiska arbetsmiljö?I så fall är detta jobb intressant för dig!Arbetsmiljöenheten på Uddeholms AB söker en arbetsmiljöcontroller som vill vara delaktig i ett systematiskt och aktivt arbetsmiljöarbete ända ut i linjen. Hos oss på Uddeholm är säkerhet och hälsa de främst prioriterade områdena. Ett jobb hos oss innebär att du får arbeta med både människor och teknik i ett härligt gä... Visa mer
Har du ett stort intresse för att jobba med människor och att förbättra deras fysiska arbetsmiljö?I så fall är detta jobb intressant för dig!Arbetsmiljöenheten på Uddeholms AB söker en arbetsmiljöcontroller som vill vara delaktig i ett systematiskt och aktivt arbetsmiljöarbete ända ut i linjen. Hos oss på Uddeholm är säkerhet och hälsa de främst prioriterade områdena. Ett jobb hos oss innebär att du får arbeta med både människor och teknik i ett härligt gäng och med goda möjligheter att påverka våra medarbetares arbetsvardag och att själv få utvecklas inom ett världsledande företag. Arbetsmiljöenheten ingår i Uddeholms ABs HR&HS;-avdelning (personal och hälsa/säkerhet). Arbetsmiljöenheten arbetar med att utveckla det systematiska arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet genom att stötta och samverka med så väl ansvariga chefer och skyddsombud som våra medarbetare.Som Arbetsmiljöcontroller kommer dina huvuduppgifter och ansvarsområden vara:Ett nära stöd till enhetschefer i produktionen i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Detta innebär bland annat undersökningar av arbetsmiljön, utredningar av incidenter, revisioner, skyddsronder, riskbedömningar. Arbetet är framförallt inriktat på operativa inslag, där samordning av kommunikation och informationsinsatser är dominerande.Ständig förbättring i ett människa, teknik och organisationsperspektiv. Detta innebär att du bidrar till att förbättra våra interna processer, metoder och verktyg inom det systematiska arbetsmiljöarbetet för att minimera risken för olyckor och förbättra vår säkerhetskultur.Omvärldsbevakning, så att vi ständigt förbättrar våra interna processer och uppfyller förändrade lagkrav.Vi söker dig med lämplig eftergymnasial utbildning eller som har dokumenterad erfarenhet inom likande arbetsområde. Vi ser gärna att du är utbildad arbetsmiljöingenjör och kunskaper inom maskinsäkerhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Personliga egenskaper vi sätter stort värde på är:Att du har ett strukturerat arbetssätt med driv och engagemang på samma gång som du är analytisk, problemlösande och kan prioritera.Att du har en tydlighet i din kommunikation och har ett enkelt pedagogiskt sätt att förklara säkerhetsfrågor och deras syfte för både kollegor och chefer.Att det är viktigt för dig att vara god en förebild och skapa förtroende, samtidigt som du arbetar målmedvetet och självständigt för att leverera resultat inom ditt område.Att du har en vilja att utveckla och förbättra, skapa värde samt är initiativtagande.Rollen innebär många kontaktytor och att du förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med god förståelse för synergier mellan människor. Naturligtvis har du ett genuint intresse för att jobba med människor och arbetsmiljö.Låter detta intressant? Här har du en chans att göra skillnad! Vi tar inte emot ansökan via mejl. Sista datum för ansökan är 14 augusti 2019. Tillträde snarast. Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Eva-Lill Bergenfur, 0563-17901, [email protected] Visa mindre

Deltidsanställd brandman / kvinna Ekshärad

Ansök    Maj 21    Hagfors kommun    Brandman
ARBETSPLATS EKSHÄRADS RÄDDNINGSSTATION    ARBETSUPPGIFTER   Brandman inom Räddningstjänst arbetsområde och i övrigt fullgöra i de skyldigheter som är förenade av tjänsten.    KVALIFIKATIONER  Bostad så belägen att inställelse kan ske enligt i räddningstjänstplanen angiven anspänningstid (7 min).  God fysik. Körkort med förarbehörighet lägst B, simkunnighet, svenska i tal och skrift är ett krav. Sjukvårdsutbildning och körkort med C- behörighet är e... Visa mer
ARBETSPLATS EKSHÄRADS RÄDDNINGSSTATION 
 
ARBETSUPPGIFTER  
Brandman inom Räddningstjänst arbetsområde och i övrigt fullgöra i de skyldigheter som är förenade av tjänsten. 
 
KVALIFIKATIONER 
Bostad så belägen att inställelse kan ske enligt i räddningstjänstplanen angiven anspänningstid (7 min). 
God fysik. Körkort med förarbehörighet lägst B, simkunnighet, svenska i tal och skrift är ett krav. Sjukvårdsutbildning och körkort med C- behörighet är en merit. Sökanden skall vara villig att genomgå lämplighetstest och läkarundersökning.  
 
LÖN 
Enlig RiB-avtalet 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Henrik Hallgren BRF fackliga organisation Ekshärad 070-244 61 56. 
 
ÖVRIGT 
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten. 
 
Läs mer och ansök via vår hemsida hagfors.se/lediga jobb 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

HSE Specialist till Valmet i Hagfors

Vi rekryterar nu en HSE Specialist till Valmet i Hagfors. Valmet stärker nu sin HSE organisation i Sverige med flera tjänster och söker dig som brinner för HSE och som vill bidra till att skapa en sund, säker och hållbar arbetsplats och verksamhet. Du motiveras av att hjälpa organisationen och dina kollegor att få in arbetsmiljö och miljötänkandet på ett naturligt sätt i vardagen. På Valmet åtar vi oss att värna om hälsa, säkerhet och miljö för våra med... Visa mer
Vi rekryterar nu en HSE Specialist till Valmet i Hagfors.

Valmet stärker nu sin HSE organisation i Sverige med flera tjänster och söker dig som brinner för HSE och som vill bidra till att skapa en sund, säker och hållbar arbetsplats och verksamhet. Du motiveras av att hjälpa organisationen och dina kollegor att få in arbetsmiljö och miljötänkandet på ett naturligt sätt i vardagen.

På Valmet åtar vi oss att värna om hälsa, säkerhet och miljö för våra medarbetare, samarbetspartners och kunder, liksom i de samhällen där vi verkar. Valmets funktion för Hälsa, Säkerhet och Miljö (HSE) ansvarar för att främja en stark säkerhetskultur, för att utveckla och implementera vårt globala ledningssystem, för att driva förbättringsprogram och initiativ, samt för att säkerställa uppfyllandet av lag-, kund- och andra krav inom området.

Om tjänsten
Som HSE Specialist arbetar du som ett stöd till organisationen i det systematiska HSE arbetet mot uppfyllnaden av HSE mål, lagar och andra krav. Du arbetar aktivt med förbättringar, genom att stötta och utveckla chefer och andra ledande befattningar i deras ledarskap inom HSE samt säkerställa att HSE kraven integreras i organisationens verksamhetsprocesser. I rollen som HSE Specialist stöttar och utvecklar du Valmets medarbetare i att ta ett aktivt deltagande i HSE-aktiviteter, säkert beteende, för en säkrare och hållbar arbetsplats. Du arbetar nära dina HSE kollegor inom Valmet Sverige och arbetat aktivt i Valmet Sveriges gemensamma HSE-förbättringsprojekt och aktiviteter. Du kommer även verka som HSE Specialist för Valmets verksamhet i Borlänge och Hedemora.

Placering: Hagfors
Resande: I tjänsten förekommer resor regelbundet, mestadels till andra Valmetanläggningar.
Rapporterar till: Manager, HSE Operations Scandinavia

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som HSE Specialist ansvarar du för att det systematiska HSE-arbetet implementeras, följs upp och utvecklas inom verksamheten samt utvecklar och underhåller ledningssystemet för HSE.

Vem är du?
Du som söker:
• har relevant utbildning på akademisk nivå inom området miljö och säkerhet eller annan likvärdig utbildning.
• har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete inom tillverkning eller processindustri.
• har kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom miljö- och arbetsmiljö.
• talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
• har kunskaper inom arbete med ledningssystem och ISO 14001 samt ISO 45001.
• har erfarenhet av att driva ett systematiskt miljö- och säkerhetsarbete samt arbete med ständiga förbättringar.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med internrevisioner samt andra ISO standarder och besitter andra språkkunskaper än ovan.

Som person är du driven, resultatinriktad och kan strukturera ditt eget arbete. Du har ett stort engagemang för HSE-arbete, du är öppen i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra och bygga långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.


Om verksamheten
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 13,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre