Lediga jobb som Rörinfodrare i Hagfors

Se lediga jobb som Rörinfodrare i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Projektanställning Rörläggare

Ansök    Feb 2    Hagfors kommun    Rörinfodrare
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Tjänsten som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, projektledare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i projekt samt den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen 7 i Hagfors. Rörläggarnas uppgift är att laga, underhålla och utveckla det ... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Tjänsten som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, projektledare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i projekt samt den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen 7 i Hagfors.


Rörläggarnas uppgift är att laga, underhålla och utveckla det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp samt arbeta i de VA/Gatuprojekt som Hagfors kommun bedriver i egen regi.


Under anställningen kommer du även erbjudas utbildningar inom rörnät.


Vi söker dig med praktisk gymnasieutbildning inom VA, mark och anläggning, bygg, industri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.


Som person är du engagerad i ditt jobb och har god förmåga att hantera snabba omställningar och nya utmaningar i arbetet. Du har förmåga att ta till dig information och komma med egna idéer och förslag utifrån olika förutsättningar.


Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och kan hantera de vanligaste funktionerna på dator och telefon, såsom e-post, kalender, ordhanteringsprogram med mera.


Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Körkort med förarbehörighet B96 eller BE är önskvärt. 


Ordinarie arbetstid är 07.00 - 16.00, måndag till fredag.


LÖN


Lön enligt avtal


 VISSTE DU ATT…


… du får en sjuk- och olycksfallsförsäkring gratis via din anställning?


… du får 31 semesterdagar när du är fyllda 40 år och 32 semesterdagar när du är fyllda 50 år?


… du får möjlighet att omvandla semesterdagar till semestertimmar och att omvandla            semesterdagstillägget till ytterligare ledighet?


… du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare?


 FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Nina Johansson, Kommunal, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


ARBETSPLATS VA-ENHETEN


VA-enheten består av 12 medarbetare, arbetsledare Johannes Ainegren. Enheten ingår i Hagfors kommuns verksamhet för Gata, VA och Avfall, och är en del av samhällsbyggnadsavdelningen. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre