Lediga jobb som Naturbruk i Hagfors

Se lediga jobb som Naturbruk i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Säsongsarbetare till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

ror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en säsongsarbetare till vår plantskola i Sjögränd. Ditt team består ... Visa mer
ror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en säsongsarbetare till vår plantskola i Sjögränd. Ditt team består av alla på plantskolan, ett 20-tal personer där du arbetar självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng.
Som plantskolearbetare spelar du en viktig roll vad gäller skötsel och produktion av våra skogsplantor, och vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation av arbetsuppgifter. Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola och du rapporterar till plantskolechefen.
Tjänsten är en säsongsanställning till och med 1 februari 2024.
Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du kunna ta egna initiativ och trivas med att vara en del i ett lag där bra samarbete är A och O.
Arbetet kräver ett gott självledarskap med driv och engagemang. Du har en god kommunikativ förmåga och är positiv, strukturerad och kan arbeta metodiskt.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag och har god förmåga att kommunicera
Du är driven och kan ta initiativ
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta
Har du erfarenhet av truckkörning är det meriterande

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst behörighet AM.
Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 29 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan avslutad ansökningsperiod.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Carolina André på mejl: [email protected] Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t
Läs mera om hur det är att jobba på Stora Enso Visa mindre

Parkarbetare 100%

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Som parkarbetare kommer du vara en del av Hagfors kommuns gatu- och parkenhet. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga parkarbetare, trädgårdsmästare och enhetschef för att förbättra lekplatser, badplatser, gator och övriga utemiljöer i Hagfors kommun. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för parkskötsel. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefattar bland annat rensning, plantering, bevattn... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Som parkarbetare kommer du vara en del av Hagfors kommuns gatu- och parkenhet. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga parkarbetare, trädgårdsmästare och enhetschef för att förbättra lekplatser, badplatser, gator och övriga utemiljöer i Hagfors kommun. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för parkskötsel. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefattar bland annat rensning, plantering, bevattning, städning och beskärning. Du kommer även vara delaktig i arbete med vinterväghållning och tillsyn av kommunens lekplatser, badplatser och övriga utemiljöer.Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god lagkänsla. I arbetet kommer du både samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. Du är relationsskapande, samarbetsvillig och lyhörd för din omgivning. Du ser möjligheter och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. En fördel är om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter, till exempel utbildning i träd- och buskbeskärning eller erfarenhet av arbete med redskapsbärare och trädgårdsmaskiner. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  


Du har körkort med förarbehörighet B.


LÖN


Lön enligt avtal


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ARBETSPLATS  GATA- OCH PARKENHETEN


Gata- och parkenheten arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, cykel- och gångbanor, parkytor, fastigheter, lekplatser, badplatser och strövslingor.


Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


Vid anställning kan utdrag ur polisens belastningsregister komma att begäras.


ÖVRIGT


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Processansvarig leveranser till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till vår vision om att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”? Om du är en driven och framåtsträvande person som motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter med fokus på vår leveransprocess, så kan det här vara rätt steg i karriären för dig. Vi hoppas att du vill bli en del av vår resa mot en mer hållbar framtid! Med oss växer skogen, människorna och affärerna. Vi söker nu en engagerad o... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till vår vision om att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”? Om du är en driven och framåtsträvande person som motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter med fokus på vår leveransprocess, så kan det här vara rätt steg i karriären för dig. Vi hoppas att du vill bli en del av vår resa mot en mer hållbar framtid!
Med oss växer skogen, människorna och affärerna.
Vi söker nu en engagerad och positiv person som vill bli en del av vårt team på plantskolan i Sjögränd. I rollen som processansvarig för leveranser kommer du att spela en central roll för logistikarbetet och vara en viktig resurs för att främja plantskolans utveckling. Du kommer att samarbeta nära med produktionen, logistikledaren våra andra två plantskolor.
Rollen omfattar praktiskt arbete med våra leveranser av plantor och mottagning av gods. Du kommer även att bli delaktig i förbättrings- och utvecklingsinitiativ som syftar till att optimera våra processer och arbetsmetoder.
Här är några av de ansvarsområden och arbetsuppgifter som du kommer att hantera:
Planera och genomföra förberedelser inför och efter plantsäsongen, inklusive leveransplanering och uppföljning
Fungera som rådgivare för kunder angående hantering och skötsel av plantorna
Delta i kundbesök
Hantera administration och avvikelser i våra IT- system
Ansvara för förflyttning av plantor mellan plantskolorna
Planera resurser för lastning och lossning samt leda den praktiska lastningsprocessen
Ansvara för lagerstatus samt vara delaktig i att utveckla processen runt lagerhantering
Säkerställa att rätt plantor lastas och levereras i enlighet med avtalade tidsramar

Rollen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter, där du får möjlighet att arbeta både praktiskt och administrativt. Placering för tjänsten är på plantskolan i Sjögränd och du rapporterar till plantskolechefen.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du ha en stark drivkraft och egen initiativförmåga. Du bör självständigt kunna driva, utveckla och utvärdera ditt eget arbete på ett strukturerat sätt och din förmåga att samarbeta med andra värderas högt i vår arbetsmiljö. Din kompetens grundar sig på utbildning inom teknik eller logistik, och även gärna på praktisk yrkeserfarenhet från plantskoleverksamhet eller liknande.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
God administrativ förmåga med kunskap om planering, registrering och rapportering i IT- system
Flytande kommunikationsförmåga på svenska både i tal och skrift
B- körkort

Ytterligare färdigheter och kvalifikationer som är fördelaktiga i denna roll:
Du trivs i teammiljö och har en god kommunikativ förmåga för att motivera och engagera andra
Du är driven, vågar utmana och kan ta initiativ och fatta beslut för att utveckla verksamheten
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 28 januari.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta plantskolechef Carolina André på tel. 079 – 216 08 71 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=6OxAbAKm5ls Visa mindre

Plantskolearbetare inriktning teknik till Sjögränd, Stora Enso Skog

Ansök    Maj 11    Stora Enso AB    Plantskolearbetare, skog
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning teknik till vår plantskola i S... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning teknik till vår plantskola i Sjögränd. I den här tjänsten spelar du en viktig roll vad gäller skötseln av vår produktionsutrustning, maskinpark och dess underhåll. Du kommer att arbeta självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng. Du har nära samarbete med teamet i teknikgruppen samt övrig plantskolepersonal. Du är även delaktig i andra produktionsprocesser på plantskolan.
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med plantproduktionen med inriktning på att utföra service och förebyggande underhåll där även akuta reparationer förekommer. Du är delaktig i att sköta fordon, fastigheter och maskinlinjer.
Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola, du arbetsleds av processansvarig och du rapporterar till plantskolechefen.
Vem söker vi?
Då arbetet kräver ett gott självledarskap behöver du känna dig trygg och bekväm i att ta initiativ, vara drivande och fatta beslut. Du har en god kommunikativ förmåga och som person är du positiv och bidrar med glädje och engagemang.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Utbildning och erfarenhet inom processindustri/verkstad alternativt motsvarande kompetens
Ett stort tekniskt intresse med fallenhet för mekanisk problemlösning och styrsystem
God analytisk förmåga
God administrativ förmåga med erfarenhet av registrering och rapportering i IT- system
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
Certifikat för svets, saxlift och heta arbeten är meriterande

Tjänsten kräver att du har B- körkort.
Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 31 maj.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 – 734 22 40 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Plantskolearbetare med inriktning odling till Sjögränd, Stora Enso Skog

Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning odling till vår plantskola i S... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning odling till vår plantskola i Sjögränd. I den här tjänsten spelar du en viktig roll vad gäller skötseln av våra skogsplantor, och vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng där du samarbetar med ett team av odlare och övrig plantskolepersonal. Du är även delaktig i andra produktionsprocesser på plantskolan.
Rollen som odlare innebär skötsel av skogsplantor, det vill säga vattning, gödsling, långnattsbehandling, inventeringar, dokumentation av odlingarna, labbanalyser, planering med mera.
Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola, du arbetsleds av processansvarig för odlingen och rapporterar till plantskolechefen.
Vem söker vi?
Då arbetet kräver ett gott självledarskap behöver du känna dig trygg och bekväm i att ta initiativ, vara drivande och fatta beslut. Du har en god kommunikativ förmåga och som person är du positiv och bidrar med glädje och engagemang.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Utbildning och intresse inom odling alternativt motsvarande kompetens
Datorvana med god administrativ förmåga
Förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat
God analytisk förmåga
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
Erfarenhet av traktor- och truckkörning är meriterande

Tjänsten kräver att du har B- körkort.
Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 30 april.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 – 734 22 40 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Plantskolearbetare inriktning teknik till Sjögränd, Stora Enso Skog

Ansök    Maj 11    Stora Enso AB    Plantskolearbetare, skog
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning teknik till vår plantskola i S... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning teknik till vår plantskola i Sjögränd. I den här tjänsten spelar du en viktig roll vad gäller skötseln av vår produktionsutrustning, maskinpark och dess underhåll. Du kommer att arbeta självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng. Du har nära samarbete med teamet i teknikgruppen samt övrig plantskolepersonal. Du är även delaktig i andra produktionsprocesser på plantskolan.
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med plantproduktionen med inriktning på att utföra service och förebyggande underhåll där även akuta reparationer förekommer. Du är delaktig i att sköta fordon, fastigheter och maskinlinjer.
Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola, du arbetsleds av processansvarig och du rapporterar till plantskolechefen.
Vem söker vi?
Då arbetet kräver ett gott självledarskap behöver du känna dig trygg och bekväm i att ta initiativ, vara drivande och fatta beslut. Du har en god kommunikativ förmåga och som person är du positiv och bidrar med glädje och engagemang.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Utbildning och erfarenhet inom processindustri/verkstad alternativt motsvarande kompetens
Ett stort tekniskt intresse med fallenhet för mekanisk problemlösning och styrsystem
God analytisk förmåga
God administrativ förmåga med erfarenhet av registrering och rapportering i IT- system
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
Certifikat för svets, saxlift och heta arbeten är meriterande

Tjänsten kräver att du har B- körkort.
Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 31 maj.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 – 734 22 40 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Fröodlingsskötare till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Ansök    Mar 13    Stora Enso AB    Plantskolearbetare, skog
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en fröodlingsskötare till vår plantskola i Sjögränd. I den här tjän... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en fröodlingsskötare till vår plantskola i Sjögränd. I den här tjänsten spelar du en viktig roll i skötseln av våra fröodlingar och vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation av arbetsuppgifter. Du ingår i ett team på plantskolan där du hittar både social tillhörighet och möjligheter att göra arbetsinsatser inne på plantskolan under vintersäsongen, exempelvis kott- och fröhantering. Här finns möjlighet att samverka med de andra fröodlingsskötarna och med kollegorna på plantskolan, för att förstärka insatser i fröodlingarna.
Som fröodlingsskötare arbetar du med praktisk skötsel av Stora Ensos fröodlingar och ditt arbete leds av vår fröodlingsledare. Du genomför praktiska skötselåtgärder och inventeringar i odlingarna, instruerar och följer upp entreprenörer, är med om att utveckla effektiv etablering, odling och skörd av förädlade frön till våra plantskolor.
Arbetstiden är huvudsakligen dagtid, men på plantskolan förekommer periodvis skiftarbete i olika former. Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola och du rapporterar till plantskolechefen.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du ha ett driv med egen initiativförmåga samt att du självständigt kan driva, utveckla och utvärdera ditt eget arbete på ett strukturerat sätt. Vi värderar din förmåga att samarbeta med andra.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Utbildning inom odling, förädling eller skog samt yrkeserfarenhet inom området
Stort intresse för odling eller förädling och skog
God administrativ förmåga med erfarenhet av planering, registrering och rapportering i IT- system
Förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat
God analytisk förmåga
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift

Tjänsten kräver att du har B- körkort, har du maskinvana, röjsågs- motorsågs- och terrängfordonskörkort är det meriterande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 2 april.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida https://www.storaenso.com/en/careers/applying-for-a-job
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 – 734 22 40 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Plantskolearbetare med inriktning teknik till Sjögränd, Stora Enso Skog

Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning teknik till vår plantskola i S... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en plantskolearbetare med inriktning teknik till vår plantskola i Sjögränd. I den här tjänsten spelar du en viktig roll vad gäller skötseln av vår produktionsutrustning, maskinpark och dess underhåll. Du kommer att arbeta självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng. Du har nära samarbete med teamet i teknikgruppen samt övrig plantskolepersonal. Du är även delaktig i andra produktionsprocesser på plantskolan.
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med plantproduktionen med inriktning på att utföra service och förebyggande underhåll där även akuta reparationer förekommer. Du är delaktig i att sköta fordon, fastigheter och maskinlinjer.
Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola, du arbetsleds av processansvarig och du rapporterar till plantskolechefen.
Vem söker vi?
Då arbetet kräver ett gott självledarskap behöver du känna dig trygg och bekväm i att ta initiativ, vara drivande och fatta beslut. Du har en god kommunikativ förmåga och som person är du positiv och bidrar med glädje och engagemang.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Utbildning och erfarenhet inom processindustri/verkstad alternativt motsvarande kompetens
Ett stort tekniskt intresse med fallenhet för mekanisk problemlösning och styrsystem
God analytisk förmåga
God administrativ förmåga med erfarenhet av registrering och rapportering i IT- system
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
Certifikat för svets, saxlift och heta arbeten är meriterande

Tjänsten kräver att du har B- körkort.
Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 30 april.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 – 734 22 40 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Fyra parkarbetare

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, ... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 
Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 
Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

ARBETSPLATS GATA- OCH PARKENHETEN
Gata- och parkenheten arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, cykel- och gångbanor, parkytor, fastigheter, lekplatser, badplatser och strövslingor.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Under vår- och sommarsäsongen förstärker vi vårt team med fyra medarbetare. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för parkskötsel. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat rensning, plantering, bevattning, städning och beskärning.
Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god lagkänsla. I arbetet kommer du både samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. Du är relationsskapande, samarbetsvillig och lyhörd för din omgivning. Du ser möjligheter och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt.
En fördel är om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller till exempel utbildning i träd- och buskbeskärning. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  
Du har körkort med förarbehörighet B.

LÖN
Lön enligt avtal

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås via kommunens växel 0563-185 00

ÖVRIGT
Urval sker löpande, ansök därför redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Plantskolearbetare till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Ansök    Nov 10    Stora Enso AB    Plantskolearbetare, skog
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi utökar och söker nu flera plantskolearbetare till vår plantskola i Sjögränd.... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi utökar och söker nu flera plantskolearbetare till vår plantskola i Sjögränd. Ditt team består av alla på plantskolan, ett 20-tal personer där du arbetar självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng.
Som plantskolearbetare spelar du en viktig roll vad gäller skötsel och produktion av våra skogsplantor, och vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation av arbetsuppgifter där du får vara med och arbeta för en hållbar framtid. Placering för tjänsterna är på Sjögränds plantskola i Uddeholm. Rollerna är tillsvidaretjänster med en provanställning om sex månader.
Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du besitta en förmåga till att ta egna initiativ och fatta beslut som rör den löpande verksamheten. Samtidigt trivs du med att vara en del i ett lag där bra samarbete är A och O.
Arbetet kräver ett gott självledarskap med stort driv och engagemang, och du behöver känna dig trygg och bekväm i ett varierat arbetsinnehåll. Du har en god kommunikativ förmåga och är positiv samt bidrar med motivation och engagemang.
Som person är du strukturerad och arbetar metodiskt samt har en god analytisk förmåga.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag och har god förmåga att kommunicera, motivera och entusiasmera
Du är driven, vågar utmana och kan ta initiativ och fatta beslut för att utveckla verksamheten
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta
Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och i skrift
B- körkort

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 30 november.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida https://www.storaenso.com/en/careers/applying-for-a-job
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 - 734 22 40 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Inspirerande ledare för Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Ansök    Jan 19    Stora Enso AB    Plantskolechef
Ser du skogen och naturen som en fantastisk tillgång och möjlighet och vill vara med och bidra till en hållbar framtid där du får jobba med starten på allt som vi producerar och tillverkar – våra plantor? Har du kunskapen, känslan och engagemanget för att jobba med ett närvarande och coachande ledarskap för att få grupper och människor att växa? Då kan du vara den som efterträder vår nuvarande plantskolechef som går i pension. Karriär för ett bättre klimat... Visa mer
Ser du skogen och naturen som en fantastisk tillgång och möjlighet och vill vara med och bidra till en hållbar framtid där du får jobba med starten på allt som vi producerar och tillverkar – våra plantor? Har du kunskapen, känslan och engagemanget för att jobba med ett närvarande och coachande ledarskap för att få grupper och människor att växa? Då kan du vara den som efterträder vår nuvarande plantskolechef som går i pension.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en jordnära och inspirerande ledare som vill vara med och leda och utveckla vår plantskoleverksamhet i Sjögränd. Vår syn på att driva en effektiv och lönsam verksamhet ligger i motiverade och nöjda medarbetare, en god arbetsmiljö med högt säkerhetstänk. Därför ser vi att du, som ny plantskolechef har en viktig roll i att leda verksamheten och människorna till sin fulla potential. Målet är att driva och utveckla plantskolan i syfte att nå våra affärsmål med fokus på ledarskap och människan.
I rollen har du övergripande ansvar för personal, arbetsmiljö och säkerhet, produktion samt ekonomi och fastighet. Ditt team består av ett härligt gäng på 15 medarbetare som jobbar i den dagliga verksamheten. Du ingår även i plantverksamhetens ledningsgrupp.
Här är ett axplock av ytterligare ansvarsområden och arbetsuppgifter:
Du ansvarar för plantskolans budget, produktionens resultat inklusive resultatuppföljning och rapportering
Du jobbar med resursplanering i syfte att ha rätt man på rätt plats i rätt tid för en optimal och kvalitativ produktion
Du genomför löne- och medarbetarsamtal samt individuella samtal däremellan för att stötta och utveckla medarbetarna
Du deltar i att identifiera investeringsbehov samt i planering och genomförande av beslutade investeringsprojekt i samråd med centrala resurser inom plantverksamheten
Ansvar för förvaltning och daglig skötsel av fastigheterna
Vara delaktig i arbetet med ständiga förbättringar

Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola i Uddeholm och du kommer att rapportera till avdelningschefen för plantverksamheten. Du har ett nära samarbete med centrala funktioner inom avdelningen så som odlingskoordinator och ekonom.
Hälsning från din framtida kollega
”Ett roligt arbete med varierande dagar där jag och mitt härliga gäng jobbar tillsammans för att ständigt förbättra och utveckla våra processer. När vårsådden startar och det börjar spira är det lätt att gå omkring med ett leende på läpparna.” Hälsningar Elisabet Dolff, plantskolechef Sör Amsbergs plantskola.
Vem söker vi
För att vi ska passa varandra är du som ledare en inspirationskälla som har förmåga att skapa energi hos andra genom att både utmana och inspirera. Du trivs med ett närvarande ledarskap där du kommunicerar, informerar och coachar medarbetarna i sin vardag.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Flerårig erfarenhet av coachande ledarskap samt förändringsledning
Förståelse kring hur en produktion drivs och utvecklas
Du tar ansvar för att sätta mål och tillsammans uppnå resultat
Du drivs av andra människors utveckling tillsammans med en egen vilja av att utvecklas
Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har B- körkort

Som person är du lugn, trygg och stabil med en förmåga att våga utmana och vara handlingskraftig. Du arbetar strukturerat och metodiskt och gillar ordning och reda.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 9 februari.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida https://www.storaenso.com/en/careers/applying-for-a-job
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef för plantverksamheten Andreas Alexandre på tel. 070 – 598 56 03 eller mejl: [email protected].
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Processansvarig för leveranser till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Ansök    Jan 20    Stora Enso AB    Plantskolearbetare, skog
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en kollega till en ny roll som processansvarig för våra leveranser.... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en kollega till en ny roll som processansvarig för våra leveranser. I den här rollen arbetar du praktiskt med leveranserna av plantor och inkommande gods. Ditt team består av alla på plantskolan och vi är ett gäng på ett 20-tal personer. Du jobbar självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng.
Här är ett axplock av arbetsuppgifter och ansvarsområden där du:
arbetar aktivt med planering och förberedelser inför och efter leveranssäsongen
ansvarar för ajourhållning och fysisk lagerstatus tillsammans med logistikledaren
arbetar i IT- system med tilldelning och avrop av plantor, hanterar packlistor och leveranslistor samt rapportering av avvikelser
deltar i leveransrelaterade kundbesök
leder arbetet vid leveranser för att säkerställa korrekt lastning och hantering av plantorna samt att det sker på avtalad tid
resursplanerar lastning/lossning i samråd med produktionsledare
är delaktig i arbetet med att utveckla processen kring lagerhantering i samarbete med logistikledaren

Som processansvarig för leveranser spelar du en viktig roll i vårt logistikarbete samt för utvecklingen av plantskolan och vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation av arbetsuppgifter. Placering för tjänsten är Sjögränds plantskola, du tillhör avdelningen Plantor och rapporterar till Plantskolechefen.
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du ha ett driv med egen initiativförmåga samt att du självständigt kan driva, utveckla och utvärdera ditt eget arbete på ett strukturerat sätt. Vi värderar din förmåga att samarbeta med andra. Din kunskap bygger på utbildning inom teknik eller logistik. Har du yrkeserfarenhet av plantskolearbete är det meriterande.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
God administrativ förmåga med erfarenhet av planering, registrering och rapportering i IT- system
Du behärskar svenska obehindrat i tal och i skrift
Du har B- körkort

Ytterligare färdigheter och kvalifikationer som är fördelaktiga i denna roll:
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag och har god förmåga att kommunicera, motivera, entusiasmera och leda andra
Du är driven, vågar utmana och kan ta initiativ och fatta beslut för att utveckla verksamheten
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 5 februari.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida https://www.storaenso.com/en/careers/applying-for-a-job
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 - 734 22 40 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Platschef till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Ansök    Okt 11    Stora Enso AB    Plantskolechef
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och kommunikativ person som brinner för ledarskap, resultat och produktion? Har du kunskapen, engagemanget och känslan för att få individer och grupper att utvecklas och växa? Då kan du vara vår nya platschef! Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Vi söker nu en platschef till vår plantskola i Sjögränd där du har det övergripande ansvaret att leda och utveckl... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och kommunikativ person som brinner för ledarskap, resultat och produktion? Har du kunskapen, engagemanget och känslan för att få individer och grupper att utvecklas och växa? Då kan du vara vår nya platschef!
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Vi söker nu en platschef till vår plantskola i Sjögränd där du har det övergripande ansvaret att leda och utveckla plantskolan med ansvar för personal, arbetsmiljö och säkerhet, produktion, ekonomi och fastighet. Ditt team består av ett gäng på 15 medarbetare som jobbar i den dagliga verksamheten. Du ingår även i plantverksamhetens ledningsgrupp.
Grunden för att bedriva en effektiv och lönsam verksamhet ser vi ligger i motiverade och nöjda medarbetare, en god arbetsmiljö med högt säkerhetstänk. Därför ser vi detta som högt prioriterade arbetsuppgifter hos vår nya platschef! Målet är att driva och utveckla plantskolan i syfte att nå våra affärsmål med fokus på ledarskap och människan. Du har ett nära samarbete med centrala funktioner inom plantverksamheten så som odlingskoordinator och ekonom.
Här är ett axplock av ytterligare ansvarsområden och arbetsuppgifter:
Du ansvarar för plantskolans budget, produktionens resultat inklusive resultatuppföljning och rapportering
Du jobbar med resursplanering i syfte att ha rätt man på rätt plats i rätt tid för en optimal och kvalitativ produktion
Du genomför löne- och medarbetarsamtal samt individuella samtal däremellan för att stötta och utveckla medarbetarna
Du deltar i att identifiera investeringsbehov samt i planering och genomförande av beslutade investeringsprojekt i samråd med centrala resurser inom plantverksamheten
Ansvar för förvaltning och daglig skötsel av fastigheterna
Vara delaktig i arbetet med ständiga förbättringar

Vi erbjuder ett roligt och spännande jobb i en härlig miljö där du får jobba med starten på allt som vi producerar och tillverkar – våra plantor! I rollen som platschef spelar du en viktig roll i att leda Sjögränds plantskola till nya nivåer, där du leder verksamheten och människorna till sin fulla potential. Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola i Uddeholm och du kommer att rapportera till avdelningschefen för plantverksamheten.
Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du motiveras av och ha förmågan att starkt engagera dig i människor och uppnå resultat tillsammans med andra. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av ledarskap i produktionsmiljö eller motsvarande kompetens.
Som person är du lugn, trygg och stabil med en förmåga att våga utmana och vara handlingskraftig. Du arbetar strukturerat och metodiskt och gillar ordning och reda.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
Goda ledaregenskaper samt erfarenhet av förändringsledning
God förmåga att kommunicera, motivera och entusiasmera
Kunskap och förståelse kring hur en produktionsverksamhet drivs och utvecklas
Du drivs av andra människors utveckling tillsammans med en egen vilja av att utvecklas
Du trivs med att jobba självständigt samtidigt som du samarbetar både i ditt eget team med dina medarbetare samt att du ingår i plantverksamhetens ledningsgrupp
Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har B- körkort
God datorvana

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 31 oktober.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida https://www.storaenso.com/en/careers/applying-for-a-job
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef för plantverksamheten Andreas Alexandre via e-post, [email protected], eller tel. 070 – 598 56 03.
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder. Visa mindre

Stora Enso Skog söker produktionsledare till Sjögränds plantskola

Ansök    Jun 23    Stora Enso AB    Plantskolearbetare, skog
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och kommunikativ person som motiveras av att uppnå resultat tillsammans med andra? Då hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Som produktionsledare spelar du en viktig roll i att leda produktionen av våra skogsplantor. Du styr flödet, leder människor och utvecklar våra processer. Vi erbjuder ett... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och kommunikativ person som motiveras av att uppnå resultat tillsammans med andra? Då hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Som produktionsledare spelar du en viktig roll i att leda produktionen av våra skogsplantor. Du styr flödet, leder människor och utvecklar våra processer. Vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation där du får vara med att arbeta för en hållbar framtid.
Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola i Uddeholm. Rollen är en tillsvidaretjänst med en provanställning om sex månader. Stora Enso Skog är en del av divisionen Forest inom Stora Enso-koncernen.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Om tjänsten
Som produktionsledare utgör du tillsammans med plantskolechefen den lokala ledningen vid plantskolan. Rollen innebär operativ ledning av produktionsprocesserna från sådd till leveransklara plantor.
Daglig styrning av verksamheten tillsammans med plantskolans team, ett 20-tal personer, är en central del av arbetet för att säkerställa planering och genomförande av produktionen enligt uppsatta tidplaner.
Uppföljning och utveckling av säkerhets-, kvalitets- och effektivitetsarbetet i produktionen drivs tillsammans med plantskolans personal och annan ledningspersonal i företaget. Administrativt arbete såsom rapportering och analysering av produktionsprognoser och produktionsutfall ingår i arbetet.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera och motivera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande.
Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjlighet till personlig utveckling är stora. I den här rollen får du även möjlighet till samarbete samtidigt som du har mandat att egna initiativ och fatta beslut.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du motiveras av och ha förmågan att starkt engagera dig i människor och uppnå resultat tillsammans med andra. Arbetet kräver goda ledaregenskaper samt att du har förståelse och kunskap kring hur produktionsprocesser drivs och utvecklas.
Som person är du strukturerad och arbetar metodiskt samt har en god analytisk förmåga.
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag och har god förmåga att kommunicera, motivera och entusiasmera
Du är driven, vågar utmana och kan ta initiativ och fatta beslut för att utveckla verksamheten
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnyttaVi söker dig som har erfarenhet av produktionsledning och ledning av människor och team eller motsvarande kompetens. Du har grundläggande datorvana, behärskar svenska i tal och skrift, samt har B-körkort.
Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 - 734 22 40. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49.
Sista ansökningsdag är den 14 juli. Vi kommer att börja jobba med urvalsprocessen i mitten av augusti för den här rekryteringen. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Platschef till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Ansök    Sep 7    Stora Enso AB    Plantskolechef
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och kommunikativ person som brinner för ledarskap, resultat och produktion? Har du kunskapen, engagemanget och känslan för att få individer och grupper att utvecklas och växa? Då kan du vara vår nya platschef! Vi erbjuder ett roligt och spännande jobb i en härlig miljö där du får jobba med starten på allt som vi producerar och tillverkar – våra plantor! I rollen so... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och kommunikativ person som brinner för ledarskap, resultat och produktion? Har du kunskapen, engagemanget och känslan för att få individer och grupper att utvecklas och växa? Då kan du vara vår nya platschef!
Vi erbjuder ett roligt och spännande jobb i en härlig miljö där du får jobba med starten på allt som vi producerar och tillverkar – våra plantor! I rollen som platschef spelar du en viktig roll i att leda Sjögränds plantskola till nya nivåer, där du leder verksamheten och människorna till sin fulla potential.
Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola i Uddeholm och du kommer att rapportera till avdelningschefen för plantverksamheten.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Om tjänsten
Grunden för att bedriva en effektiv och lönsam verksamhet ser vi ligger i motiverade och nöjda medarbetare, en god arbetsmiljö med högt säkerhetstänk. Därför ser vi detta som högt prioriterade arbetsuppgifter hos vår nya platschef! Målet är att driva och utveckla plantskolan i syfte att nå våra affärsmål med fokus på ledarskap och människan. Du har ett nära samarbete med centrala funktioner inom plantverksamheten så som odlingskoordinator och ekonom.
I rollen har du det övergripande ansvaret att leda och utveckla plantskolan med ansvar för personal, arbetsmiljö och säkerhet, produktion, ekonomi och fastighet. Ditt team består av ett gäng på 15 medarbetare som jobbar i den dagliga verksamheten. Du ingår även i plantverksamhetens ledningsgrupp.
Här är ett axplock av ytterligare ansvarsområden och arbetsuppgifter:
Du ansvarar för plantskolans budget, produktionens resultat inklusive resultatuppföljning och rapportering
Du jobbar med resursplanering i syfte att ha rätt man på rätt plats i rätt tid för en optimal och kvalitativ produktion
Du genomför löne- och medarbetarsamtal samt individuella samtal däremellan för att stötta och utveckla medarbetarna
Du deltar i att identifiera investeringsbehov samt i planering och genomförande av beslutade investeringsprojekt i samråd med centrala resurser inom plantverksamheten
Ansvar för förvaltning och daglig skötsel av fastigheterna
Vara delaktig i arbetet med ständiga förbättringar

Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera och motivera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande. Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjlighet till personlig utveckling är stora. I den här rollen får du även möjlighet till samarbete samtidigt som du har mandat att egna initiativ och fatta beslut.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du motiveras av och ha förmågan att starkt engagera dig i människor och uppnå resultat tillsammans med andra. Arbetet kräver goda ledaregenskaper samt att du har förståelse och kunskap kring hur en produktion drivs och utvecklas.
Som person är du lugn, trygg och stabil med en förmåga att våga utmana och vara handlingskraftig. Du arbetar strukturerat och metodiskt och gillar ordning och reda.
Du har erfarenhet av förändringsledning och har god förmåga att kommunicera, motivera och entusiasmera
Du drivs av andra människors utveckling tillsammans med en egen vilja av att utvecklas
Du trivs med att jobba självständigt samtidigt som du samarbetar både i ditt eget team med dina medarbetare samt att du ingår i plantverksamhetens ledningsgrupp

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av ledarskap i produktionsmiljö eller motsvarande kompetens. Du har grundläggande datorvana, behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt har B-körkort.
Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef för plantverksamheten Andreas Alexandre via e-post, [email protected], eller telefon, 070 – 598 56 03. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Linda Andersson på telefon, 073 – 845 41 49.
Sista ansökningsdag är den 27 september men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem.


Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Stora Enso Skog söker plantskolearbetare med inriktning odling

Ansök    Jun 23    Stora Enso AB    Plantskolearbetare, skog
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”. Som plantskolearbetare spelar du en viktig roll i skötseln av våra skogsplantor och vi erbjuder ett spännande jobb med stor... Visa mer
Tror du, precis som vi, på att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? Är du en driven och framåt person som trivs och motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter så kan det här vara tjänsten för dig. Vi hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till vår vision att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”.
Som plantskolearbetare spelar du en viktig roll i skötseln av våra skogsplantor och vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation av arbetsuppgifter där du får vara med och arbeta för en hållbar framtid.
Placering för tjänsten är på Sjögränds plantskola i Uddeholm. Rollen är en tillsvidaretjänst med en provanställning om sex månader. Stora Enso Skog är en del av divisionen Forest inom Stora Enso-koncernen.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Om tjänsten
Rollen som odlare innebär skötsel av skogsplantor, det vill säga vattning, gödsling, långnattsbehandling, inventeringar, dokumentation av odlingarna, labbanalyser, planering med mera.
Du arbetar aktivt med andra odlare och övrig plantskolepersonal. Du blir också delaktig i andra produktionsprocesser på plantskolan.
Ditt team består av alla på plantskolan, ett 20-tal personer. Du arbetar självständigt mot uppsatta mål men är samtidigt en del av ett sammansvetsat gäng.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera och motivera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande.
Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjlighet till personlig utveckling är stora. I den här rollen får du även möjlighet till samarbete samtidigt som du har mandat att egna initiativ och fatta beslut.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du besitta en förmåga till att ta egna initiativ och fatta beslut som rör verksamheten. Samtidigt trivs du med att vara en del i ett lag där bra samarbete är A och O.
Arbetet kräver ett gott självledarskap med stort driv och engagemang och du behöver känna dig trygg och bekväm i beslutsfattandet. Du har en god kommunikativ förmåga och är positiv och bidrar med motivation och engagemang.
Som person är du strukturerad och arbetar metodiskt samt har en god analytisk förmåga.
Du tycker om att arbeta tillsammans i lag och har god förmåga att kommunicera, motivera och entusiasmera
Du är driven, vågar utmana och kan ta initiativ och fatta beslut för att utveckla verksamheten
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas
Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnyttaVi söker dig som har utbildning inom odling eller motsvarande kompetens med god administrativ förmåga. Du har god datorvana, behärskar svenska i tal och skrift, samt har B-körkort.
Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson på tel. 072 - 734 22 40. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49.
Sista ansökningsdag är den 14 juli. Vi kommer att börja jobba med urvalsprocessen i mitten av augusti för den här rekryteringen. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Fem säsongsanställda parkarbetare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.  
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida
ARBETSPLATSGata- och parkenheten
Fempersoner på heltid under 6 månader

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Gata- och parkenheten arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, cykel- och gångbanor, parkytor, fastigheter, lekplatser, badplatser och strövslingor. Under vår- och sommarsäsongen förstärker vi vårt team med fem medarbetare. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för parkskötsel. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat rensning, plantering, bevattning, städning och beskärning.
Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god lagkänsla. I arbetet kommer du både samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. Du är relationsskapande, samarbetsvillig och lyhörd för din omgivning. Du ser möjligheter och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt.
En fördel är om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller till exempelutbildning i träd- och buskbeskärning.Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  
Du har körkort med förarbehörighet B.

LÖN
Lön enligt avtal

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal Västra Svealand, sektion Klarälvdalen nås via kommunens växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Urval sker löpande, ansök därför redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Virkesköpare till Stora Enso Skog i Ekshärad

På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvara från skogen. Vi ska också utveckla och f... Visa mer
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvara från skogen. Vi ska också utveckla och förvalta vårt skogsinnehav – som är ett av Sveriges största.
Våra ledord är ”Ta ledningen “och “Gör det rätta” och de är vår vägledning i allt. Våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag!
Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för en fossilfri värld!
Placeringsort: Ekshärad.


Arbetsuppgifter
I tjänsten som virkesköpare ingår det att, genom kontakter med befintliga och nya leverantörer i ditt arbetsområde, möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna. Det sker framförallt genom försäljning av våra tjänster såsom avverkning och skogsvård.


Kvalifikationer
Du har en god skoglig kunskap och det är meriterande om du har en skoglig utbildning men inget krav. Vi ser gärna erfarenhet inom sälj. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att ha kontakt med nya människor. Du bör även gilla tydliga ramar och mål. Du trivs med att jobba självständigt och strukturerat för att upprätthålla och bygga kundrelationer. Hos oss får du mycket frihet under ansvar, med stor variation i ditt vardagliga arbete. Körkort är ett krav.


Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ulf Ejenstam, 070 361 31 10, [email protected]. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Madeleine Leo, [email protected].
Fackliga representanter: Torbjörn Ameck, Ledarna, +46 70 644 63 34, Mats Westerberg, GS, +46 10 467 78 78, Elena Larsson, SI, +46 70 264 87 33, Ulrika Mattson, Unionen, +46 70 620 89 76.
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande då tjänsten kan kommas att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 11 Maj 2021. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem. Vi genomför även drogtester.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
See our film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s
Meet the people at Stora Enso in:
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/en/careers
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag.
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso har cirka 25 000 medarbetare i över 30 länder. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).
Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Visa mindre

Parkarbetare jun-aug

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.  
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida

ARBETSPLATS
Parkavdelningen/utegrupp
Tvåpersoner på heltid under perioden juni – augusti.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Under vår- och sommarsäsongen förstärker vi vårt team inom gata- och parkenheten. Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god lagkänsla. I arbetet kommer du både samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. En fördel är om du har utbildning i träd- och buskbeskärning, likaså om du har praktisk erfarenhet av parkarbetesedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  
Körkort med förarbehörighet B.
LÖN
Lön enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal Västra Svealand, sektion Klarälvdalen nås via kommunens växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Urval sker löpande, ansök därför redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Skogsmaskinsförare till Ekshärad

Ansök    Mar 29    Stora Enso AB    Skogsmaskinförare
Vi söker nu en skogsmaskinförare till Ekshärad. Du kommer att arbeta i ett självständigt lag där huvuduppgiften består av att köra skördare och skotare, eller skotare i ett skotarlag. Miljön och kontrollsystem du arbetar med är IT-baserad. På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjligheterna till personlig utveckling är stora. Vi tror att du som har förmågan att starkt engagera dig och är positivt i... Visa mer
Vi söker nu en skogsmaskinförare till Ekshärad.
Du kommer att arbeta i ett självständigt lag där huvuduppgiften består av att köra skördare och skotare, eller skotare i ett skotarlag. Miljön och kontrollsystem du arbetar med är IT-baserad.
På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjligheterna till personlig utveckling är stora. Vi tror att du som har förmågan att starkt engagera dig och är positivt inställd till utmaningar passar väl in i vår organisation.
Placeringsort: Ekshärad.


Kvalifikationer
Du har 3-årig naturbruksgymnasieutbildning eller motsvarande kompetens, erfarenhet från liknande roll är meriterande.
Du har grundläggande datorvana, behärskar god svenska i tal och skrift, samt har B-körkort. Det är meriterande om du dessutom behärskar engelska. Då arbetet består av teamarbete krävs god samarbetsförmåga, samtidigt som du också arbetar självständigt och har förmåga att ta initiativ.
Du värderar säkerhet och är noggrann, jobbar utifrån sunt förnuft och följer alltid maskinens säkerhetsrutiner. Som person är du systematisk och produktiv och har drivet att leverera bra resultat.
Rollen innebär skiftgång.


Övrig information
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lisa Halvardsson, [email protected], +46 73 066 37 49. Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist [email protected].
Facklig representant: GS-facket - Marcus Schelin, +46 72 236 62 63.
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 18 april 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan kommas att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Divisionen Forest skapar mervärde genom hållbart skogsbruk, konkurrenskraftig virkesanskaffning och innovation, vilket utgör förutsättningen för Stora Ensos förnybara erbjudanden. Divisionen förvaltar Stora Ensos skogstillgångar i Sverige och den 41-procentiga andelen i Tornator, vars skogstillgångar i första hand finns i Finland. Divisionen ansvarar även för virkesanskaffningen för Stora Ensos verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland samt för B2B-kunder. Stora Enso är en av världens största privata skogsägare.
Stora enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. År 2020 uppgick omsättningen till 8,6 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).
Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Parkarbetare apr-sept

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.  
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida
ARBETSPLATS
parkavdelningen/utegrupp
Trepersoner på heltid under perioden april – september.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Under vår- och sommarsäsongen förstärker vi vårt team inom gata- och parkenheten. Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god lagkänsla. I arbetet kommer du både samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. En fördel är om du har utbildning i träd- och buskbeskärning, likaså om du har praktisk erfarenhet av parkarbetesedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  
Körkort med förarbehörighet B.
LÖN
Lön enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal Västra Svealand, sektion Klarälvdalen nås via kommunens växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Urval sker löpande, ansök därför redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Tre parkarbetare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.  
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida
ARBETSPLATS parkavdelningen/utegruppen
En person på heltid under 6 månader och två personer på heltid under 3 månader.
Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
Under vår- och sommarsäsongen förstärker vi vårt team inom gata- och parkenheten. Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god lagkänsla. I arbetet kommer du både samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. En fördel är om du har utbildning i träd- och buskbeskärning, likaså om du har praktisk erfarenhet av parkarbetesedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  
Körkort med förarbehörighet B.
Lön
Lön enligt avtal
Fackliga företrädare
Kommunal Västar Svealand, sektion Klarälvdalen nås via kommunens växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Urval sker löpande, ansök därför redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande Plantskolechef Sjögränd plantskola

Ansök    Jun 25    Stora Enso AB    Plantskolechef
Stora Enso Plantor AB, som är ett helägt dotterbolag till Stora Enso, producerar 55-60 miljoner plantor per år i de tre plantskolorna Nässja, Sjögränd och Sör Amsberg. Ca 50% av plantorna planteras på Stora Ensos egen mark. Övriga plantor säljs till externa kunder. Stora Enso Plantor tillhör Skogsdivisionen och jobbar nära Stora Enso Skog. Är du vår nya Biträdande Plantskolechef på Sjögränd Plantskola? Som biträdande plantskolechef kommer du att arbeta i h... Visa mer
Stora Enso Plantor AB, som är ett helägt dotterbolag till Stora Enso, producerar 55-60 miljoner plantor per år i de tre plantskolorna Nässja, Sjögränd och Sör Amsberg. Ca 50% av plantorna planteras på Stora Ensos egen mark. Övriga plantor säljs till externa kunder. Stora Enso Plantor tillhör Skogsdivisionen och jobbar nära Stora Enso Skog.
Är du vår nya Biträdande Plantskolechef på Sjögränd Plantskola? Som biträdande plantskolechef kommer du att arbeta i huvudsak med försäljning, logistik samt order- och produktionsplanering. Du ingår i plantskolans ledningsgrupp. Dessutom deltar du i olika utvecklingsprojekt. Du arbetar löpande med kollegor på plantskolorna i Nässja och Sör Amsberg samt med personal på Stora Enso Skog. Du har tät kontakt med olika entreprenörer, och i viss mån med leverantörer och myndigheter.
På Stora Enso Plantor AB erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen och kreativ miljö där möjligheterna till personlig utveckling är stora. Vi tror att du som har förmågan att starkt engagera dig och är positivt inställd till utmaningar passar väl in i vår organisation.
Kvalifikationer
Du har någon typ av skoglig eller teknisk utbildning, och arbetar i dag med försäljning, logistik eller produktion inom de gröna näringarna eller inom tillverkande industri.
För att lyckas i rollen som Biträdande Plantskolechef krävs att du har ett genuint intresse för försäljning, har god förmåga att kommunicera, och att du har lätt för att entusiasmera andra. Du har ett välstrukturerat och resultatinriktat sätt, är snabbtänkt, och är en utpräglad lagspelare. Du har goda IT-kunskaper speciellt inom ERP/kunddatabaser, talar flytande svenska samt engelska. B-körkort är ett krav.
Ansökan
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 23 augusti 2020. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor.
Om du har några frågor om rollen så är du välkommen att kontakta Plantskolechef Per Johannesson, [email protected], tel. +46 563 233 29. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Ulrica Berg Persson, [email protected].
Mer om Stora Enso Plantor AB: https://www.storaenso.com/sv-se/about-stora-enso/our-forest-holdings/plantskolor/om-oss
Mer om Stora Enso
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs
Stora Enso film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s
Meet the people at Stora Enso in
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/careers
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi har cirka 25 000 medarbetare i över 30 länder och våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).
Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon. Visa mindre

Park / trädgårdsarbetare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.  
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida 
 
ARBETSPLATS PARKAVDELNINGEN/UTEGRUPPEN 
Anställningen kommer att ligga under Samhällsbyggnadsavdelningens GVA-enhet och driftledaren för gata, trafik och park blir din arbetsledare. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Du har helst utbildning i träd- och busk beskärning. Vi ser gärna att du även har praktisk erfarenhet av parkarbete samt behörighet att arbeta med olika maskintyper som används i parkarbete t.ex. motor- och röj såg. Vi vill gärna att du har erfarenhet från småskalig skogsdrift/fällning av grövre träd. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, men även van att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. Körkort med förarbehörighet B är ett krav. 
 
LÖN 
Lön enligt avtal 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Kommunal, Västra Svealand, sektion Hagfors, 0563-185 58. 
 
ÖVRIGT 
Urval sker löpande, ansök därför redan i dag.  
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre