Lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Hagfors

Se lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Föräldrakooperativet Kojan söker medarbetare

Om oss Föräldrakooperativet Kojan är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Kojan har plats för 18 barn i åldrarna 1-6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Vi arbetar enligt Lpfö 18 och kommunens direktiv. Vi är inspirerade av montessoripedagogiken. Vår viktigaste uppgift är att ge barnen en trygg omsorg samt att ta tillvara på deras lust att lära. Vi har en stark tilltro till barnets egen förmåga, dä... Visa mer
Om oss
Föräldrakooperativet Kojan är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Kojan har plats för 18 barn i åldrarna 1-6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet.
Vi arbetar enligt Lpfö 18 och kommunens direktiv. Vi är inspirerade av montessoripedagogiken. Vår viktigaste uppgift är att ge barnen en trygg omsorg samt att ta tillvara på deras lust att lära. Vi har en stark tilltro till barnets egen förmåga, där personalen genom förskolans sätt att undervisa främst iakttar, uppmuntrar, stödjer och inspirerar barnet som får arbeta, lära och utvecklas i sin egen takt.
Föräldrakooperativet Kojan har en aktiv styrelse som arbetar för att avlasta så att pedagogerna kan lägga det mesta av sin tid på barngruppen och det pedagogiska arbetet. Styrelsen består av vårdnadshavarna.
Rollbeskrivning
Då en av våra förskollärare ska gå i pension söker vi nu en engagerad och positiv förskollärare eller dig med annan pedagogisk utbildning som tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar till att bibehålla samt utveckla en trygg, lärorik och rolig förskola för barnen.
Du är med och driver den dagliga verksamheten tillsammans med rektor, övriga förskollärare och barnskötare.
Egenskaper
Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller som har annan pedagogisk utbildning samt erfarenhet från förskola. Du är ansvarsfull, engagerad, lyhörd och flexibel med god samarbetsförmåga med såväl kollegor, barn och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Lön och förmåner
Tjänsten är på 80% och tiden förläggs till största del inom barngruppen, med viss planeringstid. Pedagogisk lunch äts tillsammans med barnen.
Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Fast månadslön, ange löneanspråk.
Ansökan
Skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev och ett CV med referenser. Även ett utdrag ur belastningsregistret krävs, vilket är en förutsättning för arbete med barn.
Sista ansökningsdag 27 oktober.
Vid frågor angående tjänsten kontakta Sara Andersson, tillförordnad rektor: 070 741 89 80 eller Johanna Sjögren, personalansvarig: 070 27 42 955.
Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Visa mindre

Hagfors kommun SÖKER FÖRSKOLLÄRARE

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som a... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 


Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors.


Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 


Hagfors har 6 kommunala förskolor, från två avdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Förskolan i Hagfors kommun prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer och förstelärare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 


Du ska vara utbildad förskollärare. 


Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 


Du ska vara utbildad förskollärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Rekrytering sker fortlöpande.


Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 


LÖN 


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE 


Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 


ÖVRIGT 


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Föräldrakooperativet Storken söker förskollärare

Om Storken Föräldrakooperativet Storken startades 1989 och är beläget i bostadsområdet Dalen i Hagfors. Vi har plats för 17 barn i åldern 1-6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Vi har en fantastisk utemiljö i form av stor trädgård samt närhet till skog, pulkabacke och stora grönområden. På ett föräldrakooperativ är det en styrelse som är huvudmannen. Styrelsen består av vårdnadshavare som är medlemmar i kooperat... Visa mer
Om Storken
Föräldrakooperativet Storken startades 1989 och är beläget i bostadsområdet Dalen i Hagfors. Vi har plats för 17 barn i åldern 1-6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Vi har en fantastisk utemiljö i form av stor trädgård samt närhet till skog, pulkabacke och stora grönområden.
På ett föräldrakooperativ är det en styrelse som är huvudmannen. Styrelsen består av vårdnadshavare som är medlemmar i kooperativet. Huvudmannen, dvs. styrelsen har ett lagreglerat arbetsgivaransvar där man har yttersta ansvar för personalen och deras arbetsmiljö. Ett föräldrakooperativ drivs i demokratisk form där alla medlemmar är med och bestämmer utifrån de lagar och regler som gäller.


Du som söker:
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Erfarenhet av föräldrakooperativ är en merit.
Du ska ha god kännedom om förskolans styrdokument.
Vi söker en positiv och kreativ person, som är social och har ett professionellt bemötande mot barn, vårdnadshavare och kollegor.
Vi söker dig som är van vid digitala verktyg, är initiativrik och lösningsfokuserad.Om tjänsten:
Du ansvarar för att driva, följa upp och utveckla den pedagogiska verksamheten enligt förskolans styrdokument tillsammans med de övriga pedagogerna och rektor. Du kommer att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare för att skapa en positiv och inkluderande miljö där varje barns behov och intressen tas till vara på.


Lön och förmåner
Tjänsten är på 80% och förläggs till största del inom barngrupp, med viss planeringstid. Pedagogisk lunch äts tillsammans med barnen.
Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.
Fast månadslön, ange löneanspråk.
Ansökan
Skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev och ett CV med referenser. Även ett utdrag ur belastningsregistret krävs innan anställning, vilket är en förutsättning för arbete med barn.
Sista ansökningsdag 8 december.
Vid frågor angående tjänsten kontakta My Melin, personalansvarig: 073 708 44 21.
Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande.
Tillträde enligt överenskommelse
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Förskollärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa ju... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad i landet, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Hos oss är det en kärnfråga att du som vår förskollärare alltid får vara en aktiv del i din egen schemaläggning. Därtill ser vi alltid till att du erhåller en hög lön när du är ute på ett uppdrag tillsammans med oss. Vi är experter på att löneförhandla åt våra konsulter och på så vis kan du alltid känna dig trygg hos oss att vi förhandlat fram den högsta möjliga lönen åt dig inför varje enskilt bemanningsuppdrag!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för förskollärare!
Vi tror på att ha Sveriges bästa förskollärare anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra.
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Skolan och förskolan ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra förskollärare och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för bemanningsuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Hagfors kommun söker förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 


Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 


Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 


Hagfors har 6 kommunala förskolor, från två avdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Förskolan i Hagfors prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer, utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 


Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, 2 småbarn 1-3, en avdelning 2-4 år samt 3 avdelning 3-5 år. Den aktuella tjänsten är på Enen som är en av våra småbarnsavdelningar. Du ska vara utbildad förskollärare. 


Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Rekrytering sker fortlöpande.


Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 


LÖN 


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE 


Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 


ÖVRIGT 


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

Vi söker en förskollärare på heltid (deltid kan diskuteras om detta är ett önskemål) till Föräldrakooperativet Förskolan Bushuset i Ekshärad. Om tjänsten Som förskollärare kommer du att ha ansvar för en av Bushusets två barngrupper. Du förväntas planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i team med en barnskötare. Det pedagogiska arbetets övergripande planering görs tillsammans med rektor och den andra barngruppens förskollärare. Du kommer a... Visa mer
Vi söker en förskollärare på heltid (deltid kan diskuteras om detta är ett önskemål) till Föräldrakooperativet Förskolan Bushuset i Ekshärad.
Om tjänsten
Som förskollärare kommer du att ha ansvar för en av Bushusets två barngrupper. Du förväntas planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i team med en barnskötare. Det pedagogiska arbetets övergripande planering görs tillsammans med rektor och den andra barngruppens förskollärare. Du kommer att ha ett nära samarbete med övrig personal och vårdnadshavarna.
Om Bushuset
Bushuset är ett föräldrakooperativ med plats för 18 barn fördelat i två grupper. Varje barngrupp består av en förskollärare och en barnskötare, vi har även en egen kokerska som serverar hemlagad mat varje dag. Bushuset har en härlig utemiljö som är en självklar del i pedagogiken, samt en av kommunens lekplatser ett stenkast bort. Eftersom vi är en liten förskola är det lätt att se och tala med alla barn, personal och föräldrar dagligen. Det gör Bushuset inte bara till en trevlig förskola för barnen utan också en bra arbetsplats för personalen. Som personal hos oss har du stor möjlighet att påverka både barnens och din egna arbetsvardag.
Föräldrakooperativet Förskolan Bushuset grundades 1990 med målsättningen att ge barnen en trygg, lärorik och inspirerande start på det livslånga lärandet. Den pedagogiska verksamheten drivs med vårdnadshavarnas insyn och delaktighet. Bushuset arbetar utifrån styrdokument och läroplanen för förskolan. Förskolan bedrivs i en villa centralt belägen i Ekshärad.
Om dig
Till tjänsten söker vi Dig som är utbildad förskollärare och Du är självgående och initiativtagande. Ett intresse för att utveckla verksamheten och systematiskt kvalitetsarbete är en självklarhet för Dig. Du har lätt för att samarbeta, har en god datavana och kunskaper inom office-paketet.
Även Du som har de rätta egenskaperna och erfarenhet av liknande arbere, men inte är utbildad förskollärare, är välkommen med din ansökan.
Sista ansökningsdag 11 Juni 2023, men lämna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att skicka CV samt en beskrivning av Dig själv. Visa mindre

Förskolelärare

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin (länk här till hagforsstrategin.se)


ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE

Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Hagfors.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 


Hagfors har 6 kommunala förskolor, från förskolor med 2 avdelningar till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer och förstelärare inom förskolan. Dessutom har alla förskolor tillgång till modersmålsstöd vid behov. Även specialpedagog finns tillgänglig för alla förskolor. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 


Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för  yngre barn och tre för äldre barn. Den aktuella tjänsten gäller en avdelning för yngre barn på Milan.


Du ska vara utbildad förskollärare.                                                                                          Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet.


Vid erbjudande om jobb behöver du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.


LÖN 


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE 


Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 


ÖVRIGT 


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med 


annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Har du frågor kontakta Marie-Louise Grahn

Rektor Solrosen, Prästkragen och Myran. TF rektor Milan, Treklövern och Asplund

0563-540703

[email protected] 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE

Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. 3 tjänster är på Myran, 3 på Milan, 3 på Treklövern, 3 på Asplund och 1 på Råda förskola.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 


Hagfors har 6 kommunala förskolor, från förskolor med två avdelningar till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer och förstelärare inom förskolan. Dessutom har alla förskolor tillgång till modersmålsstöd vid behov. Även specialpedagog finns tillgänglig för alla förskolor. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 


Alla våra förskolor har i dagsläget barnen uppdelade i grupper för yngre barn 1-3 år och grupper för äldre barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för  yngre barn och tre för äldre barn. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för yngre barn och två för äldre barn. Förskolan Asplund ligger i centrala Hagfors och har två avdelningar, en för yngre barn och en för äldre barn. 


3 tjänster är på Myran, 3 på Milan, 3 på Treklövern, 3 på Asplund och 1 på Råda förskola.


Ange i ansökan vilken förskola du söker tjänst till.


Du ska vara utbildad förskollärare. Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.


LÖN 


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE 


Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 


ÖVRIGT 


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med 


annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


KONTAKTPERSON


Marie-Louise Grahn, rektor Solrosen, Myran och Råda förskola. TF rektor Milan, Treklövern och Asplund.


0563-540703, [email protected] 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förstelärare i förskolan 7 st

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER FÖR FÖRSTELÄRARUPPDRAGET En tjänst som förstelärare i förskola innebär ett stärkt uppdrag med ökade krav på att utveckla den egna undervisningen, att följa med i skolforskning, att sprida kunskap och vara aktiv i det kollegiala lärandet för att utmana och stödja kollegor. En förstelärare är en förskollärare som har legitimation och som arbetsgivaren anser vara extra yrkesskicklig inom sin profession. En förstelärare sk... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER FÖR FÖRSTELÄRARUPPDRAGET


En tjänst som förstelärare i förskola innebär ett stärkt uppdrag med ökade krav på att utveckla den egna undervisningen, att följa med i skolforskning, att sprida kunskap och vara aktiv i det kollegiala lärandet för att utmana och stödja kollegor. En förstelärare är en förskollärare som har legitimation och som arbetsgivaren anser vara extra yrkesskicklig inom sin profession. En förstelärare ska fortsätta undervisa som vanligt men också vara en god förebild och mentor för mindre erfarna eller nyutexaminerade förskollärare på förskolan.


I uppdraget ingår att aktivt bidra till och synliggöra undervisningen i enlighet med kommunens utvecklingsarbete. Du förväntas också vara drivande i det systematiska kvalitetsarbetet på den enhet du arbetar, i detta ingår också att vara ett stöd för skolledningen i just utvecklingsfrågor och utformandet av utvecklingsarbetet på din enhet.  Vi vill också att du är en lagspelare som vill arbeta och utveckla verksamheten i hela kommunen tillsammans med dina förstelärarkollegor. Organisationen kommer att erbjuda ett utbyte mellan förstelärare på olika enheter.


Förstelärarens undervisning ska vara öppet för besök av kollegor, skolledningen, vårdnadshavare och inbjudna gäster och denne förväntas ha ett öppet och kritiskt förhållningssätt till sin praktik. Du har minst 4 års erfarenhet av förskolläraryrket efter examen.


Riktlinjer för förstelärartjänster i förskola är:• Förstelärare ska ägna minst 50 procent av arbetstiden åt undervisning och/eller uppgifter som hör till undervisningen.
• har en lärarlegitimation som är utfärdad av Skolverket senast den dag hen blivit förstelärare.
• kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom en eller flera anställningar inom förskolan.
• har visat en särskilt god förmåga att förbättra undervisningen och har ett starkt intresse för att utveckla densamma.
• bedöms av huvudmannen som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.


FÖRSTELÄRARENS UPPDRAG:

Förstelärarens arbetsuppgifter ska i allt väsentligt bestå av undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. I övrigt ingår följande i förstelärarens uppdrag:• Förstelärarens kunskaper och/eller undervisningsskicklighet ska spridas till fler förskollärare inom den egna förskolan samt andra förskolor och leda till utveckling.
• Genom coachning och handledning ska försteläraren stödja kollegor i deras professionella utveckling samt det kollegiala lärandet på den egna eller i andra förskolor. Exempel på coachande och handledande situationer kan vara metoddiskussioner, seminarier, spegling, observationer och enskilda samtal med kollegor.
• Tillsammans med rektor systematiskt följa upp och analysera undervisningens innehåll och förskolans resultat. Denna analys ska i sin tur leda till förslag på åtgärder som förskolan eventuellt behöver utveckla kring undervisningen.
• Försteläraren ska bidra med omvärldsbevakning och uppdatering när det gäller för verksamheten relevant forskning.
• Delta i kommunala nätverk tillsammans med andra förstelärare samt systematisera lärdomar från detta arbete och kommunicera utvecklingsbehov med skolledningen.


Förutom den mer specifika didaktiska utvecklingen av undervisningen ska försteläraren vid diskussioner, seminarier och handledningstillfällen med sina kolleger lägga fokus på:• Sambandet mellan undervisningsmetoder och ökad måluppfyllelse.
• Hur förskollärare kan anpassa undervisningen och skapa tillgängliga lärmiljöer.
• Hur förskollärare kan ta tillvara barnens återkoppling på undervisningen.
• Hur IKT kan användas i undervisningen för att dokumentera, iscensätta miljöer, kommunicera, bearbeta och utforska olika sammanhang.


ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE


Inom Hagfors skolområde finns totalt sex kommunala förskolor med placering i Hagfors, Ekshärad, Råda och Sunnemo.


Totalt finns 10 platser att söka som förstelärare inom förskola i kommunen. Alla tjänster riktas mot pedagogiskt arbete och vi strävar mot att få en jämn fördelning av tjänsterna på de olika förskoleenheterna.


Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.


Ansökningsförfarande

SKRIFTLIG ANSÖKAN

Du skriver en ansökan i kommunens system, du hittar länken längst ner i denna annons. Vi vill att du i ansökan anger vilken enhet inom kommunen du söker uppdrag på. Om du som söker inte redan jobbar i kommunen vill vi att du söker en av de ordinarie förskollärartjänsterna som finns utannonserad förutom denna förstelärartjänst. Du kommer då att bli intervjuad av den rektor som står ansvarig för den ordinarie tjänsten som lärare i första hand.


I ditt personliga brev vill vi att du:


1. Beskriver hur du ser på rollen som förstelärare i förskola (max 400 ord)


2. Beskriver hur följande kommer till uttryck i din arbetsutövning:• Jag leder de målstyrda processerna och ansvarar för hur omsorg, utveckling och lärande bildar en enhet.• Jag anpassar undervisningen och skapar en tillgänglig lärmiljö för alla barn i syfte att förbättra måluppfyllelsen.
• Jag har visat mig intresserad av att delta i utvecklingsprojekt, som leder till utveckling på enheten eller i ett större perspektiv.
• Jag kan kommunicera och samarbeta med såväl barn, vårdnadshavare och kollegor.
• Jag är intresserad av att utveckla min egen professionalism.
• Jag kan anpassa undervisningen efter barnens förutsättningar och i samband med detta tillämpar jag en mångfald av metoder och arbetssätt.


LÖN


För försteläraruppdraget förskola i Hagfors kommun utgår ett lönetillägg om 5000 kr/månad.


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Nås via kommunens växel 0563-185 00


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

Föräldrakooperativet Bergatrollet söker en rektor eller förskollärare/skolchef ARBETSPLATS Vår förskola och fritidshem ligger idylliskt beläget mitt i samhället Bergsäng, i gamla skolan, ca 10 km norr om Hagfors och 10 km söder om Ekshärad. Kooperativet består av två avdelningar, Solen för de större barnen och Månen för de mindre. På Bergatrollet arbetar idag personal med stor erfarenhet. En förskollärare, två barnskötare och en köksansvarig. Vi söker n... Visa mer
Föräldrakooperativet Bergatrollet söker en rektor eller förskollärare/skolchef
ARBETSPLATS
Vår förskola och fritidshem ligger idylliskt beläget mitt i samhället Bergsäng, i gamla skolan, ca 10 km norr om Hagfors och 10 km söder om Ekshärad. Kooperativet består av två avdelningar, Solen för de större barnen och Månen för de mindre. På Bergatrollet arbetar idag personal med stor erfarenhet. En förskollärare, två barnskötare och en köksansvarig.


Vi söker nu en rektor eller en förskollärare/skolchef till Bergatrollet som vill bidra med sina erfarenheter, kunskaper samt engagemang och personlighet. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom pedagogisk verksamhet och ett intresse för barns lärande och utveckling.
Ange i din ansökan vilken tjänst du söker.
REKTOR
Bergatrollet söker en positiv och driven rektor med förmåga att engagera, stimulera och stärka medarbetare för att uppnå gemensamma mål och resultat. Du har ett helhetsperspektiv med förmåga att planera och prioritera, tänker långsiktigt och tar ansvar för ditt uppdrag. Vidare har du god kommunikativ- och samarbetsförmåga.
Som rektor har du det övergripande ansvaret för förskolan i enlighet med läroplanens riktlinjer. Du verkar för att utbildningen utvecklas och planerar, genomför och dokumenterar det pedagogiska arbetet.
FÖRSKOLLÄRARE/SKOLCHEF
Vi söker en engagerad och initiativtagande förskollärare med en god samarbetsförmåga och en vilja att lära. Du är lyhörd och flexibel och du har en god kommunikativ och empatisk förmåga.
Som förskollärare planerar och genomför du arbetet med barnens behov i centrum. Du genomför uppföljningar samt arbetar för att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och styrelse.
Utöver detta har du även ansvar som skolchef. Tillsammans med ordförande säkerställer du att föreskrifter för utbildningen följs samt att det systematiska kvalitetsarbetet genomförs. Du ska även säkerställa kooperativets olika rutiner samt se till att läroplanen implementeras och genomförs.
KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning/legitimerad förskollärare eller annan utbildning som anses vara relevant. Har du genomgått rektorsutbildning eller motsvarande eller har erfarenhet av att arbeta som chef inom pedagogisk verksamhet är det meriterande.
Om du har personlig eller professionell erfarenhet av föräldrakooperativ är det också meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


LÖN
Individuell lönesättning


ÖVRIGT
Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad 100%
Dagtid, tiderna kan komma att variera.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan sker via mejl till: [email protected]
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Vikarierande förskollärare

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, ... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 
Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 
Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet på hagforsstrategin.se.

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer och förstelärare inom förskolan. Dessutom har alla förskolor tillgång till modersmålsstöd vid behov. Även specialpedagog finns tillgänglig för alla förskolor. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 

Alla våra förskolor har i dagsläget barnen uppdelade i grupper för yngre barn 1-3 år och grupper för äldre barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för  yngre barn och tre för äldre barn.  Den aktuella tjänsten gäller en avdelning för yngre barn på Milan.
Du ska vara utbildad förskollärare. Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet.

Vid erbjudande om jobb behöver du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 

ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med 
annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Vikariat Förskollärare/ Barnskötare

Om oss Föräldrakooperativet Kojan är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Här finns idag 15 barn i åldrarna 1-6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Vi arbetar enligt Lpfö 18 och kommunens direktiv, samt är en av få förskolor i Sverige som arbetar enligt Maria Montessoris filosofi. Vår viktigaste uppgift är att ge barnen en trygg omsorg samt att ta tillvara på deras lust att lära. Föräldrakooperative... Visa mer
Om oss
Föräldrakooperativet Kojan är en liten ekonomisk förening som drivits sedan 1988. Här finns idag 15 barn i åldrarna 1-6 år. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet.
Vi arbetar enligt Lpfö 18 och kommunens direktiv, samt är en av få förskolor i Sverige som arbetar enligt Maria Montessoris filosofi. Vår viktigaste uppgift är att ge barnen en trygg omsorg samt att ta tillvara på deras lust att lära.
Föräldrakooperativet Kojan har en aktiv styrelse som arbetar för att avlasta så att pedagogerna kan lägga det mesta av sin tid på barngruppen och det pedagogiska arbetet. Styrelsen består av vårdnadshavarna.


Rollbeskrivning
Då en ur personalstyrkan ska gå hem på föräldraledighet söker vi nu en engagerad och positiv förskollärare eller barnskötare som tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar till att bibehålla samt utveckla en trygg, lärorik och rolig förskola för barnen.
Tillträde: 20 februari 2023 eller enl. överenskommelse t.om 31/3 2024 .


Egenskaper
Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller barnskötare, som är ansvarsfull, engagerad, lyhörd samt flexibel med god samarbetsförmåga med såväl kollegor, barn och föräldrar. Personlig lämplighet är det viktigaste.


Lön och förmåner
Individuell lönesättning. Fast månadslön. Kollektivavtal, Fremia.
Tjänsten är på 80% och tiden förläggs inom barngruppen, med viss kontorstid för planering. Pedagogisk lunch äts tillsammans med barnen.
Då vi snart går in i en period av generationsskifte så kommer det eventuellt finnas möjlighet till förlängning och eller tillsvidareanställning efter vikariatet.


Ansökan
Skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev och ett CV med referenser. Även ett utdrag ur belastningsregistret krävs, vilket är en förutsättning för arbete med barn, men kan tas med först vid en eventuell intervju.
Sista ansökningsdag 27 januari. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Vid frågor angående tjänster kontakta My Melin, rektor: 070 741 89 80
eller Emma Rönnbacke, personalansvarig: 070 693 33 04. Visa mindre

Förstelärare i förskolan 10 st

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER FÖR FÖRSTELÄRARUPPDRAGET En tjänst som förstelärare i förskola innebär ett stärkt uppdrag med ökade krav på att utveckla den egna undervisningen, att följa med i skolforskning, att sprida kunskap och vara aktiv i det kollegiala lärandet för att utmana och stödja kollegor. En förstelärare är en förskollärare som har legitimation och som arbetsgivaren anser vara extra yrkesskicklig inom sin profession. En förstelärare ska ... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER FÖR FÖRSTELÄRARUPPDRAGET
En tjänst som förstelärare i förskola innebär ett stärkt uppdrag med ökade krav på att utveckla den egna undervisningen, att följa med i skolforskning, att sprida kunskap och vara aktiv i det kollegiala lärandet för att utmana och stödja kollegor. En förstelärare är en förskollärare som har legitimation och som arbetsgivaren anser vara extra yrkesskicklig inom sin profession. En förstelärare ska fortsätta undervisa som vanligt men också vara en god förebild och mentor för mindre erfarna eller nyutexaminerade förskollärare på förskolan.
I uppdraget ingår att aktivt bidra till och synliggöra undervisningen i enlighet med kommunens utvecklingsarbete. Du förväntas också vara drivande i det systematiska kvalitetsarbetet på den enhet du arbetar, i detta ingår också att vara ett stöd för skolledningen i just utvecklingsfrågor och utformandet av utvecklingsarbetet på din enhet.  Vi vill också att du är en lagspelare som vill arbeta och utveckla verksamheten i hela kommunen tillsammans med dina förstelärarkollegor. Organisationen kommer att erbjuda ett utbyte mellan förstelärare på olika enheter.
Förstelärarens undervisning ska vara öppet för besök av kollegor, skolledningen, vårdnadshavare och inbjudna gäster och denne förväntas ha ett öppet och kritiskt förhållningssätt till sin praktik. Du har minst 4 års erfarenhet av förskolläraryrket efter examen.
Riktlinjer för förstelärartjänster i förskola är:
Förstelärare ska ägna minst 50 procent av arbetstiden åt undervisning och/eller uppgifter som hör till undervisningen.
har en lärarlegitimation som är utfärdad av Skolverket senast den dag hen blivit förstelärare.
kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom en eller flera anställningar inom förskolan.
har visat en särskilt god förmåga att förbättra undervisningen och har ett starkt intresse för att utveckla densamma.
bedöms av huvudmannen som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.
Förstelärarens uppdrag:
Förstelärarens arbetsuppgifter ska i allt väsentligt bestå av undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. I övrigt ingår följande i förstelärarens uppdrag:
Förstelärarens kunskaper och/eller undervisningsskicklighet ska spridas till fler förskollärare inom den egna förskolan samt andra förskolor och leda till utveckling.
Genom coachning och handledning ska försteläraren stödja kollegor i deras professionella utveckling samt det kollegiala lärandet på den egna eller i andra förskolor. Exempel på coachande och handledande situationer kan vara metoddiskussioner, seminarier, spegling, observationer och enskilda samtal med kollegor.
Tillsammans med rektor systematiskt följa upp och analysera undervisningens innehåll och förskolans resultat. Denna analys ska i sin tur leda till förslag på åtgärder som förskolan eventuellt behöver utveckla kring undervisningen.
Försteläraren ska bidra med omvärldsbevakning och uppdatering när det gäller för verksamheten relevant forskning.
Delta i kommunala nätverk tillsammans med andra förstelärare samt systematisera lärdomar från detta arbete och kommunicera utvecklingsbehov med skolledningen.
Förutom den mer specifika didaktiska utvecklingen av undervisningen ska försteläraren vid diskussioner, seminarier och handledningstillfällen med sina kolleger lägga fokus på:
Sambandet mellan undervisningsmetoder och ökad måluppfyllelse.
Hur förskollärare kan anpassa undervisningen och skapa tillgängliga lärmiljöer.
Hur förskollärare kan ta tillvara barnens återkoppling på undervisningen.
Hur IKT kan användas i undervisningen för att dokumentera, iscensätta miljöer, kommunicera, bearbeta och utforska olika sammanhang.
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Inom Hagfors skolområde finns totalt sex kommunala förskolor med placering i Hagfors, Ekshärad, Råda och Sunnemo.
Totalt finns 10 platser att söka som förstelärare inom förskola i kommunen. Alla tjänster riktas mot pedagogiskt arbete och vi strävar mot att få en jämn fördelning av tjänsterna på de olika förskoleenheterna.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.AnsökningsförfarandeSkriftlig ansökan
Du skriver en ansökan i kommunens system, du hittar länken längst ner i denna annons. Vi vill att du i ansökan anger vilken enhet inom kommunen du söker uppdrag på. Om du som söker inte redan jobbar i kommunen vill vi att du söker en av de ordinarie förskollärartjänsterna som finns utannonserad förutom denna förstelärartjänst. Du kommer då att bli intervjuad av den rektor som står ansvarig för den ordinarie tjänsten som lärare i första hand.
I ditt personliga brev vill vi att du:
1. Beskriver hur du ser på rollen som förstelärare i förskola (max 400 ord)
2. Beskriver hur följande kommer till uttryck i din arbetsutövning:
Jag leder de målstyrda processerna och ansvarar för hur omsorg, utveckling och lärande bildar en enhet.
Jag anpassar undervisningen och skapar en tillgänglig lärmiljö för alla barni syfte att förbättra måluppfyllelsen.
Jag har visat mig intresserad av att delta i utvecklingsprojekt, som leder till utveckling på enheten eller i ett större perspektiv.
Jag kan kommunicera och samarbeta med såväl barn, vårdnadshavare och kollegor.
Jag är intresserad av att utveckla min egen professionalism.
Jag kan anpassa undervisningen efter barnens förutsättningar och i samband med detta tillämpar jag en mångfald av metoder och arbetssätt.
LÖN
För försteläraruppdragetförskola i Hagfors kommun utgår ett lönetillägg om 5000 kr/månad.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås via kommunens växel 0563-185 00
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, ... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 
Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 
Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin (länk här till hagforsstrategin.se)


ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer och förstelärare inom förskolan. Dessutom har alla förskolor tillgång till modersmålsstöd vid behov. Även specialpedagog finns tillgänglig för alla förskolor. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 

Alla våra förskolor har i dagsläget barnen uppdelade i grupper för yngre barn 1-3 år och grupper för äldre barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för  yngre barn och tre för äldre barn. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för yngre barn och två för äldre barn. Förskolan Asplund ligger i centrala Hagfors och har två avdelningar, en för yngre barn och en för äldre barn. Tjänsterna gäller flera av våra enheter, ange vilken av förskolorna du ansöker om tjänst till.

Du ska vara utbildad förskollärare. Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vid erbjudande om jobb behöver du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 

ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med 
annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 20... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolortill den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT-strateg och SKUA-utvecklare. Dessutom har alla förskolor tillgång till modersmålsstöd vid behov. Även specialpedagog finns tillgänglig för alla förskolor.Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Alla våra förskolor har i dagsläget barnen uppdelade i grupper för yngre barn 1-3 år och grupper för äldre barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för  yngre barn och tre för äldre barn. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för yngre barn och två för äldre barn. Förskolan Asplund ligger i centrala Hagfors och har två avdelningar, en för yngre barn och en för äldre barn. Förskolan Myran är belägen i Ekshärad, i nära anslutning till Kyrkhedens skola och har fyra avdelningar, två för yngre barn och två för äldre barn. Förskolan Prästkragen är belägen i Råda i anslutning till Råda skola. Prästkragen består i dagsläget av två avdelningar ( en yngre och en äldre) men kommer under hösten 2022 utökas till tre avdelningar. Förskolan Solrosen ligger i Sunnemo i anslutning till Sunnemo skola. Solrosen består av två avdelningar, en yngre och äldre.
Tjänsterna gäller flera av våra enheter, ange vilken av förskolorna du ansöker om tjänst till.
Du ska vara utbildad förskollärare. Du har ävenmöjlighet att kombinera din ansökan med att ansöka om att bli förstelärare inom förskola. Denna ansökan görs separat och ansökan ligger ute fram till 31/7. Förstelärare i förskola innebär att du tar ett särskilt ansvar för utvecklingsfrågor på din förskoleenhet och tillsammans med arbetslaget och rektor utvecklar undervisningen. Uppdraget är ett förordnande under läsåret 2022-2023 och innebär ett lönetillägg på 5000 kr/månad.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Rektor/förskollärare till föräldrakooperativet Kojan

Föräldrakooperativet Kojan är en ekonomisk förening som erbjuder förskoleverksamhet för barn i ålder 1-6 år i Hagfors kommun. Föreningen drivs av de vårdnadshavare vars barn är inskrivna på Kojan. Verksamheten har bedrivits sedan 1988. Kojan har ca 18 barn och arbetar med olika pedagogiska material i olika rum i lokalen. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Kojan är ett föräldrakooperativ mitt i Hagfors som hyr lokaler... Visa mer
Föräldrakooperativet Kojan är en ekonomisk förening som erbjuder förskoleverksamhet för barn i ålder 1-6 år i Hagfors kommun. Föreningen drivs av de vårdnadshavare vars barn är inskrivna på Kojan. Verksamheten har bedrivits sedan 1988.
Kojan har ca 18 barn och arbetar med olika pedagogiska material i olika rum i lokalen. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Kojan är ett föräldrakooperativ mitt i Hagfors som hyr lokaler vid Blinkenbergskyrkan. Här finns en fin och naturlig lekmiljö. Läget är mycket centralt och det är gångavstånd till skog, gymnastiksal, badhus, bibliotek och badplats.
Föräldrakooperativet Kojan arbetar enligt Lpfö18 och andra styrdokument med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi har en aktiv styrelse som arbetar för att avlasta så att pedagogerna kan lägga det mesta av sin tid på barngruppen och det pedagogiska arbetet. Styrelsen består av vårdnadshavare.


Rollbeskrivning
Vi söker nu en engagerad och positiv rektor/förskollärare som tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar till att bibehålla samt utveckla en trygg, lärorik och rolig förskola för barnen.
Som rektor leder du arbetet på Kojan och har ett övergripande ansvar för att säkerställa hög pedagogisk kvalitet. En viktig del av rektorsarbetet består av att leda och fördela arbetet till övrig personal och innebär även arbetsmiljö- och personalansvar.


Egenskaper
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi ser gärna att du har rektorsutbildning alternativt att du är villig att utbilda dig till rektor under de närmsta åren samtidigt som du arbetar på Kojan då utbildningen är på deltid.
För att lyckas i rollen som Rektor/förskollärare på Kojan ser vi att du är en ansvarsfull, engagerad, lyhörd och flexibel person med god samarbetsförmåga med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Lön och förmåner
Tjänsten är på 100% och tiden förläggs till större delen i barngruppen, med viss kontors- och planeringstid. Pedagogisk lunch äts tillsammans med barnen. Friskvårdbidrag, bidrag till skor samt arbetskläder för utomhusbruk ingår.
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Kollektivavtal, Fremia.
Skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev och ett CV med referenser. Även ett utdrag ur belastningsregistret krävs, vilket är en förutsättning för arbete med barn.
Sista ansökningsdag 4 februari 2022. Intervjuer kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan via mail till [email protected]
Anställningsdatum enl. överenskommelse. Vid eventuella frågor om verksamheten kontakta:
Suzanne Svensson Sjögren 073 841 89 80.
Eller vid frågor om anställningen personalansvarig:
Emma Rönnbacke: 070 693 33 04 Visa mindre

Förskollärare till Hagfors skolområde

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 20... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år. Förskolan Asplund ligger i centrala Hagfors och har två avdelningar, en för barn 1-3 år och en för barn 3-5 år. Förskolan Myran är belägen i Ekshärad, i nära anslutning till Kyrkhedens skola och har fyra avdelningar, två för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år. Förskolan Prästkragen är belägen i Råda i anslutning till Råda skola. Prästkragen består i dagsläget av två avdelningar men kommer under hösten 2022 utökas till tre avdelningar.
3 av tjänsterna är på Myran, 5 på Milan, 1 är på Treklövern, 1 på Asplund och 1 på Prästkragen. Ange vilken av förskolorna du ansöker om tjänst till. 
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänstenär på förskolan Myran i Ekshärad på en avdelning med barn 1-3 år. Som medarbetare i Hagfors kommun är d... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänstenär på förskolan Myran i Ekshärad på en avdelning med barn 1-3 år.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår römbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Myran är belägen i Ekshärad i nära anslutning till Kyrkhedens skola. Myran har fyra avdelningar, två för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år. Den aktuella tjänsten är på avdelning för barn 1-3 år.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Ekshärad.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskole kommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år. Förskolan Myran är belägen i Ekshärad och har fyra avdelningar, två för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år.
1 av tjänsterna är på Myran, 4 på Milan och 2 är på Treklövern, ange vilken av förskolorna du ansöker om tjänst till.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med
annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare vikariat

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Hagfors på förskolan Milan. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 201... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Hagfors på förskolan Milan.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskole kommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år. Tjänsten är vikariat under föräldraledighet. Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Råda. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktiv... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Råda.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre
och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Prästkragen är belägen i Råda och har två avdelningar, en för barn 1-3 år och en för barn 3-5 år. Inför läsåret 22/23 kommer förskolan bestå av tre avdelningar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare tillsvidareanställning

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Ekshärad.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år. Förskolan Myran är belägen i Ekshärad och har fyra avdelningar, två för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år.
2 av tjänsterna är på Myran, 4 på Milan och 2 är på Treklövern, ange vilken av förskolorna du ansöker om tjänst till.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare vikariat

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Råda. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 ... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Råda.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Prästkragen är belägen i Råda och har två avdelningar, en för barn 1-3 år och en för barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år. Tjänsterna är vikariat under föräldraledighet, 1 Milan och 1 Prästkragen. Ange önskad förskola vid ansökan. 
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare/rektor till familjekooperativet Kojan

Föräldrakooperativet Kojan är en ekonomisk förening som erbjuder förskoleverksamhet för barn i ålder 1-6 år i Hagfors kommun. Föreningen drivs av de vårdnadshavare vars barn är inskrivna på Kojan. Verksamheten har bedrivits sedan 1988. Här finns två avdelningar med totalt ca 18 barn. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Kojan är ett föräldrakooperativ mitt i Hagfors. Förskolan hyr lokaler vid Blinkenbergskyrkan. Här fi... Visa mer
Föräldrakooperativet Kojan är en ekonomisk förening som erbjuder förskoleverksamhet för barn i ålder 1-6 år i Hagfors kommun. Föreningen drivs av de vårdnadshavare vars barn är inskrivna på Kojan. Verksamheten har bedrivits sedan 1988.
Här finns två avdelningar med totalt ca 18 barn. Vi sätter barnen i centrum och har små barngrupper med hög personaltäthet. Kojan är ett föräldrakooperativ mitt i Hagfors. Förskolan hyr lokaler vid Blinkenbergskyrkan. Här finns en fin och naturlig lekmiljö. Läget är mycket centralt och det är gångavstånd till skog, gymnastiksal, badhus, bibliotek och badplats.
Föräldrakooperativet Kojan arbetar enligt Lpfö18 med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi har en aktiv styrelse som arbetar för att avlasta så att pedagogerna kan lägga det mesta av sin tid på barngruppen och det pedagogiska arbetet. Styrelsen består av vårdnadshavare.
Rollbeskrivning
Vi söker nu en engagerad och positiv förskollärare/rektor som tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar till att bibehålla samt utveckla en trygg, lärorik och rolig förskola för barnen.
Som rektor leder du arbetet i enlighet med Lpfö 18 och andra styrdokument och har ett övergripande ansvar för att säkerställa hög pedagogisk kvalitet.
Egenskaper
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi ser gärna att du har rektorsutbildning alternativt att du är villig att utbilda dig till rektor samtidigt som du arbetar hos oss under de närmsta åren.
För att lyckas i rollen som Rektor/Förskollärare på Kojan ser vi att du är en ansvarsfull, engagerad, lyhörd och flexibel person med god samarbetsförmåga med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Lön och förmåner
Tjänsten är på 85% och tiden förläggs till större delen i barngruppen, med viss kontorstid. Pedagogisk lunch äts tillsammans med barnen. Bidrag till skor samt arbetskläder för utomhusbruk ingår.
Vi tillämpar individuell lönesättning ange löneanspråk. Kollektivavtal, Fremia (fram till årsskiftet KFO).
Skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev och CV med referenser. Även ett utdrag ur belastningsregistret krävs, vilket är en förutsättning för arbete med barn.
Sista ansökningsdag 28 maj 2021. Intervjuer kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan via mail till [email protected] så snart som möjligt.
Vid eventuella frågor om verksamheten kontakta Suzanne Svensson Sjögren, tillförordnad rektor: 073 841 89 80.
Eller vid frågor om anställningen personalansvarig Emma Rönnbacke: 070 693 33 04 Visa mindre

Förskollärare vikariat

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem,  grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Råda. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem,  grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors och Råda.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Prästkragen är belägen i Råda och har två avdelningar, en för barn 1-3 år och en för barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare tillsvidareanställning

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Hagfors, förskolan Milan. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 ... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är i Hagfors, förskolan Milan.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar.Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisationmed rektorer,utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 20... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är i Hagfors, Råda och Ekshärad.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer, utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 
Förskolan Prästkragen är belägen i Råda och har två avdelningar, en för barn 1-3 år och en för barn 3-5 år. Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, tre för barn 1-3 år och tre för barn 3-5 år. Förskolan Treklövern är belägen i centrala Hagfors och har tre avdelningar, en för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år. Förskolan Myran är belägen i Ekshärad och har fyra avdelningar, två för barn 1-3 år och två för barn 3-5 år.
5 tjänster är tillsvidare, 4 tjänster är vikariat.
Du ska vara utbildad förskollärare. 
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. 
Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med 
annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är placerade på förskolorna Milan och Treklövern i Hagfors. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en ... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är placerade på förskolorna Milan och Treklövern i Hagfors.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. I kommunen finns också 5 fristående förskolor. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en lärgruppsorganisation med 2 utvecklingspedagoger. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Milan ligger i Hagfors. Förskolan har 6 avdelningar, 3 småbarnsavdelningar och 3 storbarnsavdelningar.
Förskolan Treklövern ligger också i Hagfors. Förskolan har 1 småbarnsavdelning och 2 storbarnsavdelningar.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande, ansök därför redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare/samordnare familjecentralen

ARBETSPLATS FAMILJECENTRALEN Den aktuella tjänsten är på Familjecentralen Kärnhuset som ligger vid vårdcentralen i Hagfors. ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER En familjecentral är en samlokaliserad verksamhet som innehåller barnmorskemottagning, barnhälsovård, öppen förskola och socialtjänst med inriktning mot förebyggande arbete. Den är förebyggande och stödjande och riktar sig mot barn och föräldrar. Som samordnare för familjecentralen kommer d... Visa mer
ARBETSPLATS FAMILJECENTRALEN
Den aktuella tjänsten är på Familjecentralen Kärnhuset som ligger vid vårdcentralen i Hagfors.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
En familjecentral är en samlokaliserad verksamhet som innehåller barnmorskemottagning, barnhälsovård, öppen förskola och socialtjänst med inriktning mot förebyggande arbete. Den är förebyggande och stödjande och riktar sig mot barn och föräldrar.
Som samordnare för familjecentralen kommer du samarbeta med familjebehandlare, specialpedagog, BMM, BVC m.fl. Du kommer också ansvara för Öppna förskolan, att det gemensamma vardagliga arbetet på familjecentralen fungerar, föra dialog med ledningsgruppen samt upprätta verksamhetsplan, verksamhetsberättelse och besöksstatistik bland annat.
Du ska ha en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot barn i förskoleåldern.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer med andra människor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

FÖRSKOLLÄRARE

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är på förskolan Prästkragen i Råda. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är på förskolan Prästkragen i Råda.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer, utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 
Förskolan Prästkragen är belägen i Råda och har två avdelningar, en för barn 1-3 år och en för barn 3-5 år. 
Du ska vara utbildad förskollärare. 
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen 
belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. 
Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare Hagfors och Ekshärad

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är placerade på förskolorna Milan i Hagfors och Myran i Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är placerade på förskolorna Milan i Hagfors och Myran i Ekshärad.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. I kommunen finns också 5 fristående förskolor. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en lärgruppsorganisation med 2 utvecklingspedagoger. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Milan ligger i Hagfors. Förskolan har 6 avdelningar, 3 småbarnsavdelningar och 3 storbarnsavdelningar.
Förskolan Myran ligger i Ekshärad i anslutning till Kyrkhedens skola. Förskolan har 4 avdelningar, 2 småbarnsavdelningar och 2 storbarnsavdelningar.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskolelärare till Föräldrakooperativet Målargården

Förskolelärare sökes till Föräldrakooperativet Målargården i Uddeholm Föräldrakooperativet Målargården håller till i en stor villa i utkanten av samhället Uddeholm i Hagfors kommun, Värmland. Villan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och sjö och har en stor gård med många fina lekmiljöer. Målargården är en ekonomisk förening som drivs av en styrelse bestående av invalda föräldrar och här jobbar idag 6 anställda som tar hand om 20 barn i ... Visa mer
Förskolelärare sökes till Föräldrakooperativet Målargården i Uddeholm Föräldrakooperativet Målargården håller till i en stor villa i utkanten av samhället Uddeholm i Hagfors kommun, Värmland. Villan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och sjö och har en stor gård med många fina lekmiljöer. Målargården är en ekonomisk förening som drivs av en styrelse bestående av invalda föräldrar och här jobbar idag 6 anställda som tar hand om 20 barn i åldern 1-6 år. Att arbeta som förskollärare innebär möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som förskollärare medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Vi söker dig som är utbildad förskolelärare eller snart är klar. Det är meriterande om du har erfarenhet från yrket. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad. Din samarbetsförmåga är mycket god. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du tycker om att  motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. B-körkort erfordras då vi har många aktiviteter som kräver transport med bil. Månadslön Anställningen är tillsvidare men provanställning tillämpas. Tillträde till tjänsten efter överenskommelse. Tjänstgöringsgraden är 100%. Välkommen med din ansökan till senast 20 september. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.   Ansökan skickas till Therese Persson, [email protected] Har du frågor om arbetsuppgifter kontakta Lena Enström, förskolechef, [email protected] Visa mindre

Förskolan Treklövern vikariat

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är placerad på förskolan Treklövern i Hagfors. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hag... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är placerad på förskolan Treklövern i Hagfors.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. I kommunen finns också 5 fristående förskolor. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en lärgruppsorganisation med 2 utvecklingspedagoger. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Treklövern ligger i Hagfors. Förskolan har 3 avdelningar, 1 småbarnsavdelning och 2 storbarnsavdelningar.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Förskollärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är placerad inom förskolan Myran i Ekshärad. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är placerad inom förskolan Myran i Ekshärad.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Hagfors har 6 kommunala förskolor, från tvåavdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. I kommunen finns också 5 fristående förskolor. Hagfors är en framåt förskolekommun som prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en lärgruppsorganisation med 2 utvecklingspedagoger. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd.
Förskolan Myran ligger i Ekshärad i anslutning till Kyrkhedens skola. Förskolan har 4 avdelningar, 2 småbarnsavdelningar och 2 storbarnsavdelningar.
Du ska vara utbildad förskollärare.
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre