Lediga jobb som Lagerarbetare i Hagfors

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

UHT söker lagerarbetare

UHT - Uvån Hagfors Teknologi AB är på jakt efter en engagerad och självständig lagerarbetare för vår anläggning i Hagfors. Vi är en världsledande leverantör inom konverterraffinering och metallgranulering. Om du trivs med varierande arbetsuppgifter där även en viss del administrativa uppgifter ingår och är redo att ta dig an en ny utmaning, är det här jobbet för dig. Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera: · Godsmottagn... Visa mer
UHT - Uvån Hagfors Teknologi AB är på jakt efter en engagerad och självständig lagerarbetare för vår anläggning i Hagfors. Vi är en världsledande leverantör inom konverterraffinering och metallgranulering. Om du trivs med varierande arbetsuppgifter där även en viss del administrativa uppgifter ingår och är redo att ta dig an en ny utmaning, är det här jobbet för dig.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
· Godsmottagning
· Paketering och godsavsändning
· In/utplockning i lagret
· Emballering
· Lossning och lastning av material med truck
· Tillverkning av eget emballage för godsavsändning
· Arbete med vår pilotanläggning
Krav:
· B-körkort
Meriterande:
· Tidigare erfarenhet av lagerarbete
· Truckkort (B1)
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är:
· Positiv
· Engagerad
· Noggrann i ditt arbetssätt
· Inte rädd för att arbeta självständigt
· Trivs med att arbeta mot uppsatta mål
Kontakt:
Vid frågor är du välkommen att kontakta:
· Platsansvarig: Anna Persson - [email protected]
· Personalansvarig: Gabriella Ström - [email protected]
Ansökan:
Skicka din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team! Visa mindre

Vi söker lagerarbetare till Uddeholm i Hagfors!

Ansök    Dec 1    Manpower AB    Lagerarbetare
Ledigt jobb på Uddeholm AB i Hagfors Är du en person som vågar utmana dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Då kan vi på Manpower ha nästa utmaning för dig! Uddeholm AB i Hagfors behöver just nu tillsätta flera konsulter som är redo att engagera sig i bolaget. Är det du? Ansök redan idag! Vad går arbetet som konsult ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer vara att arbeta med industrirelaterade uppgifter på Uddeholm AB d... Visa mer
Ledigt jobb på Uddeholm AB i Hagfors Är du en person som vågar utmana dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Då kan vi på Manpower ha nästa utmaning för dig! Uddeholm AB i Hagfors behöver just nu tillsätta flera konsulter som är redo att engagera sig i bolaget. Är det du? Ansök redan idag!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer vara att arbeta med industrirelaterade uppgifter på Uddeholm AB där det finns många olika avdelningar med lika många olika arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos Uddeholm AB. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Beskrivning av uppdraget:

Dina ansvarsområden kommer att vara kapning/vägning av stång/plåt samt återrapportering av order i SAP. Du kommer att jobba dag-, kväll- och nattskift.

Du kommer att arbeta med:

* Traverskörning
* Truckkörning
* Lastning i/ur maskin (såg/våg)
* Körning av maskin (såg)
* Mätning
* Rapportering av order i SAP.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med industrirelaterade uppgifter. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av truck och traverskörning samt maskinvana.

Du är:

* Säkerhetsmedveten
* Självgående, ta egna initiativ utefter produktionsläge.
* Effektiv och noggrann.
* Ordningsam avseende arbetstid och utförande av arbetsuppgifter.
* Flexibel avseende arbetstider (skiftbyten och ÖT förekommer) och arbetsuppgifter samt arbetsplacering (Lager 1, Lager 2 samt Terminal)

Mer specifikt söker vi dig som:

* Har traverskort och truckkort
* Har B-körkort (krav vid körning av truck)
* Har arbetat med motviktstruck upp till 10 ton samt 4-vägstruck
* Talar svenska obehindrat
* Kan starta omgåendeErbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?
1. Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2. Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?
Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre