Lediga jobb som Kultur, media, design i Hagfors

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Bibliotekarie / bibliotekspedagog till barn och unga

Ansök    Aug 21    Hagfors kommun    Bibliotekarie
ARBETSPLATS HAGFORS BIBLIOTEK BARN OCH BILDNING Hagfors kommun har ett integrerat folk- och skolbibliotek som består av ett huvudbibliotek i ljusa trevliga lokaler i Hagfors och en lite mindre filial i Ekshärad. Verksamheten är en del av Bibliotek Värmland med bl. a gemensam katalog och hemsida. Låntagaren får del av utbudet i hela länet genom ett lånekort. Folk- och skolbibliotek i Hagfors ingår i Barn och bildningsverksamheten med kulturskolan och kult... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS BIBLIOTEK BARN OCH BILDNING
Hagfors kommun har ett integrerat folk- och skolbibliotek som består av ett huvudbibliotek i ljusa trevliga lokaler i Hagfors och en lite mindre filial i Ekshärad. Verksamheten är en del av Bibliotek Värmland med bl. a gemensam katalog och hemsida. Låntagaren får del av utbudet i hela länet genom ett lånekort.
Folk- och skolbibliotek i Hagfors ingår i Barn och bildningsverksamheten med kulturskolan och kulturen i Hagfors kommun. Här finns också verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna samt fritidsgård. Den aktuella tjänsten är placerad inom folk- och skolbibliotek.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017–2027. Den förenar alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leder oss i vårt arbete med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft.
Hagforsstrategin är en långsiktig plan för kommunens hållbara utveckling, med syfte att Hagfors kommun ska bli en bättre plats att bo, leva och verka på. Hållbar utveckling handlar om att vi ska kunna tillfredsställa våra dagliga behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov. Helt enkelt garantera att människor, djur och natur kan leva gott - både nu och i framtiden. Läs gärna mer om Hagfors-strategin på vår hemsida.
http://www.hagfors.se/download/18.63997c4316260facc41c9493/1522910849347/hagforsstrategin2017-2027_sv.pdf
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en biblioteksexamen eller en pedagogisk examen från universitet eller högskola, gärna med inriktning mot äldre barn och unga, eller annan utbildning som bedöms adekvat för uppdraget. Du brinner för läsfrämjande och har ett stort engagemang för källkritik och digital kompetens. Tillsammans med ytterligare en barn- och skolbibliotekarie vidareutvecklar du vårt arbete med barn i skolan och på deras fritid, från noll till tjugo år.
Din kreativitet och idérikedom får stort utrymme när du jobbar med läsfrämjande, digital kompetens och programverksamhet för barn och unga. Stor del av ditt arbete sker i samverkan med skolans äldre årskurser. Projekt med lovverksamhet och läsinspiration genomförs kontinuerligt. Här finns möjligheten att pröva nytt, också i samarbete med andra utanför biblioteken. Du kommer att ha din bas i Hagfors och arbetsuppdrag i hela kommunen. Viss tjänstgöring i informations- och lånedisk förekommer.
Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har stor förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och andra besökare. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team och har förmåga att ta egna beslut. Du har goda digitala kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Letar du efter en kreativ arbetsplats med närhet till beslut, präglad av lust och nyfikenhet med bred kulturverksamhet och digital inriktning, då är du varmt välkommen med din ansökan!
B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Junior Video Editor

Junior Video Editor (f/m/non-binary) – part-time to full-time KDAB is a globally leading software consultancy company for Qt, C++ and 3D technologies like OpenGL and Vulkan. We are looking for a junior video editor to join our international video production team. We are not looking for a contractor/freelancer. Each year, we produce and release about 100+ software development-related videos (mostly technical tutorials, but also interviews, show cases ... Visa mer
Junior Video Editor (f/m/non-binary) – part-time to full-time


KDAB is a globally leading software consultancy company for Qt, C++ and 3D technologies like OpenGL and Vulkan.


We are looking for a junior video editor to join our international video production team. We are not looking for a contractor/freelancer.


Each year, we produce and release about 100+ software development-related videos (mostly technical tutorials, but also interviews, show cases and social media content etc.). As we are planning to expand our activities in 2023 this new position is created to support the team with additional projects.


As the team members are internationally distributed, you will mainly collaborate online. You will also regularly travel to one of our offices in France or Germany, where our video production facilities are located, or to events or customer locations to support video editing on-site.


Over time, you will have the opportunity to refine existing video editing by adding music, improving sound, color grading, creating and adding graphics etc. Eventually, this position could include operating the camera to assist the team or even produce complete videos on your own. If you have produced your own videos, we would ask you to provide a portfolio along with your application.


What we expect from you


Experienced in Adobe Premiere Pro (or equivalent)
Good knowledge of After Effects
Other Adobe software knowledge and filming experience is a plus (e.g. Audition, Photoshop, Illustrator…)
Very good spoken and written English (all communication within the team will be in English)
Bachelors’ degree from a media school or equivalent experience
That your application is fully written in EnglishLocation: our headquarters office in Hagfors, Sweden. Some remote work possible.
Working hours: subject to agreement, minimum 20h/week
Salary: subject to agreement


What KDAB offers you


At KDAB, we value practical experience and skills higher than academic degrees. We strive to ensure equal treatment of all our employees regardless of age, ethnicity, gender, sexual orientation, nationality (as long as local labor laws permit us to employ you), political opinion (as long as it is within democratic bounds), or religion.


a fairly informal work environment where everybody can express their opinion freely and will be listened to
flexible work hours
competitive salaries and benefits
an equity sharing program (subject to eligibility) Visa mindre

Verksamhetschef för våra muséer

Vill du vara den sammanhållande kuggen i ett spännande maskineri med övergripande ansvar för våra verksamheter? Vi söker en person med en stor portion energi och lust som ser till att verksamheten fungerar som den ska med allt från arbetsgivar- och budgetansvar till att ta emot gäster i våra fina besöksmål. Du kommer också att va mycket viktig i utvecklingen av muséerna. Det är också bra om du är en fena på marknadsföring och sociala medier. Har du anknytn... Visa mer
Vill du vara den sammanhållande kuggen i ett spännande maskineri med övergripande ansvar för våra verksamheter?
Vi söker en person med en stor portion energi och lust som ser till att verksamheten fungerar som den ska med allt från arbetsgivar- och budgetansvar till att ta emot gäster i våra fina besöksmål. Du kommer också att va mycket viktig i utvecklingen av muséerna.
Det är också bra om du är en fena på marknadsföring och sociala medier. Har du anknytning till Hagfors är även det till din fördel. Visa mindre

Bibliotekarie / bibliotekspedagog

Ansök    Jun 3    Hagfors kommun    Bibliotekarie
ARBETSPLATS HAGFORS BIBLIOTEK Hagfors kommun har ett integrerat folk- och skolbibliotek som består av ett huvudbibliotek i ljusa trevliga lokaler i Hagfors och en lite mindre filial i Ekshärad. Verksamheten är en del av Bibliotek Värmland med bl a gemensam katalog och hemsida. Låntagaren får del av utbudet i hela länet genom ett lånekort. Folk- och skolbibliotek i Hagfors ingår i Barn och bildningsverksamheten med kulturskolan och kulturen i Hagfors ko... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS BIBLIOTEK
Hagfors kommun har ett integrerat folk- och skolbibliotek som består av ett huvudbibliotek i ljusa trevliga lokaler i Hagfors och en lite mindre filial i Ekshärad. Verksamheten är en del av Bibliotek Värmland med bl a gemensam katalog och hemsida. Låntagaren får del av utbudet i hela länet genom ett lånekort.
Folk- och skolbibliotek i Hagfors ingår i Barn och bildningsverksamheten med kulturskolan och kulturen i Hagfors kommun. Här finns också verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna samt fritidsgård. Den aktuella tjänsten är placerad inom folk- och skolbibliotek.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017–2027. Den förenar alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leder oss i vårt arbete med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft.
Hagforsstrategin är en långsiktig plan för kommunens hållbara utveckling, med syfte att Hagfors kommun ska bli en bättre plats att bo, leva och verka på. Hållbar utveckling handlar om att vi ska kunna tillfredsställa våra dagliga behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov. Helt enkelt garantera att människor, djur och natur kan leva gott - både nu och i framtiden. Läs gärna mer om Hagfors-strategin på vår hemsida.
http://www.hagfors.se/download/18.63997c4316260facc41c9493/1522910849347/hagforsstrategin2017-2027_sv.pdf
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som trivs bland barn och unga. Du brinner för läsfrämjande och har ett stort engagemang för källkritik och digital kompetens. Tillsammans med ytterligare en barn- och skolbibliotekarie vidareutvecklar du vårt arbetet med barn på deras fritid och i skolan, från noll till tjugo år.
Din kreativitet och idérikedom får stort utrymme när du jobbar med läsfrämjande, digital kompetens och programverksamhet för barn och unga. Projekt med lovverksamhet och läsinspiration genomförs kontinuerligt. Här finns möjligheten att pröva nytt, också i samarbete med andra utanför biblioteken. Du kommer att ha din bas i Hagfors och arbetsuppdrag i hela kommunen. Viss tjänstgöring i informations- och lånedisk kan förekomma.
Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har stor förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och andra besökare. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team och har förmåga att ta egna beslut. Du har goda digitala kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.
Vi söker dig som har en biblioteksexamen eller en pedagogisk examen från universitet eller högskola, gärna med inriktning mot barn och unga, eller annan utbildning som bedöms adekvat för uppdraget.
Letar du efter en kreativ arbetsplats med närhet till beslut, präglad av lust och nyfikenhet med bred kulturverksamhet och digital inriktning, då är du varmt välkommen med din ansökan!
B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Ansök redan i dag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Bibliotekarie med samordnaransvar

Ansök    Apr 16    Hagfors kommun    Bibliotekarie
Är du en bibliotekarie som står upp för allas lika värde och lika rättigheter? Vet hur Fake News hanteras, vad en introduktionskurs i digital kompetens ska innehålla och du har idéer om hur ett bibliotek kommer att se ut i framtiden. Då finns en plats för dig på biblioteket i Hagfors kommun.    ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER  Som bibliotekssamordnare är din huvudsakliga uppgift att driva biblioteksutveckling med utgångspunkt i den nationella bibli... Visa mer
Är du en bibliotekarie som står upp för allas lika värde och lika rättigheter? Vet hur Fake News hanteras, vad en introduktionskurs i digital kompetens ska innehålla och du har idéer om hur ett bibliotek kommer att se ut i framtiden. Då finns en plats för dig på biblioteket i Hagfors kommun. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Som bibliotekssamordnare är din huvudsakliga uppgift att driva biblioteksutveckling med utgångspunkt i den nationella biblioteksstrategin. Det innefattar bland annat digital delaktighet och utåtriktad verksamhet med läsfrämjande arbete. Du samordnar den dagliga verksamheten på biblioteket riktad till vuxna. Det dagliga arbetet sköts till stora delar av våra biblioteksassistenter. Hos oss finns utrymme för att tillsammans med kollegorna förverkliga nya idéer. Det team du ingår i består förutom dig av bibliotekarien med samordnaransvar för barn och unga samt kultursamordnaren. Vårt bibliotek har flera projekt som löper parallellt, ofta i samarbete med andra enheter eller organisationer. Det övergripande och formella ansvaret för arbetsmiljö, personal och ekonomi har enhetschefen. Du kommer att ha din bas i Hagfors med arbetsuppdrag i hela kommunen och nätverk i Bibliotek Värmland. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. 
 
Du har goda IT-kunskaper och förtrogenhet med bibliotekets demokratiska uppdrag i ett snabbt föränderligt samhälle. Du kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har stor förmåga att skapa goda relationer till medarbetare och besökare. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team och har förmåga att ta egna beslut.  
 
Vi söker dig som har en biblioteksexamen från universitet eller högskola, eller annan utbildning som bedöms adekvat för uppdraget samt några års erfarenhet av biblioteksarbete. Tidigare erfarenhet från arbetsledande uppdrag är meriterande. 
 
B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens. 
 
Då Hagfors bibliotek är ett integrerat folk- och skolbiblioteket faller vi under skollagen. Utdrag ur Rikspolisstyrelsen belastningsregister krävs för alla våra medarbetare. 
 
ARBETSPLATS HAGFORS BIBLIOTEK Barn och bildning 
Folk- och skolbiblioteken i Hagfors kommun består av ett huvudbibliotek i ljusa trevliga lokaler i Hagfors och en lite mindre filial i Ekshärad. Verksamheten är en del av Bibliotek Värmland med gemensam katalog och hemsida. Samarbeten och nätverksträffar sker kontinuerligt i Bibliotek Värmland för att utveckla verksamheten. 
 
De integrerade folk- och skolbiblioteken i Hagfors ingår i Barn och bildningsverksamheten med kulturskolan och kulturen i Hagfors kommun. Här finns också verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna samt fritidsgård. 
 
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017–2027. Den förenar alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leder oss i vårt arbete med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Läs gärna mer om Hagfors-strategin på vår hemsida.  
 
http://www.hagfors.se/download/18.63997c4316260facc41c9493/1522910849347/hagforsstrategin2017-2027_sv.pdf 
 
Letar du efter en kreativ arbetsplats med närhet till beslut, präglad av lust och nyfikenhet med bred kulturverksamhet och digital inriktning, då är du varmt välkommen med din ansökan! 
 
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Kultursamordnare

Ansök    Maj 29    Hagfors kommun    Bibliotekarie
I Hagfors kommun finns både materiellt och immateriellt kulturarv. Här lever gamla traditioner sida vid sida med nyskapande konstprojekt. Här finns den lokala anknytningen och de globala nätverken. Vårt mål är att öka invånarnas tillgång till kultur. Det ska vi göra tillsammans med dem som bor och verkar här samt med influenser, besök och samarbeten med andra i Värmland, Sverige och världen. Som kultursamordnare är din huvudsakliga uppgift att utveckla och... Visa mer
I Hagfors kommun finns både materiellt och immateriellt kulturarv. Här lever gamla traditioner sida vid sida med nyskapande konstprojekt. Här finns den lokala anknytningen och de globala nätverken. Vårt mål är att öka invånarnas tillgång till kultur. Det ska vi göra tillsammans med dem som bor och verkar här samt med influenser, besök och samarbeten med andra i Värmland, Sverige och världen. Som kultursamordnare är din huvudsakliga uppgift att utveckla och främja detta kulturliv.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som kultursamordnare jobbar du för att skapa förutsättningar för god samverkan mellan olika aktörer inom Hagfors kultur- och föreningsliv och inom olika kommunala verksamheter.
Du samordnar, stödjer och tar tillvara idéer och initiativ som kommer från kommunens invånare och jobbar för att utveckla vårt mångfacetterade kulturliv.
Du arbetar aktivt med att nätverka och hitta nya kontakter och kanaler för att söka upp olika aktörer och har fokus på delaktighet och utveckling. Du har ansvar för, genomför och följer upp de årligen återkommande arrangemang som ligger hos kulturenheten och att i samarbete med bibliotek och kulturskola genomföra flera gemensamma arrangemang under året.
Du är en prestigelös person med förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Du har goda kunskaper om kulturlivet och förtrogenhet med uppdrag i en kommunal verksamhet. Du kan kommunicera dina tankar på ett enkelt och tydligt sätt och både muntligt, skriftligt och på sociala medier. Du får energi av sociala sammanhang och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har stor förmåga att skapa goda relationer till medarbetare och besökare. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team och har förmåga att ta egna beslut.
Vi söker dig som har en examen från universitet eller högskola med inriktning mot kultur, eller annan utbildning som bedöms adekvat för uppdraget samt några års erfarenhet av kulturarbete. Erfarenhet av att leda kulturprojekt är meriterande.
B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.

Då uppdraget innebär ett nära samarbete med barn och unga krävs ett utdrag ur Rikspolisstyrelsen belastningsregister för alla våra medarbetare.
ARBETSPLATS HAGFORS KOMMUN
Kulturenheten finns i samma lokaler som huvudbiblioteket och är en del av Älvstrandens bildningscentrum. Här finns grundskola, gymnasium, fritidsgård, kulturskola, sim-, bowling- och sporthallar under samma tak.
Kulturenheten ingår tillsammans med bibliotek och kulturskola i Barn- och bildningsverksamheten i Hagfors kommun. Här ingår också verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna samt fritidsgård.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017–2027. Den förenar alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leder oss i vårt arbete med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft.
Hagforsstrategin är en långsiktig plan för kommunens hållbara utveckling, med syfte att Hagfors kommun ska bli en bättre plats att bo, leva och verka på. Hållbar utveckling handlar om att vi ska kunna tillfredsställa våra dagliga behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov. Helt enkelt garantera att människor, djur och natur kan leva gott - både nu och i framtiden. Läs gärna mer om Hagfors-strategin på vår hemsida.
http://www.hagfors.se/download/18.63997c4316260facc41c9493/1522910849347/hagforsstrategin2017-2027_sv.pdf
Letar du efter en kreativ arbetsplats med närhet till beslut, präglad av lust och nyfikenhet med bred kulturverksamhet och digital inriktning, då är du varmt välkommen med din ansökan!
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Bibliotekarie med samordnaransvar

Ansök    Mar 13    Hagfors kommun    Bibliotekarie
Är du en bibliotekarie som står upp för allas lika värde och lika rättigheter? Vet hur Fake News hanteras, vad en introduktionskurs i digital kompetens ska innehålla och du har idéer om hur ett bibliotek kommer att se ut i framtiden. Då finns en plats för dig på biblioteket i Hagfors kommun.    ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER  Som bibliotekssamordnare är din huvudsakliga uppgift att driva biblioteksutveckling med utgångspunkt i den nationella bibli... Visa mer
Är du en bibliotekarie som står upp för allas lika värde och lika rättigheter? Vet hur Fake News hanteras, vad en introduktionskurs i digital kompetens ska innehålla och du har idéer om hur ett bibliotek kommer att se ut i framtiden. Då finns en plats för dig på biblioteket i Hagfors kommun. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Som bibliotekssamordnare är din huvudsakliga uppgift att driva biblioteksutveckling med utgångspunkt i den nationella biblioteksstrategin. Det innefattar bland annat digital delaktighet och utåtriktad verksamhet med läsfrämjande arbete. Du samordnar den dagliga verksamheten på biblioteket riktad till vuxna. Det dagliga arbetet sköts till stora delar av våra biblioteksassistenter. Hos oss finns utrymme för att tillsammans med kollegorna förverkliga nya idéer. Det team du ingår i består förutom dig av bibliotekarien med samordnaransvar för barn och unga samt kultursamordnaren. Vårt bibliotek har flera projekt som löper parallellt, ofta i samarbete med andra enheter eller organisationer. Det övergripande och formella ansvaret för arbetsmiljö, personal och ekonomi har enhetschefen. Du kommer att ha din bas i Hagfors med arbetsuppdrag i hela kommunen och nätverk i Bibliotek Värmland. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. 
 
Du har goda IT-kunskaper och förtrogenhet med bibliotekets demokratiska uppdrag i ett snabbt föränderligt samhälle. Du kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har stor förmåga att skapa goda relationer till medarbetare och besökare. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team och har förmåga att ta egna beslut.  
 
Vi söker dig som har en biblioteksexamen från universitet eller högskola, eller annan utbildning som bedöms adekvat för uppdraget samt några års erfarenhet av biblioteksarbete. Tidigare erfarenhet från arbetsledande uppdrag är meriterande. 
 
B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens. 
 
Då Hagfors bibliotek är ett integrerat folk- och skolbiblioteket faller vi under skollagen. Utdrag ur Rikspolisstyrelsen belastningsregister krävs för alla våra medarbetare. 
 
ARBETSPLATS HAGFORS BIBLIOTEK Barn och bildning 
Folk- och skolbiblioteken i Hagfors kommun består av ett huvudbibliotek i ljusa trevliga lokaler i Hagfors och en lite mindre filial i Ekshärad. Verksamheten är en del av Bibliotek Värmland med gemensam katalog och hemsida. Samarbeten och nätverksträffar sker kontinuerligt i Bibliotek Värmland för att utveckla verksamheten. 
 
De integrerade folk- och skolbiblioteken i Hagfors ingår i Barn och bildningsverksamheten med kulturskolan och kulturen i Hagfors kommun. Här finns också verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna samt fritidsgård. 
 
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017–2027. Den förenar alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leder oss i vårt arbete med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Läs gärna mer om Hagfors-strategin på vår hemsida.  
 
http://www.hagfors.se/download/18.63997c4316260facc41c9493/1522910849347/hagforsstrategin2017-2027_sv.pdf 
 
Letar du efter en kreativ arbetsplats med närhet till beslut, präglad av lust och nyfikenhet med bred kulturverksamhet och digital inriktning, då är du varmt välkommen med din ansökan! 
 
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre