Lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Hagfors

Se lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Drifttekniker

Ansök    Feb 12    Hagfors kommun    Driftchef, fastighet
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet in... Visa mer
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN


Fastighetsenheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet.


ARBETSUPPGIFTER


Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fastighetsteknik. Som tekniker hos oss arbetar du i en organisation som har helhetsansvar för Hagfors kommuns fastighetsbestånd. Vi erbjuder dig ett varierat och självständigt arbete Du förväntas vara serviceinriktad, drivande, och initiativtagande då du till stora delar planerar ditt arbete självständigt utifrån de ärenden och projekt som faller inom ansvaret.Tjänsten består i huvudsak av drift och förebyggande underhåll av tekniska installation såsom värme- och ventilationsanläggningar samt medverkan i olika brandskyddsfrågor samt projekt och energioptimering. Då driftsäkerhet är vår primära uppgift så blir det naturligt att vid behov medverka inom gruppens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta i förbättringsarbete. Dina dagliga rutiner inkluderar övervakning av styrsystem för värme och ventilation samt löpande felsökningar. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER


När det kommer till de formella kraven söker vi dig med en avslutad gymnasial utbildning eller yrkesutbildning med inriktning fastighetsteknik/drifttekniker eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Alternativt har du erfarenheter från tidigare anställning som kan likställas med utbildningskrav, du har erfarenhet av installationer, servicearbeten och ritningsläsning.


Har du erfarenhet av följande är det meriterande: kylbehörighet, ventilation och VS, god systemkunskap, Siemens Desigo CC/ Insight eller liknande, arbete i överordnat styrsystem, CAD-samt kännedom och erfarenhet av enklare elarbeten. Körkort med förarbehörighet B är en förutsättning för tjänsten då du kommer behöva ta dig självständigt mellan våra olika objekt., god vana att använda datorn samt Windows och Office Programmen i ditt arbete. Flytande svenska är ett krav då du kommer behöva kommunicera med såväl medarbetare som kunder i tal och skrift.


 


LÖN Fast lön enligt avtal.


 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE Du når fackliga kontaktpersoner genom kommunens växel, 0563-185 00


 


ÖVRIGT Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet.


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Fastighetsskötare /Tekniker

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gott liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gott liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.


Läs gärna mer om Hagforsstrategin på vår hemsida.


ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN


Fastighetsenheten ansvarar för driften av Hagfors Kommuns fastighetsinnehav. Enheten förvaltar ca 95 000 kvm egna plus hyrda lokaler för kommunala verksamheter, det vill säga primärt skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Du kommer huvudsakligen att arbeta med fastighetsskötsel såsom praktisk förvaltning av byggnad och mark, egenkontroller, felavhjälpning, reparationer och samordning av mindre underhållsprojekt efter arbetsorder.

I arbetsuppgifterna ingår även hantering badvattenrening och brandlarmsansvar på brandskåp och sprinkler.Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och ansvarstagande. Du har arbetat med fastighetsskötsel minst 3 år. Du talar och skriver flytande svenska och har god förmåga att planera ditt arbete självständigt. Du har minst gymnasial utbildning inom antingen fastighetsskötsel, el, vvs, styr och regler eller bygg alternativt annan praktisk utbildning inom fastighetsbranschen som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas som likvärdig.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Meriterande utbildningar, anläggningsskötare för brandlarm/sprinkler, Certifikat badvattenrening, styr och regler inom fastighet.


Du kommer initialt att arbeta enligt ett treveckorsschema där såväl kvällar som helger förekommer. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B.


LÖN


Enligt avtal


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Kommunal Västra Svealand, sektion Hagfors, 0563-185 58.


ÖVRIGT


För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Industrisupport söker underhållsmekaniker

Om företaget Nu söker vi en underhållsmekaniker för kunds räkning i Hagfors. Trivs du med att leverera kvalitet, jobba med mekanik och lösa problem? Vill du utvecklas och skapa ett långsiktigt samarbete? Då har vi en spännande tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Som underhållsmekaniker kommer du att jobba med härliga kollegor och dina arbetsuppgifter kommer vara diverse underhållsuppdrag som att utföra korrigerande åtgärder, förebyggande och avhjälpande ... Visa mer
Om företaget
Nu söker vi en underhållsmekaniker för kunds räkning i Hagfors. Trivs du med att leverera kvalitet, jobba med mekanik och lösa problem? Vill du utvecklas och skapa ett långsiktigt samarbete? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker kommer du att jobba med härliga kollegor och dina arbetsuppgifter kommer vara diverse underhållsuppdrag som att utföra korrigerande åtgärder, förebyggande och avhjälpande underhåll av maskiner, montering av utrustning och en del svetsning.

Din profil
Vem söker vi?

Det här är ett jobb för dig som har förståelse för mekanik och ritningsläsning, har vana av att svetsa, kan underhålla och reparera maskiner och snabbt hittar lösningar på problem. Vi ser att du är självgående och noggrann med en vilja att lära dig och utvecklas för ett långsiktigt samarbete. Du ska kunna ta egna initiativ och vara en kreativ problemlösare, samtidigt fungera väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop.


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Industrisupport söker underhållsmekaniker

Om företaget Nu söker vi en underhållsmekaniker för kunds räkning i Hagfors. Trivs du med att leverera kvalitet, jobba med mekanik och lösa problem? Vill du utvecklas och skapa ett långsiktigt samarbete? Då har vi en spännande tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Som underhållsmekaniker kommer du att jobba med härliga kollegor och dina arbetsuppgifter kommer vara diverse underhållsuppdrag som att utföra korrigerande åtgärder, förebyggande och avhjälpande ... Visa mer
Om företaget
Nu söker vi en underhållsmekaniker för kunds räkning i Hagfors. Trivs du med att leverera kvalitet, jobba med mekanik och lösa problem? Vill du utvecklas och skapa ett långsiktigt samarbete? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker kommer du att jobba med härliga kollegor och dina arbetsuppgifter kommer vara diverse underhållsuppdrag som att utföra korrigerande åtgärder, förebyggande och avhjälpande underhåll av maskiner, montering av utrustning och en del svetsning.

Din profil
Vem söker vi?

Det här är ett jobb för dig som har förståelse för mekanik och ritningsläsning, har vana av att svetsa, kan underhålla och reparera maskiner och snabbt hittar lösningar på problem. Vi ser att du är självgående och noggrann med en vilja att lära dig och utvecklas för ett långsiktigt samarbete. Du ska kunna ta egna initiativ och vara en kreativ problemlösare, samtidigt fungera väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop.

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Montageledare till ONE Nordic!

ONE Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt inom området av vattenkraft och landets elproduktion. Tillsammans med deras samarbetspartners utvecklar de processerna, underhållsstrategierna och säkerställer tillgängligheten för landets vattenkraftsproduktion. I samarbete med dem söker vi nu deras nya Montageledare som vill vara med på deras spännande utvecklingsresa och fortsätta bygga framtidens energisamhälle! Information om tj... Visa mer
ONE Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt inom området av vattenkraft och landets elproduktion. Tillsammans med deras samarbetspartners utvecklar de processerna, underhållsstrategierna och säkerställer tillgängligheten för landets vattenkraftsproduktion. I samarbete med dem söker vi nu deras nya Montageledare som vill vara med på deras spännande utvecklingsresa och fortsätta bygga framtidens energisamhälle!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ONE Nordic en Montageledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ONE Nordic.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• Ett flexibelt och fritt arbete där du utgår hemifrån
• Ett dynamiskt arbetssätt då du arbetar både självständigt och tillsammans med olika team
• Vara en del av ett hållbart företag i framkant

Arbetsuppgifter
Som montageledare räknar man på nya montage, leder olika team som driftsätter montagen, ser till att allt material finns på plats och mycket mer. I denna tjänst ingår inte personalansvar men du har trots det en viktig, ledande roll.

• Se till att alla projekt utförs på ett praktiskt och arbetsmässigt korrekt sätt
• Delta, leda och koordinera alla aktiviteter på plats i samband med installation, provning och slutförande av projekt
• Räkna på nya små som stora montageprojekt
• Stötta ingenjör vid provning och felsökning

Vi söker dig som:
Har goda kunskaper om elektriska utrustningar med tillhörande hjälpsystem och som gärna har hanterat montagearbeten tidigare. Kanske är du industrielektriker eller har liknande roll idag och vill ta nästa kliv i karriären. Det är även mycket meriterande om du har arbetat med montagearbeten på damm, intag, turbin och generator, eller har erfarenhet av att arbeta med starkström.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ONE Nordic. Du trivs i en ledande roll där du får vara kreativ och flexibel i ditt tänkande. Du är social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra såväl som du besitter ett eget driv till att utveckla arbetet framåt. Du bör även vara bekväm med att ha en flexibel vardag där ena dagen inte är den andra lik.

B-körkort och att du talar och skriver svenska flytande är ett krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
OMRÅDE: Värmland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

HAGFORS KOMMUN SÖKER EN SKOLVAKTMÄSTARE

Ansök    Okt 25    Hagfors kommun    Skolvaktmästare
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen,... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet.


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE


Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola, anpassad grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning och svenska för invandrare, SFI. Grundskolorna finns på Älvstranden Bildningscentrum i Hagfors och på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasiet, vuxenutbildningen och SFI finns vid Älvstranden Bildningscentrum i Hagfors.


Den aktuella tjänsten är på Älvstranden Bildningscentrum, Asplundskolan, Forsskolan, Primus lokaler, Sunnemo skola samt Fasaden och förskolor i Hagfors utifrån beställning.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Vi söker dig som är en problemlösare, händig och teknisk.


Som skolvaktmästare behöver du ha god struktur över dina arbetsuppgifter och vara noggrann i dina prioriteringar, som kan behöva skifta flera gånger under en dag. Du måste vara beredd på akuta punktinsatser som underhålls- och reparationsarbeten, inventarieunderhåll, sköta kontakter med fastighetsägare och leverantörer. Du behöver också kunna ta egna initiativ utifrån verksamhetens behov.


I arbetet som skolvaktmästare ingår daglig service till medarbetare och elever. Du behöver vara självgående, initiativtagande och ha förmåga att hantera och prioritera många arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du social, positiv och har ett professionellt bemötande. Tidvis kan arbetet som vaktmästare vara fysiskt ansträngande.


Du som söker behöver ha någon form av teknisk- eller hantverksutbildning på gymnasienivå och gärna tidigare erfarenheter av arbete som vaktmästare eller annat praktiskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Enligt skollag (2010:800) krävs ett registerunderlag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.


Körkort B är ett krav.


LÖN


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Bilmekaniker

Vi söker dej som kan jobba självständigt , har några års vana av service och mekaniska arbeten på personbil. Även administrativt arbete Visa mer
Vi söker dej som kan jobba självständigt , har några års vana av service och mekaniska arbeten på personbil. Även administrativt arbete Visa mindre

Ledande montör/Montageledare till One Nordic!

I samarbete söker vi nu One Nordics nya Ledande montör/Montageledare. Ansök redan idag! "One Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt. Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi idag processerna, underhållsstrategierna samt att vi säkerställer tillgängligheten för landets vattenkraftsproduktion. Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utveckling... Visa mer
I samarbete söker vi nu One Nordics nya Ledande montör/Montageledare. Ansök redan idag!

"One Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt.
Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi idag processerna, underhållsstrategierna samt att vi säkerställer tillgängligheten för landets vattenkraftsproduktion.

Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utvecklingsresa som sker inom området just nu.
Eftersom One Nordic är väl positionerat och har många av de mest spännande avtalen på marknaden, kommer vi kunna sätta normen inom både digital utveckling och hållbarhet."

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med One Nordic en Ledande montör / Montageledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos One Nordic.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• Ett flexibelt och fritt arbete där du utgår hemifrån
• Arbeta självständigt och tillsammans med olika team
• Vara en del av ett hållbart företag i framkant

Arbetsuppgifter
Som Ledande montör räknar man på nya montage, leder olika team som driftsätter montagen, ser till att allt material finns på plats och mycket mer. I denna tjänst ingår inte personalansvar men du har en viktig, ledande roll.

• Se till att alla projekt utförs på ett praktiskt och arbetsmässigt korrekt sätt
• Delta, leda och koordinera alla aktiviteter på plats i samband med installation, provning och slutförande av projekt
• Räkna på nya små som stora montageprojekt
• Stötta ingenjör vid provning och felsökning

Vi söker dig som:
Gärna har erfarenhet av att hantera montagearbeten. Du har goda kunskaper om elektriska utrustningar med tillhörande hjälpsystem. Kanske är du installationselektriker eller har liknande roll idag och vill ta nästa kliv i karriären.

Det är mycket meriterande om du har arbetat med montagearbeten på damm, intag, turbin och generator.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos One Nordic. Du trivs i en ledande roll där du får vara kreativ och flexibel i ditt tänkande.
B-körkort och att du talar och skriver svenska flytande är ett krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
OMRÅDE: Värmland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projektledare till Telos Telemontage i Karlstad!

Värdesätter du att arbeta med frihet under ansvar och samtidigt bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? För dig som har erfarenhet av säkerhetsbranschen och är redo att ta nästa steg i karriären finns nu möjlighet att bli en del av Telos Telemontage i rollen som projektledare! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Telos Telemontage har i över 30 år arbetat med säkerhet och teleteknik där de erbju... Visa mer
Värdesätter du att arbeta med frihet under ansvar och samtidigt bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? För dig som har erfarenhet av säkerhetsbranschen och är redo att ta nästa steg i karriären finns nu möjlighet att bli en del av Telos Telemontage i rollen som projektledare! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Telos Telemontage har i över 30 år arbetat med säkerhet och teleteknik där de erbjuder sina kunder ledande produkter inom brandlarm, inbrottslarm, passagesystem och CCTV. Deras samlade kompetens är bred med många års erfarenhet av att projektera, installera och underhålla säkerhetssystem. Telos Telemontage ingår i Prosero Security Group som möjliggör att de även har det stora företagets möjligheter med den lokala firmans personlighet och enkelhet. De arbetar kontinuerligt för att hitta de bästa lösningarna så att kunderna kan arbeta med så få störningsmoment som möjligt.

I rollen som projektledare på Telos Telemontage välkomnas du av ett positivt och sammasvetsat team på 10-talet tekniker. Ansvarig platschef har det övergripande ansvaret för din introduktion och du har ytterligare en projektledare som kollega och bollplank. I rollen arbetar du med olika säkerhetslösningar, saknar du utbildning sedan tidigare erbjuder Telos Telemontage en förmånlig utbildning vilket innebär att du blir behörig ingenjör för CCTV och/eller inbrottslarm.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Telos Telemontage.

Du erbjuds
- Att bli del av ett familjärt och framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter på sikt
- Ett omväxlande och självständigt arbete
- Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
- Flertalet förmånliga villkor så som ett generöst friskvårdsbidrag och tjänstebil vid önskemål, för att nämna några

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Driva och koordinera projekten under alla dessa faser
* Kontinuerlig dialog med såväl tekniker som kunder för att säkerställa god kvalitet och efterfrågat resultat
* Arbeta med kalkyler och underlag samt granska ritningar
* Materialinköp och merförsäljning
* Agera teknisk rådgivare gentemot kund


VI SÖKER DIG SOM
- Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av säkerhetsbranschen
- Har ett manuellt B-körkort, då resor inom ett stort upptagsområde förekommer
- Har kunskap och erfarenhet inom el-/elritningar
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- Har grundläggande kunskaper i engelska

Det är meriterande om du
- Har erfarenhet av teleregistrering
- Tidigare arbetat i en projektledande roll inom säkerhetsbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Kvalitetsmedveten
- Affärsinriktad
- Kommunikativ

Övrig information:
- Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
- Omfattning: Heltid, tillsvidare
- Placering: Karlstad, med uppstagsområde i Värmland med omnejd
- Arbetstider: Kontorstider vardagar med viss flexibilitet och delvis möjlighet till distansarbete
- Innan anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret krävas

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Telos Telemontage här! Visa mindre

Vikarierande skolvaktmästare Hagfors kommun

Ansök    Jun 28    Hagfors kommun    Kontorsvaktmästare
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE


Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola, särskola samt vuxenutbildning och svenska för invandrare, SFI. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors och på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasiet, vuxenutbildningen och SFI finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors.              


Den aktuella tjänsten är på Älvstranden Bildningscentrum, Asplundskolan, Forsskolan, Primus lokaler, Sunnemo skola samt Fasaden och förskolor i Hagfors utifrån beställning.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER                                                  


Vi söker dig som är en problemlösare, händig och teknisk.


Som skolvaktmästare behöver du ha god struktur över dina arbetsuppgifter och vara noggrann i dina prioriteringar, som kan behöva skifta flera gånger under en dag. Du måste vara beredd på akuta punktinsatser som underhålls- och reparationsarbeten, inventarie underhåll, sköta kontakter med fastighetsägare och leverantörer. Du behöver också kunna ta egna initiativ utifrån verksamhetens behov. 


I arbete som skolvaktmästare ingår daglig service till medarbetare och elever. Du behöver vara självgående, initiativtagande och ha förmåga att hantera och prioritera många arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du social, positiv och har ett professionellt bemötande.


Tidvis kan arbetet som vaktmästare vara fysiskt ansträngande


Visstidsanställning 2023-08-13 - 2024-01-14 eller enligt överenskommelse.


Du som söker behöver ha någon form av teknisk- eller hantverksutbildning på gymnasienivå och gärna tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare eller annat praktiskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.


Körkort B är ett krav.


LÖN


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Ledande montör/Montageledare till One Nordic!

I samarbete söker vi nu One Nordics nya Ledande montör/Montageledare. Ansök redan idag! "One Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt. Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi idag processerna, underhållsstrategierna samt att vi säkerställer tillgängligheten för landets vattenkraftsproduktion. Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utveckling... Visa mer
I samarbete söker vi nu One Nordics nya Ledande montör/Montageledare. Ansök redan idag!

"One Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt.
Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi idag processerna, underhållsstrategierna samt att vi säkerställer tillgängligheten för landets vattenkraftsproduktion.

Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utvecklingsresa som sker inom området just nu.
Eftersom One Nordic är väl positionerat och har många av de mest spännande avtalen på marknaden, kommer vi kunna sätta normen inom både digital utveckling och hållbarhet."

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med One Nordic en Ledande montör / Montageledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos One Nordic.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• Ett flexibelt och fritt arbete där du utgår hemifrån
• Arbeta självständigt och tillsammans med olika team
• Vara en del av ett hållbart företag i framkant

Arbetsuppgifter
Som Ledande montör räknar man på nya montage, leder olika team som driftsätter montagen, ser till att allt material finns på plats och mycket mer. I denna tjänst ingår inte personalansvar men du har en viktig, ledande roll.

• Se till att alla projekt utförs på ett praktiskt och arbetsmässigt korrekt sätt
• Delta, leda och koordinera alla aktiviteter på plats i samband med installation, provning och slutförande av projekt
• Räkna på nya små som stora montageprojekt
• Stötta ingenjör vid provning och felsökning

Vi söker dig som:
Gärna har erfarenhet av att hantera montagearbeten. Du har goda kunskaper om elektriska utrustningar med tillhörande hjälpsystem. Kanske är du installationselektriker eller har liknande roll idag och vill ta nästa kliv i karriären.

Det är mycket meriterande om du har arbetat med montagearbeten på damm, intag, turbin och generator.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos One Nordic. Du trivs i en ledande roll där du får vara kreativ och flexibel i ditt tänkande.
B-körkort och att du talar och skriver svenska flytande är ett krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
OMRÅDE: Värmland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vattenfall Academy – Belysningstekniker

Utbilda dig kostnadsfritt till Belysningstekniker och säkra dig ett jobb hos PN/Vattenfall! PN har tillsammans med Vattenfall tagit fram en utbildning för att skapa nästa generations belysningstekniker. Trivs du att ha den friska luften som arbetsplats och känner dig motiverad av att ha en varierande och problemlösande vardag? Bra, då passar denna unika möjlighet dig! Vattenfall Service Nordic är idag Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och el... Visa mer
Utbilda dig kostnadsfritt till Belysningstekniker och säkra dig ett jobb hos PN/Vattenfall!

PN har tillsammans med Vattenfall tagit fram en utbildning för att skapa nästa generations belysningstekniker. Trivs du att ha den friska luften som arbetsplats och känner dig motiverad av att ha en varierande och problemlösande vardag? Bra, då passar denna unika möjlighet dig!

Vattenfall Service Nordic är idag Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraft. Idag bygger, underhåller och utvecklar Vattenfall energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus. Nu expanderar Vattenfall på nya områden och därför behöver vi dig! Vi kommer att erbjuda en kostnadsfri utbildning under 8 veckor där du därefter garanteras en trygg anställning.

Information om programmet
Programmet bygger på praktiska arbetsuppgifter kopplade till rollen som belysningstekniker samt teoretisk utbildning och är en del av metoden och affärsområdet Accelerated Learning. Det är en skräddarsydd utbildning anpassad för att göra dig så redo som möjligt för att ta dig an rollen på Vattenfall.

Programinnehåll:
· Introduktion till rollen som Belysningstekniker
· Platsbesök – Praktisk tillämpning
· Teknisk dokumentation
· Elteknik
· Esa
· Företagsspecifika system & moment
· Certifieringar:
· Arbete på väg
· Hjärt- och lungräddning
· Heta arbeten
· LIFT – Mobil arbetsplattform (skylift)
· Fallskydd i kombination med lift

· Examensprojekt i rollen som belysningstekniker.

Din roll som Belysningstekniker
Arbetet består av en varierande vardag där du jobbar utomhus i Vattenfalls drift- och underhållsavtal där du hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller belysning.

Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del av flödet tills dess att kunden har en fungerande belysningsanläggning. Vi söker därför dig som är beredd att ta stort eget ansvar i det dagliga arbetet då du i rollen som belysningstekniker är företagets ansikte utåt mot kunder och allmänhet.

Information kring uppdragen som ska utföras får du via din bärbara dator och utför dem sedan efter prioritering. Arbetet är självständigt och du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag.

Om dig
• Du har ett tekniskt intresse, trivs att vara utomhus och att prata med människor
• Har någon arbetslivserfarenhet sen innan
• Du har körkort B
• Du kan prata svenska och engelska
• Minst 18 år

För att trivas i rollen och hos Vattenfall behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande med fokus på säkerhet och tycka om att arbeta i team. Resor kan även tillkomma.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen kommer du att behöva slutföra ett Personlighetstest (MAP) och ett Logiskt test (Matrigma) och få godkända resultat. Här har du länken för att komma till testerna:

https://ascend.assessio.com/#/start/pn-vattenfallservices-belysning

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Även denna tjänst är säkerhetsklassad och du kommer att genomgå en säkerhetsprövning innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Praktisk Information
Placeringsort: Uppsala
Omfattning: Heltid

Utbildningsperiod
Utbildningsort: Åsbro kursgård, utanför Örebro
Uppstartskväll: 25 maj
Förstudieperiod (Ej heltid på distans, går att kombinera med arbete): 26 maj – 25 juni
Utbildningsprogram: 26 juni – 25 augusti (Självstudier/studieuppehåll: v.28-29)
Start arbete: 4 september

Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare, se uppgifter nedan.

Kontaktuppgifter: [email protected] Visa mindre

Underhållsmekaniker

Ansök    Nov 11    Valmet AB    Maskinreparatör
Underhållsmekaniker - Hagfors Vi söker en erfaren Underhållsmekaniker till vår produktion i Hagfors. Valmet är den ledande utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige har Valmet 1.600 anställda och globalt är vi ca 17.000 medarbetare. I Hagfors tillverkar vi malsegment till världens papperstillverkare och massaindustrier. Vi är ca 100 medarbetare i Hagfors. Som underhållsmekaniker i vå... Visa mer
Underhållsmekaniker - Hagfors
Vi söker en erfaren Underhållsmekaniker till vår produktion i Hagfors.
Valmet är den ledande utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige har Valmet 1.600 anställda och globalt är vi ca 17.000 medarbetare.
I Hagfors tillverkar vi malsegment till världens papperstillverkare och massaindustrier.
Vi är ca 100 medarbetare i Hagfors.
Som underhållsmekaniker i vår produktion utför du mekaniska reparations- och installationsarbeten samt förebyggande underhållsarbete. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet utförs inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, kvalitet och effektivitet där du tillsammans med teammedlemmar och närmaste chef tillser att prioriteringar av underhåll utifrån underhålls- och produktionsbehov görs.
Vår produktion är en automatiserad produktion. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet från en automatiserad tillverkningsindustri.
Vi söker dig som är initiativrik, har en bred teknisk erfarenhet samt är en problemlösare. Kunskaper och erfarenhet av Lean production ser vi som ett plus och du förväntas aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen.
Eftersom vi dokumenterar utfört säkerhetsarbete krävs att du har god allmän datorvana samt god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift, gärna även på engelska.
Grundläggande elkunskaper är meriterande och då svetsningsarbete förekommer är det utmärkt om du behärskar olika svetsmetoder.
Stor vikt läggs på personliga egenskaper och som person bör du vara ansvarstagande, flexibel, positiv, målinriktad och ordningsam med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som underhållstekniker.
Tjänsten innebär både dagtids- och skiftarbete, samt beredskapsarbete.
För mer information om tjänsten, kontakta Anders Axelsson på telefon 0563-25507.
Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 december.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Sommarjobb på Uddeholms AB

Är du intresserad av att arbeta på ett världsledande internationellt företag inom stålindustrin? Vill du skaffa dig en bra merit på ditt CV, ha kul på jobbet och dryga ut sommarkassan? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Uddeholm! Vi har cirka hundra platser att fylla inom flera olika delar i vår verksamhet, både inom produktion och rent administrativa tjänster. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få ett sommarjobb som passar just dig. Du som söker s... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta på ett världsledande internationellt företag inom stålindustrin? Vill du skaffa dig en bra merit på ditt CV, ha kul på jobbet och dryga ut sommarkassan? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Uddeholm!
Vi har cirka hundra platser att fylla inom flera olika delar i vår verksamhet, både inom produktion och rent administrativa tjänster. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få ett sommarjobb som passar just dig. Du som söker ska ha fyllt 18 år men vissa undantag görs för dig som läser Teknikcollege Hagfors/Munkfors.
Att sommarjobba hos oss innebär en bra erfarenhet och en möjlig början på en spännande karriär som en av våra framtida talanger. Ta chansen att bli en del av Uddeholm!
Sista ansökningsdag är den 15 februari. Har du frågor gällande ansökan, maila [email protected], skriv "sommarjobb" i ämnesraden. Visa mindre

Reparatör på heltid sökes till Emtbjörks i Hagfors!

Är du en tekniskt intresserad person som älskar att meka och även gärna lär dig mer om svetsning? Läs vidare! Emtbjörks AB i Hagfors söker nu dig som vill axla rollen som maskinreparatör på heltid. Har du arbetat med liknande tidigare är det meriterande men inget krav. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN Härliga Emtbjörks i Hagfors består av cirka 40 medarbetare inom kontor och entreprenad och söker nu förs... Visa mer
Är du en tekniskt intresserad person som älskar att meka och även gärna lär dig mer om svetsning? Läs vidare! Emtbjörks AB i Hagfors söker nu dig som vill axla rollen som maskinreparatör på heltid. Har du arbetat med liknande tidigare är det meriterande men inget krav. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Härliga Emtbjörks i Hagfors består av cirka 40 medarbetare inom kontor och entreprenad och söker nu förstärkning i form av en maskinreparatör. Rollen kommer innefatta allt som hör reparation till och vi söker därmed dig som har stort intresse för detta. Detta innefattar bland annat service och reparation på anläggningsmaskiner och lastbilar samt enklare svetsarbete. Erfarenhet av detta är meriterande men har du intresse och engagemang värdesätts detta högt och du kommer få ta del av en gedigen upplärning och introduktion. I rollen kommer du vara en del av ett team av allt från maskinförare till kontorspersonal, men en stor del av arbetet utförs däremot självständigt.

Du kommer främst arbeta kontorstider mellan 7-16 men kan även komma att bli inringd andra tider vid akuta behov.

#

Du erbjuds


* Heltidsanställning på uppdrag hos en familjär och härlig arbetsplats i fina Hagfors
* Chans att utveckla dina kunskaper inom reparation och svetsning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Service på olika varianter av entreprenadmaskiner
- Enklare svetsarbete på grävskopor och redskap

VI SÖKER DIG SOM
- Har stort maskinintresse
- Har bakgrund inom verkstad av något slag
- Har relativt goda kunskaper i svenska för att kunna kommunicera på ett bra sätt med övrig personal
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har:


* C-körkort


#

Vi söker dig som är


* Anpassningsbar
* Samarbetsinriktad
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Hagfors


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Samordnare inom Underhåll

Ansök    Aug 8    Uddeholms AB    Underhållsmekaniker
Uddeholms AB är världens ledande tillverkare och leverantör av verktygsstål för industriverktyg. Det är en position vi har nått genom att ständigt bidra till bättre affärer för våra kunder. Kombinationen av högteknologi och ett genuint stålkunnande präglar hela företaget; från tillverkning, forskning, utveckling och vår tekniska kundservice i Hagfors, ut till hela vår världstäckande säljorganisation. Till Underhåll i MB1 söker vi nu en samordnare som vil... Visa mer
Uddeholms AB är världens ledande tillverkare och leverantör av verktygsstål för industriverktyg. Det är en position vi har nått genom att ständigt bidra till bättre affärer för våra kunder. Kombinationen av högteknologi och ett genuint stålkunnande präglar hela företaget; från tillverkning, forskning, utveckling och vår tekniska kundservice i Hagfors, ut till hela vår världstäckande säljorganisation.


Till Underhåll i MB1 söker vi nu en samordnare som vill jobba aktivt för att nå vårt fastställda mål, en störningsfri produktion. Underhåll MB1 består av 5 medarbetare som arbetar med förebyggande, samt avhjälpande underhåll.

Dina uppgifter
I din roll som mek- samordnare är ditt huvudsakliga ansvar att planera och utföra underhållsarbete i MB1. I ditt dagliga arbete är du ett viktigt föredöme gällande säkerhetsarbete. Tillsammans med vår produktion planerar du för stoppdagar samt övriga reparationer och ombyggnationer. Du beställer reservdelar och tjänster, och du ser till att utrustningen håller överenskommet teknisk tillgänglighet. Du arbetar också med att utveckla förebyggande underhåll samt dess dokumentation. Din arbetsort är Hagfors och arbetet är förlagt till dagtid.

Din profil
För att klara av rollen på ett bra sätt behöver du ha en gedigen erfarenhet av mekaniskt underhåll samt kompetens inom områdena hydraulik, pneumatik och transmission. Du har också kunskaper i SAP.
Som person är du en flexibel problemlösare som arbetar strukturerat och systematiskt, med en vilja att utveckla/utvecklas i de olika områdena du verkar. Du ska ha förståelse för hur underhållsarbetet fungerar på Uddeholm och ser vinningen av ett bra planerat underhåll. Du ser möjligheterna i dom mekaniska utmaningarna som finns i MB. Du ska våga ta egna beslut men det är också viktigt att du samarbetar bra med dina kollegor och andra samarbetspartners som är inblandade i arbetet. Det är viktigt att du trivs med att jobba i en tung industri, vilket innebär att jobbet ibland kan vara fysiskt krävande.

Mer information och ansökan
Ansökan görs via länk nedan (vi tar inte emot ansökningar via mail).
Vid frågor kontaktar du Kenneth Johansson på [email protected] alternativt 0563-17280.
Sista ansökningsdag är den 31 aug, men urval görs löpande så sök gärna så snart du har möjlighet. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Ansök    Sep 13    Valmet AB    Underhållsmekaniker
Underhållsmekaniker - Hagfors Vi söker en erfaren Underhållsmekaniker till vår produktion i Hagfors. Valmet är den ledande utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige har Valmet 1.600 anställda och globalt är vi ca 17.000 medarbetare. I Hagfors tillverkar vi malsegment till världens papperstillverkare och massaindustrier. Vi är ca 100 medarbetare i Hagfors. Som underhållsmekaniker i ... Visa mer
Underhållsmekaniker - Hagfors
Vi söker en erfaren Underhållsmekaniker till vår produktion i Hagfors.
Valmet är den ledande utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige har Valmet 1.600 anställda och globalt är vi ca 17.000 medarbetare.
I Hagfors tillverkar vi malsegment till världens papperstillverkare och massaindustrier.
Vi är ca 100 medarbetare i Hagfors.


Som underhållsmekaniker i vår produktion utför du mekaniska reparations- och installationsarbeten samt förebyggande underhållsarbete. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet utförs inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, kvalitet och effektivitet där du tillsammans med teammedlemmar och närmaste chef tillser att prioriteringar av underhåll utifrån underhålls- och produktionsbehov görs.
Vår produktion är en automatiserad produktion. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet från en automatiserad tillverkningsindustri.
Vi söker dig som är initiativrik, har en bred teknisk erfarenhet samt är en problemlösare. Kunskaper och erfarenhet av Lean production ser vi som ett plus och du förväntas aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen.
Eftersom vi dokumenterar utfört säkerhetsarbete krävs att du har god allmän datorvana samt god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift, gärna även på engelska.
Grundläggande elkunskaper är meriterande och då svetsningsarbete förekommer är det utmärkt om du behärskar olika svetsmetoder.
Stor vikt läggs på personliga egenskaper och som person bör du vara ansvarstagande, flexibel, positiv, målinriktad och ordningsam med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som underhållstekniker.
Tjänsten innebär både dagtids- och skiftarbete, samt beredskapsarbete.
För mer information om tjänsten, kontakta Anders Axelsson på telefon 0563-25507.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 oktober 2022. Urval sker löpande.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare AME

ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN HAGFORS KOMMUN Individ- och omsorgsavdelningen arbetar med verksamhetsområdena individ- och familjeomsorg, LSS- och socialpsykiatri, rehabiliteringsverksamhet, kommunal hälso- och sjukvård, integration, arbetsmarknadsenhet, stöd i ordinärt boende samt särskilt boende. Som verksamhetsvaktmästare hos oss får du möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en... Visa mer
ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN HAGFORS KOMMUN
Individ- och omsorgsavdelningen arbetar med verksamhetsområdena individ- och familjeomsorg, LSS- och socialpsykiatri, rehabiliteringsverksamhet, kommunal hälso- och sjukvård, integration, arbetsmarknadsenhet, stöd i ordinärt boende samt särskilt boende. Som verksamhetsvaktmästare hos oss får du möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll.

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 - 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida www.hagfors.se.
Som verksamhetsvaktmästare arbetar du för att underlätta för andra yrkeskategorier att fokusera på deras primära arbetsuppgifter. Din yrkesroll är organiserad tillsammans med vår arbetsmarknadsenhet. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. 

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som verksamhetsvaktmästare har du många kontakter i ett arbete där det händer mycket och snabbt. Du ska tycka om att arbeta självständigt samt delegera och fördela arbetsuppgifter. Du behöver ha god förmåga att handleda i praktiska moment. Du arbetar främst med skötsel av våra fastigheter ur ett verksamhetsperspektiv, samordning av lägenheter, besiktningar, transporter, lättare felsökning av digitala verktyg och välfärdsteknik. Du prioriterar och planerar dagen tillsammans med personal på arbetsmarknadsenheten utifrån inkomna ärenden. Arbetet sker i nära samverkan med arbetsmarknadsenheten, och chefer samt klienter och vård- och omsorgstagare inom verksamheten. Våra medarbetare lägger grunden för en god vård och omsorg, som verksamhetsvaktmästare bidrar du till god kvalité genom att fördela arbetsmoment så fokus kan läggas på respektive yrkeskategoriers primära arbetsuppgifter. Du erbjuds variation och utveckling då du hjälper våra klienter, vård- och omsorgstagare och verksamheter. 

Exempel på arbetsuppgifter:
Flytta och montera möbler och andra tyngre föremål, sätta upp hyllor, tavlor, whiteboards m.m.
Vara delansvarig gällande verksamhetsflytt, stora som små
Hantera returpapper, sop- och källsortering m.m.
Skötsel av utrustning i tvättstugor
Ta emot vissa försändelser och leveranser i verksamheten och transportera utrustning etc. 
Vara bostadsanpassningshandläggare behjälplig i vissa moment
Ge support kopplat till digital arbetsplats, hantering av digitala verktyg för att stödja verksamheten i enklare IT-frågor, programmering av TV-apparater, sammankoppling av viss IT-utrustning och välfärdsteknik

För att ge god service som vaktmästare behöver du:
Ha lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer
Vara social och serviceinriktad
Ha en god samarbetsförmåga, flexibel och självständig
Vara ansvarsfull med ordningssinne

Vi söker dig som har kunskap inom fastighetsskötsel eller kanske dig med gymnasieutbildning inom bygg, el eller teknik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du har kunskap inom individ och omsorg. Då du också i tjänsten kommer ha en handledande roll. Dokumenterad god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. 
I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. B-körkort samt god körvana. Goda kunskaper i hantering av digitala verktyg för att stödja verksamheten i enklare IT frågor. Eftersom jobbet som vaktmästare är ett fysiskt krävande arbete som innehåller tunga lyft, är det av stor vikt att du har en god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Meriterande är erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerspråkighet för att underlätta mötet med de verksamheten är till för.

LÖN
Lön enligt avtal.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Operatör till vår pulverproduktion

Ansök    Maj 4    Uddeholms AB    Ugnsoperatör
Uddeholms AB är världens ledande tillverkare och leverantör av verktygsstål för industriverktyg. Det är en position vi har nått genom att ständigt bidra till bättre affärer för våra kunder. Kombinationen av högteknologi och ett genuint stålkunnande präglar hela företaget; från tillverkning, forskning, utveckling och vår tekniska kundservice i Hagfors, ut till hela vår världstäckande säljorganisation. Pulverstål tillhör premiumsegmentet av Uddeholms produkt... Visa mer
Uddeholms AB är världens ledande tillverkare och leverantör av verktygsstål för industriverktyg. Det är en position vi har nått genom att ständigt bidra till bättre affärer för våra kunder. Kombinationen av högteknologi och ett genuint stålkunnande präglar hela företaget; från tillverkning, forskning, utveckling och vår tekniska kundservice i Hagfors, ut till hela vår världstäckande säljorganisation.
Pulverstål tillhör premiumsegmentet av Uddeholms produktkatalog. För att kunna fortsätta växa inom segmentet har vi investerat i en större atomiseringsanläggning. Nu söker vi en ny medarbetare inom området AM (additive manufacturing) till avdelningen Pulverteknik.
Produktionen inom AM består idag av fem medarbetare. Vi arbetar med tillverkning av pulver till AM, framtagning av operatörsblad, standardiserade arbetssätt, ständiga förbättringsförslag, operatörsunderhåll samt hantering av olika system såsom SAP och AMP.

Din uppgift
Som operatör på AM arbetar du med att förbereda ugnen med allt från ramning av ugn, atomisering samt siktning och packning av pulver, hantering av pulver i lös och fast form.
Din arbetsort är Hagfors och arbetet kommer bli förlagt på 2-skift med arbetstiderna 06.00-14.00 samt 18.00-02.00.

Din profil
I den här rollen samarbetar du med olika delar av verksamheten och vi letar därför efter dig som är en lagspelare och trivs med att både arbeta självständigt och tillsammans med andra för att uppnå ett framgångsrikt resultat. Du är nyfiken och söker ständigt ny kunskap som utvecklar både dig själv och bidrar till förbättringar i verksamheten. Du ifrågasätter gärna varför saker görs på ett visst sätt, och genom din kreativitet hittar du förbättringsmöjligheter.
Vidare söker vi efter dig som är flexibel, ordningsam, strukturerad och noggrann.
Du har en gymnasieutbildning och om du har tidigare erfarenhet av industri och produktionsprocesser är detta meriterande. Vi ser även att du har:
god datorvana, Office-paketet (SAP och AMP är meriterande)
truck- och traverskort. Heta arbeten är meriterande.
goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Giulio Maistro på [email protected] eller 0563-17351. Sista ansökningsdag är 18 maj men intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet. Visa mindre

Medarbetare till Sampackavdelningen - Terminalen

Vi söker nu efter en medarbetare till sampackavdelningen. I Terminalen är vi cirka 45 medarbetare totalt och sampackavdelningen består av åtta operatörer fördelat på skiftgång och dagtid. Vi får material som kommer in från andra avdelningar, exempelvis Lager. Materialet sampackas sedan enligt kunds önskemål. Vanligt förekommande är packning på pall, bandning, postpaket med mera. Truck– och traverskörning ingår i det dagliga jobbet. Som medarbetare på sampa... Visa mer
Vi söker nu efter en medarbetare till sampackavdelningen. I Terminalen är vi cirka 45 medarbetare totalt och sampackavdelningen består av åtta operatörer fördelat på skiftgång och dagtid. Vi får material som kommer in från andra avdelningar, exempelvis Lager. Materialet sampackas sedan enligt kunds önskemål. Vanligt förekommande är packning på pall, bandning, postpaket med mera. Truck– och traverskörning ingår i det dagliga jobbet. Som medarbetare på sampackavdelningen arbetar du i tvåskift.
Den vi söker
Förutom packning är du en person som inte är rädd för att hoppa in där det behövs. Tempot kan bitvis vara högt och ibland blir det snabba förändringar, vilket innebär att det ställs krav på flexibilitet. Vi jobbar i skiftlag och det är av yttersta vikt att man är en lagspelare och har en bra samarbetsförmåga.
Mer information och ansökan
Vid frågor kring tjänsten kontakta Urban Ryen på 0563-17012 eller [email protected]. Sista ansökningsdag är den 28 april. Om du är intresserad ber vi dig dock att söka omgående då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Drifttekniker Hagfors energi

ARBETSPLATS ENERGIBOLAGET Hagfors Energi AB tillverkar och levererar fjärrvärme till ca 300 kunder i Hagfors och Ekshärads tätorter. Tillverkningen sker vid fyra produktionsplatser, Ängfallhedens värmeverk, Ekshärads värmeverk, vår gas/oljepanna inom Uddeholms industriområde samt en mindre pellets/oljeanläggning i Sunnemo. Bolaget är helägt av Hagfors kommun och omsätter ca 40 miljoner kronor. Arbetsuppgifter och Kvalifikationer Du kommer att vara statio... Visa mer
ARBETSPLATS ENERGIBOLAGET
Hagfors Energi AB tillverkar och levererar fjärrvärme till ca 300 kunder i Hagfors och Ekshärads tätorter. Tillverkningen sker vid fyra produktionsplatser, Ängfallhedens värmeverk, Ekshärads värmeverk, vår gas/oljepanna inom Uddeholms industriområde samt en mindre pellets/oljeanläggning i Sunnemo. Bolaget är helägt av Hagfors kommun och omsätter ca 40 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
Du kommer att vara stationerad vid bolagets anläggning i Hagfors där du blir en i teametsom ansvarar för löpande drift, underhåll mm. Du kommer även att delta i drift och underhåll av bolagets övriga anläggningar vid behov och när utrymme finns. I tjänsten ingår beredskap, lastmaskinskörning samt ensamarbete.
Din Profil
Gärna teknisk utbildning inom drift eller underhåll
Gärna erfarenhet av drift- och underhåll av vattenverk, fjärrvärme eller processindustrin
Gärna kunskap och erfarenhet inom mekanik, el, styr- och reglerteknik samt svetskunnighet
Är du certifierad pannoperatör är det givetvis en merit
B-körkort krävs
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
God datavana
Som person ser vi att du har ett högt säkerhetstänk och är duktig på att samarbeta med andra, samtidigt som du driver dina uppgifter självständigt. Som drifttekniker behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad.  Du behöver ha god processförståelse och kan enkelt se helheten i ditt dagliga arbete.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker

ARBETSPLATS ENERGIBOLAGET Hagfors Energi AB tillverkar och levererar fjärrvärme till ca 300 kunder i Hagfors och Ekshärads tätorter. Tillverkningen sker vid fyra produktionsplatser, Ängfallhedens värmeverk, Ekshärads värmeverk, vår gas/oljepanna inom Uddeholms industriområde samt en mindre pellets/oljeanläggning i Sunnemo. Bolaget är helägt av Hagfors kommun och omsätter ca 40 miljoner kronor. Arbetsuppgifter och Kvalifikationer Du kommer att vara statio... Visa mer
ARBETSPLATS ENERGIBOLAGET
Hagfors Energi AB tillverkar och levererar fjärrvärme till ca 300 kunder i Hagfors och Ekshärads tätorter. Tillverkningen sker vid fyra produktionsplatser, Ängfallhedens värmeverk, Ekshärads värmeverk, vår gas/oljepanna inom Uddeholms industriområde samt en mindre pellets/oljeanläggning i Sunnemo. Bolaget är helägt av Hagfors kommun och omsätter ca 40 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
Du kommer att vara stationerad vid bolagets anläggning i Hagfors där du blir en i teametsom ansvarar för löpande drift, underhåll mm. Du kommer även att delta i drift och underhåll av bolagets övriga anläggningar vid behov och när utrymme finns. I tjänsten ingår beredskap, lastmaskinskörning samt ensamarbete.
Din Profil
Gärna teknisk utbildning inom drift eller underhåll
Gärna erfarenhet av drift- och underhåll av vattenverk, fjärrvärme eller processindustrin
Gärna kunskap och erfarenhet inom mekanik, el, styr- och reglerteknik samt svetskunnighet
Är du certifierad pannoperatör är det givetvis en merit
B-körkort krävs
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
God datavana
Som person ser vi att du har ett högt säkerhetstänk och är duktig på att samarbeta med andra, samtidigt som du driver dina uppgifter självständigt. Som drifttekniker behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad.  Du behöver ha god processförståelse och kan enkelt se helheten i ditt dagliga arbete.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Samordnare för mekaniskt underhåll i Värmebehandlingen

Till Underhåll i Värmebehandlingen söker vi nu en samordnare som vill jobba aktivt för att nå vårt fastställda mål, en störningsfri produktion. Underhåll Värmebehandlingen består av tre medarbetare som arbetar med förebyggande, samt avhjälpande underhåll. Dina uppgifter I din roll som mek- samordnare är ditt huvudsakliga ansvar att planera och utföra underhållsarbete i Värmebehandlingen. I ditt dagliga arbete är du ett viktigt föredöme gällande säkerhets... Visa mer
Till Underhåll i Värmebehandlingen söker vi nu en samordnare som vill jobba aktivt för att nå vårt fastställda mål, en störningsfri produktion. Underhåll Värmebehandlingen består av tre medarbetare som arbetar med förebyggande, samt avhjälpande underhåll.

Dina uppgifter
I din roll som mek- samordnare är ditt huvudsakliga ansvar att planera och utföra underhållsarbete i Värmebehandlingen. I ditt dagliga arbete är du ett viktigt föredöme gällande säkerhetsarbete. Tillsammans med vår produktion planerar du för stoppdagar samt övriga reparationer och ombyggnationer. Du beställer reservdelar och tjänster, och du ser till att utrustningen håller överenskommet teknisk tillgänglighet. Du arbetar också med att utveckla förebyggande underhåll samt dess dokumentation. Din arbetsort är Hagfors och arbetet är förlagt till dagtid.

Din profil
För att klara av rollen på ett bra sätt behöver du ha en gedigen erfarenhet av mekaniskt underhåll samt kompetens inom områdena hydraulik, pneumatik och transmission. Du har med fördel kunskaper om LNG-ugn och el-ugn, samt du har kunskaper i SAP.
Som person är du en flexibel problemlösare som arbetar strukturerat och systematiskt, med en vilja att utveckla/utvecklas i de olika områdena du verkar. Du ska ha förståelse för hur underhållsarbetet fungerar på Uddeholm och ser vinningen av ett bra planerat underhåll. Du ser möjligheterna i dom mekaniska utmaningarna som finns i Värmebehandlingen. Du ska våga ta egna beslut men det är också viktigt att du samarbetar bra med dina kollegor och andra samarbetspartners som är inblandade i arbetet. Det är viktigt att du trivs med att jobba i en tung industri, vilket innebär att jobbet ibland kan vara fysiskt krävande.

Mer information och ansökan
Vid frågor kontaktar du Torbjörn Simonsson på tel 0563-173 38, alternativt [email protected].
Ansökan görs via länk nedan, vi tar inte emot ansökningar via email.
Sista ansökningsdag är den 6 mars, men urval görs löpande så sök gärna så snart du har möjlighet. Visa mindre

Trainee till mekaniskt underhåll i Värmebehandlingen

Vi söker Trainee/Aspirant till mekaniskt underhåll i Värmebehandlingen. Genom att få stöd och upplärning av våra erfarna medarbetare ges du en god möjlighet till en bra start och en vidareutveckling i arbetslivet. Traineeprogrammets upplägg innebär att du i slutändan ska ha lärt dig de arbetsuppgifter som en mekaniker utför. Underhåll i Värmebehandlingen består av tre medarbetare som arbetar med förebyggande, samt avhjälpande underhåll. Om arbetet Att va... Visa mer
Vi söker Trainee/Aspirant till mekaniskt underhåll i Värmebehandlingen. Genom att få stöd och upplärning av våra erfarna medarbetare ges du en god möjlighet till en bra start och en vidareutveckling i arbetslivet. Traineeprogrammets upplägg innebär att du i slutändan ska ha lärt dig de arbetsuppgifter som en mekaniker utför.
Underhåll i Värmebehandlingen består av tre medarbetare som arbetar med förebyggande, samt avhjälpande underhåll.

Om arbetet
Att vara Trainee/Aspirant på Uddeholm ger dig en gedigen introduktion till en yrkesroll och en stor möjlighet för dig att få en riktig kick-start på din yrkeskarriär!
Våra Trainee-/Aspirantanställningar riktar sig till dig som helt saknar, eller har begränsad yrkeserfarenhet, inom arbetsområdet. Vårt upplägg ger dig en möjlighet att genom en heltidsanställning, både få upplärning och utbildning, samtidigt som du får utföra värdefulla arbetsuppgifter i skarpt läge. Vi kommer vara en del i din utveckling och göra allt vi kan för att du ska få en trivsam och framgångsrik start på ett nytt kapitel i ditt arbetsliv.
Trainee-anställningen löper på i två år och ambitionen är att det då övergår i en fast tillsvidareanställning. Arbetet är förlagt på dagtid.

Som mekaniker på Uddeholm har vi ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Arbetet innebär att kontinuerligt bygga bort felkällor genom såväl akuta reparationer, som förebyggande underhåll i form av till exempel ronderingar och inspektioner. I arbetet använder vi oss av underhållssystemet SAP.

Vem vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel, bra på att samarbeta, är en duktig problemlösare och framförallt intresserad av mekaniskt underhåll. Du har en administrativ förmåga och som person är du flexibel då det är snabba ryck mellan olika typer av arbetsuppgifter. Har du industrivana så kan det vara meriterande, men ett intresse och en vilja att lära kan räcka långt!

Mer information och ansökan
Vid frågor kontaktar du Torbjörn Simonsson på tel 0563-173 38, alternativt [email protected].
Ansökan görs via länk nedan, vi tar inte emot ansökningar via email.
Sista ansökningsdag är den 17 mars, men urval görs löpande så sök gärna så snart du har möjlighet. Visa mindre

Drifttekniker

ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 84 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fas... Visa mer
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten förvaltar ca 84 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fastighetsteknik. Som tekniker hos oss arbetar du i en organisation som har helhetsansvar för Hagfors kommuns fastighetsbestånd. Vi erbjuder dig ett varierat och självständigt arbete Du förväntas vara serviceinriktad, drivande, och initiativtagande då du till stora delar planerar ditt arbete självständigt utifrån de ärenden och projekt som faller inom ansvaret. Tjänsten består i huvudsak av drift och förebyggande underhåll av tekniska installationer, såsom värme- och ventilationsanläggningar samt medverkan i olika brandskyddsfrågor samt projekt och energioptimering. Då driftsäkerhet är vår primära uppgift så blir det naturligt att vid behov medverka inom gruppens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta i förbättringsarbete. Dina dagliga rutiner inkluderar övervakning av styrsystem för värme och ventilation samt löpande felsökningar. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten. Beredskap kan komma att ingår i tjänsten.
KVALIFIKATIONER
När det kommer till de formella kraven söker vi dig med en avslutad gymnasial utbildning eller yrkesutbildning med inriktning fastighetsteknik/drifttekniker eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Alternativt har du erfarenheter från tidigare anställning som kan likställas med utbildningskrav, du har erfarenhet av installationer, servicearbeten och ritningsläsning.
Har du erfarenhet av följande är det meriterande: kylbehörighet, ventilation och VS, god systemkunskap, Siemens Desigo lnsight eller liknande, arbete i överordnat styrsystem, CAD-samt kännedom och erfarenhet av enklare elarbeten. Körkort med förarbehörighet B är en förutsättning för tjänsten då du kommer behöva ta sig självständigt mellan våra olika objekt., god vana att använda datorn samt Windows och Office Programmen i ditt arbete. Flytande svenska är ett krav då du kommer behöva kommunicera med såväl medarbetare som kunder i tal och skrift.

LÖN Fast lön enligt avtal.

FACKLIGA FÖRETRÄDAREDu når fackliga kontaktpersoner genom kommunens växel, 0563-185 00

ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Rekryteringsprocess kan avslutas i förtid. 

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Combimekaniker till Jaco Maskinservice i Ekshärad

Om Företaget Vi är specialister på maskiner och redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Vi utför service och reparationer på skogs- och lantbruksmaskiner och trädgårdsmaskiner. I butiken har vi ett brett sortiment av gräsklippare, snöslungor, röjsågar, motorsågar mm. Vi har också såg- och trädgårdsprodukter och tillbehör, oljor, batterier, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydraulik. Vi behöver bli fler och söker nu Comb... Visa mer
Om Företaget

Vi är specialister på maskiner och redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Vi utför service och reparationer på skogs- och lantbruksmaskiner och trädgårdsmaskiner. I butiken har vi ett brett sortiment av gräsklippare, snöslungor, röjsågar, motorsågar mm. Vi har också såg- och trädgårdsprodukter och tillbehör, oljor, batterier, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydraulik.

Vi behöver bli fler och söker nu Combimekaniker!

Om tjänsten

Du kommer arbeta både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på Lantbruksmaskiner, skogsmaskiner men tjänsten innefattar även i att reparera, serva och installera grönytemaskiner, t.ex. gräsklippare, robotar, motorsågar, röjsågar, jordfräsar, trimmers, men också andra grönytemaskiner och yrkesmaskiner.

Du kommer framförallt arbeta med de välkända varumärken vi har i butiken och de fabrikat som vi är servicelämnare till, men även andra varumärken kan förekomma. I arbetet ingår även att stötta upp i butiken vid behov samt allmän kundservice.

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet så är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker på liknande produkter. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Din personlighet

Du är noggrann, strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker

Ansök    Dec 28    Uddeholms AB    Industrielektriker
Nu söker vi dig som vill utvecklas som elektriker hos oss på avdelningen El-underhåll. Här arbetar vi med avhjälpande underhåll på ny och gammal elutrustning samt med förebyggande underhåll och förbättringsarbeten inom de olika områdena el, instrument och automation. Avdelningen består av ca 35 st. medarbetare. Välkommen till en varierande arbetsmiljö i ett stålföretag i världsklass! Dina uppgifter Du får ett varierande arbete där snabba insatser är en d... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas som elektriker hos oss på avdelningen El-underhåll. Här arbetar vi med avhjälpande underhåll på ny och gammal elutrustning samt med förebyggande underhåll och förbättringsarbeten inom de olika områdena el, instrument och automation. Avdelningen består av ca 35 st. medarbetare. Välkommen till en varierande arbetsmiljö i ett stålföretag i världsklass!

Dina uppgifter
Du får ett varierande arbete där snabba insatser är en del av din vardag. Genom att kontinuerligt bygga bort felkällor har du tillsammans med dina kollegor ett stort ansvar i arbetet mot vårt fastställda mål; en störningsfri produktion. Efter en tids introduktion övergår din nya roll till skiftelektriker och du arbetar efter ett skiftschema.
Vi erbjuder stora utbildningsmöjligheter och lägger resurser på att du ska ha möjlighet att utvecklas under lång tid framöver. Du kommer till en arbetsplats där personalen trivs bra och har en mycket välkomnande atmosfär. Din arbetsort är Hagfors och arbetet är förlagt till skifttid.

Din profil
För att klara av rollen på ett bra sätt behöver du ha något års erfarenhet som elektriker. Du har kompetens inom felsökning och ritningsläsning. Grundläggande kunskaper i PLC styrning ses som en merit.
Som person är du en flexibel problemlösare som arbetar strukturerat och systematiskt. Du ska ha förståelse för hur underhållsarbetet fungerar på Uddeholm och ser vinningen av ett bra planerat underhåll. Det är viktigt att du trivs med att jobba i en tung industri, vilket innebär att jobbet ibland kan vara fysiskt krävande.

Mer information och ansökan
Du skickar in din ansökan genom länk nedan (Vi tar inte emot ansökningar via epost).
För mer information kontaktar du Anders Modén, 0563-17888, alternativt [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/1 men intervjuer sker löpande så sök så snart du har möjlighet. Visa mindre

Instrumenttekniker - Underhållsavdelningen

Vi söker en erfaren instrumenttekniker till vår Instrumentavdelning. Som Instrumenttekniker på Uddeholm tillhör du instrument-/automationsavdelningen och har tillsammans med ett knappt tiotal kollegor ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Förutom samarbete med elektrikerna på avdelningen så förekommer även arbete tillsammans med övriga underhållsgrupper, beroende på uppdragets storlek och karaktär. Dina uppgifter I rollen som instrumen... Visa mer
Vi söker en erfaren instrumenttekniker till vår Instrumentavdelning.
Som Instrumenttekniker på Uddeholm tillhör du instrument-/automationsavdelningen och har tillsammans med ett knappt tiotal kollegor ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Förutom samarbete med elektrikerna på avdelningen så förekommer även arbete tillsammans med övriga underhållsgrupper, beroende på uppdragets storlek och karaktär.
Dina uppgifter
I rollen som instrumenttekniker arbetar du dels med vårt förebyggande underhåll (FU) inom instrumentavdelningen, och dels med arbete som är av mer brådskande karaktär, där du och dina kollegor hanterar uppkomna störningar så att risker för negativ produktionspåverkan elimineras eller minimeras.
Exempel på arbetsuppgifter:
Felsökning av både gamla och nya reglerutrustningar till våra ugnar.
Kalibrering och kontroll av termoelement och regulatorer.
Temperaturjämnhetsmätningar i ugnar.
Kontroller av våra gasvarningsutrustningar.
Hjälpa till vid felsökning av instrument till vårt Lab.Arbetet är förlagt till dagtid.
Din profil
Vi söker dig som trivs med att ta stort ansvar och gillar att både arbeta självständigt och i samarbete med andra. Du har tidigare erfarenhet inom styr & regler och erfarenhet av underhållsarbete. Du ska även kunna läsa och förstå reglerkretsars uppbyggnad. En fördel är om du kan läsa och förstå PLC program inom något av följande system: Siemens Step7, Siemens TIA Portal.
Mer information och ansökan
För mer information kontaktar du Lennart Carlsten på 0563-17975 eller via mail till: [email protected]
Sista ansökningsdag är 18 december men urval sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet. Visa mindre

Combimekaniker till Jaco Maskinservice i Ekshärad

Om Företaget Vi är specialister på maskiner och redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Vi utför service och reparationer på skogs- och lantbruksmaskiner och trädgårdsmaskiner. I butiken har vi ett brett sortiment av gräsklippare, snöslungor, röjsågar, motorsågar mm. Vi har också såg- och trädgårdsprodukter och tillbehör, oljor, batterier, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydraulik. Vi söker nu Combimekaniker! Om tjäns... Visa mer
Om Företaget

Vi är specialister på maskiner och redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Vi utför service och reparationer på skogs- och lantbruksmaskiner och trädgårdsmaskiner. I butiken har vi ett brett sortiment av gräsklippare, snöslungor, röjsågar, motorsågar mm. Vi har också såg- och trädgårdsprodukter och tillbehör, oljor, batterier, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydraulik.

Vi söker nu Combimekaniker!

Om tjänsten

Du kommer arbeta både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på Lantbruksmaskiner, skogsmaskiner men tjänsten innefattar även i att reparera, serva och installera grönytemaskiner, t.ex. gräsklippare, robotar, motorsågar, röjsågar, jordfräsar, trimmers, men också andra grönytemaskiner och yrkesmaskiner.

Du kommer framförallt arbeta med de välkända varumärken vi har i butiken och de fabrikat som vi är servicelämnare till, men även andra varumärken kan förekomma. I arbetet ingår även att stötta upp i butiken vid behov samt allmän kundservice.

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet så är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker på liknande produkter. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Din personlighet

Du är noggrann, strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare

Ansök    Nov 15    Hagfors kommun    Kontorsvaktmästare
ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN HAGFORS KOMMUN Individ- och omsorgsavdelningen arbetar med verksamhetsområdena individ- och familjeomsorg, LSS- och socialpsykiatri, rehabiliteringsverksamhet, kommunal hälso- och sjukvård, integration, arbetsmarknadsenhet, stöd i ordinärt boende samt särskilt boende. Som verksamhetsvaktmästare hos oss får du möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en ... Visa mer
ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN HAGFORS KOMMUN
Individ- och omsorgsavdelningen arbetar med verksamhetsområdena individ- och familjeomsorg, LSS- och socialpsykiatri, rehabiliteringsverksamhet, kommunal hälso- och sjukvård, integration, arbetsmarknadsenhet, stöd i ordinärt boende samt särskilt boende. Som verksamhetsvaktmästare hos oss får du möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 - 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida www.hagfors.se.
Som verksamhetsvaktmästare arbetar du för att underlätta för andra yrkeskategorier att fokusera på deras primära arbetsuppgifter. Din yrkesroll är organiserad tillsammans med vår rehabverksamhet. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv.Detta är en ny roll i vår organisation som du får vara del av att utveckla!
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som verksamhetsvaktmästare har du många kontakter i ett arbete där det händer mycket och snabbt. Du ska tycka om att arbeta självständigt. Du arbetar främst med skötsel av våra fastigheter ur ett verksamhetsperspektiv, samordning av lägenheter, besiktningar, transporter, lättare felsökning av digitala verktyg och välfärdsteknik. Du prioriterar och planerar dagen självständigt utifrån inkomna ärenden. Arbetet sker i nära samverkan med kollegor, klienter samt vård- och omsorgstagare inom verksamheten. Våra medarbetare lägger grunden för en god vård och omsorg, som verksamhetsvaktmästare bidrar du till god kvalité genom att fördela arbetsmoment så fokus kan läggas på respektive yrkeskategoriers primära arbetsuppgifter. Du erbjuds variation och utveckling då du hjälper våra klienter, vård- och omsorgstagare och verksamheter.
Exempel på arbetsuppgifter:
Flytta och montera möbler och andra tyngre föremål, sätta upp hyllor, tavlor, whiteboards m.m.
Vara delansvarig gällande verksamhetsflytt, stora som små
Hantera returpapper, sop- och källsortering m.m.
Skötsel av utrustning i tvättstugor
Ta emot vissa försändelser och leveranser i verksamheten och transportera utrustning etc.
Vara bostadsanpassningshandläggare behjälplig i vissa moment
Ge support kopplat till digital arbetsplats, hantering av digitala verktyg för att stödja verksamheten i enklare IT-frågor, programmering av TV-apparater, sammankoppling av viss IT-utrustning och välfärdsteknik
För att ge god service som vaktmästare behöver du:
Ha lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer
Vara social och serviceinriktad
Ha en god samarbetsförmåga, flexibel och självständig
Vara ansvarsfull med ordningssinne
Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsskötsel eller kanske dig med gymnasieutbildning inom bygg, el eller teknik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Dokumenterad god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.
I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Körkort med förarbehörighet B, samt god körvana. Goda kunskaper i hantering av digitala verktyg för att stödja verksamheten i enklare IT frågor. Eftersom jobbet som vaktmästare är ett fysiskt krävande arbete som innehåller tunga lyft, är det av stor vikt att du har en god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Meriterande är erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerspråkighet för att underlätta mötet med de verksamheten är till för.

LÖN
Lön enligt avtal.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Trainee till centrala mek-skiftstyrkan

Till vår centrala mek-skiftstyrka söker vi nu efter en Trainee. Genom att få stöd och upplärning av våra erfarna medarbetare ges du ges du en god möjlighet till en bra start eller vidareutveckling i arbetslivet! Traineeprogrammets upplägg innebär att du i slutändan ska ha lärt dig de arbetsuppgifter som en skiftmekaniker utför. Som skiftmekaniker på Uddeholm har vi ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Arbetet innebär att kontinuerligt... Visa mer
Till vår centrala mek-skiftstyrka söker vi nu efter en Trainee. Genom att få stöd och upplärning av våra erfarna medarbetare ges du ges du en god möjlighet till en bra start eller vidareutveckling i arbetslivet!
Traineeprogrammets upplägg innebär att du i slutändan ska ha lärt dig de arbetsuppgifter som en skiftmekaniker utför.
Som skiftmekaniker på Uddeholm har vi ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Arbetet innebär att kontinuerligt bygga bort felkällor genom såväl akuta reparationer, som förebyggande underhåll i form av till exempel ronderingar och inspektioner. I arbetet använder vi oss av underhållssystemet SAP.
Upplärning kommer att ske på plats och vi ska göra allt vi kan för att du ska utvecklas i dina arbetsuppgifter. Vår arbetsgrupp består idag av tio personer fördelat på fem skiftlag, som tillsammans utför jobb på hela verksområdet.

Vem vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel, bra på att samarbeta, är en duktig problemlösare och framförallt intresserad av mekaniskt underhåll. Har du industrivana så kan det vara meriterande, men ett intresse och en vilja att lära kan räcka långt! Det är meriterande med kunskaper inom Hydraulik, pneumatik, svetsning, datorvana samt att läsa ritningar.


Mer information och ansökan
Skicka in din ansökan genom länken nedan (vi tar inte emot ansökan via mail).
Sista datum för ansökan är 16 september 2021, men urval sker löpande under ansökningstiden, så sök gärna så snart som möjligt.
Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Inge Jonsson 0563-17198, [email protected].


Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss – om kärleken till stålet! Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Sep 21    Valmet AB    Underhållsmekaniker
Underhållstekniker Vi söker en erfaren Underhållstekniker till vår produkton i Hagfors. Valmet är den ledande utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige har Valmet 1.600 anställda och globalt är vi ca.14.000 medarbetare. I Hagfors tillverkar vi malsegment till världens papperstillverkare och massaindustrier. Vi är ca 100 medarbetare i Hagfors. Som underhållstekniker i vår produktio... Visa mer
Underhållstekniker
Vi söker en erfaren Underhållstekniker till vår produkton i Hagfors.
Valmet är den ledande utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige har Valmet 1.600 anställda och globalt är vi ca.14.000 medarbetare.
I Hagfors tillverkar vi malsegment till världens papperstillverkare och massaindustrier.
Vi är ca 100 medarbetare i Hagfors.
Som underhållstekniker i vår produktion utför du mekaniska reparations- och installationsarbeten samt förebyggande underhållsarbete. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet utförs inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, kvalitet och effektivitet där du tillsammans med teammedlemmar och närmaste chef tillser att prioriteringar av underhåll utifrån underhålls- och produktionsbehov görs.
Vår produktion är en automatiserad produktion. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet från en automatiserad tillverkningsindustri.
Vi söker dig som är initiativrik, har en bred teknisk erfarenhet samt är en problemlösare. Kunskaper och erfarenhet av Lean production ser vi som ett plus och du förväntas aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen.
Du har god allmän datorvana och eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift, gärna även på engelska.
Grundläggande elkunskaper är meriterande och då svetsningsarbete förekommer är det utmärkt om du behärskar olika svetsmetoder.
Stor vikt läggs på personliga egenskaper och som person bör du vara ansvarstagande, flexibel, positiv, målinriktad och ordningsam med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som underhållstekniker.
Tjänsten innebär både dagtids- och skiftarbete, samt beredskapsarbete.
För mer information om tjänsten, kontakta Anders Axelsson på telefon 0563-25507.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24 oktober 2021. Urval sker löpande.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Drifttekniker för vatten och avloppsreningsverk

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans ka... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om Hagfors-strategin på vår hemsida.
ARBETSPLATS: Samhällsbyggnadsavdelningen
Samhällsbyggnadsavdelningen i Hagfors Kommun hanterar kommunens tekniska försörjning. Avdelningen består av fyra enheter, Fastighet, Gator VA och Avfall, Serviceenheten samt Hagfors Airport. Inom avdelningen hanteras ett brett utbud av tjänster såsom planläggning, naturvårdsinsatser, daglig drift av våra anläggningar och lokaler, vatten och avlopp, avfall, lokalvård, skolmåltider och olika typer av bygg- och infrastrukturprojekt.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER:
Som drifttekniker vid VA-verken är du stationerad vid- och delaktig i arbetet med driften av kommunens VA-verk. Du har hand om skötsel och tillsyn för verk, tryckstegringar och reservoarer. Ditt arbete omfattar såväl avloppsreningsverk som dricksvattenverk.
Du är delaktig i planering och genomförande av olika underhållsprojekt. Du är självständig och noggrann och kan planera ditt arbete. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs att arbeta mot uppsatta mål.
Du har genomgått relevant utbildning för arbete inom VA eller har förvärvat motsvarande kunskap genom att ha relevant yrkeserfarenhet.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav, samt flytande svenska i tal och skrift. Kunskaper inom el, styr- och regler är meriterande. Kunskap inom ledningsnät är också meriterande.
I tjänsten ingår beredskap för kommunens VA-verk.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Automationstekniker till Uddeholm!

Ansök    Apr 29    Technogarden AB    Automationselektriker
Uddeholm är världsledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss - om kärleken till stålet! Uddeholms produktion sker huvudsakligen i Hagfors där vi är ca... Visa mer
Uddeholm är världsledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss - om kärleken till stålet!

Uddeholms produktion sker huvudsakligen i Hagfors där vi är ca 900 anställda. Sedan 2007 ingår Uddeholm i den internationellt börsnoterade stålkoncernen voestalpine AG med säte i österrikiska Linz och över 50 000 anställda.Vad behöver vi?

Uddeholm fortsätter att ta kliv in i framtiden och vi utökar nu vårt team inom instrument och automation med ytterligare en automationstekniker. Vi söker därför Dig som vill vara med på den här resan för vidare automatisering av våra processer.

Vad kommer du göra?

Som automationstekniker ansvarar du för att säkerställa en så störningsfri produktion som möjligt. En stor del handlar om att hitta och lösa problem som uppkommer i den dagliga driften. Tjänsten innebär att arbeta med förebyggande underhåll, förbättringar och eliminera återkommande störningar. Du arbetar ute i järnverket i nära samarbete med våra operatörer för att tillsammans kunna lösa de problem som uppstår. Då vår produktion till stora delar är automatiserad kommer en hel del felsökning och åtgärder göras i PLC-programvara och styrskåp. Arbetsuppgifterna kommer även innehålla viss konstruktion i form av framtagning av elritningar.

Dokumentation av störningar och lösningsåtgärder av dessa är en viktig del i vårt uppdrag för att säkerställa att lärdomar förs vidare. Till detta använder vi oss av SAP.

En del av tjänsten innefattar också att representera automationsteknik i förbättringsprojekt för uppgradering eller utbyte av befintliga styrsystem. Du kommer att jobba med automation tvärs över hela järnverket tillsammans med ett team av erfarna tekniker.

Som automationstekniker bidrar du även med input i automationsfrågor till digitaliseringsgruppen, som jobbar strategiskt med större investeringsprojekt för att ta fortsatta kliv mot en digitaliserad och automatiserad process.

Vad behöver du ha med dig för att lyckas?

För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande kunskap inom el och /eller automation. Vi tror att du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el med inriktning mot styr/regler eller automation, alternativt erfarenhet som kan motsvara utbildningskravet. Du har god förståelse för PLC-programmering och felsökning i styrsystem. Vi använder oss av Siemens S7 och TIA-portalen. Det är meriterande om du har erfarenhet av NC-styrning och robotstyrning.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare och gilla att nätverka, eftersom du dagligen rör dig bland olika delar av järnverket. Då arbetet ofta är självständigt bör du förstå betydelsen av att slutföra uppgifter som du påbörjat. Vardagen som automationstekniker består av både planerade och oförutsedda händelser som behöver hanteras och för att lyckas i rollen bör du därför vara en flexibel person som gillar felsökning och problemlösning.

Varför börja hos oss?

Vi tillverkar stål som formar produkter vi ser överallt i vår vardag. Som medarbetare hos oss får du vara med och forma världen, på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö.

Hos oss på Uddeholm är du som medarbetare, din kompetens och ditt engagemang avgörande för vår framgång. Att ge dig som medarbetare, möjlighet till att ta dig an nya arbetsuppgifter internt och utvecklas och växa i din yrkesroll är något vi tror på.

För dig som automationstekniker kan vi erbjuda utbildningar inom exempelvis Scada och Python-skript. Vill du fördjupa dina kunskaper i olika PLC-program, så finns även de möjligheterna.

Tjänsten är dagtid och det är en kollektivanställd vi söker. Facklig tillhörighet är IF Metall och fackligt ombud är Leif Byström.

Är du vår superkandidat?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller [email protected].

Sista ansökningsdag är 23 maj.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniker / Servicetekniker / Karlstad / Karlskoga / Värmland

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Dematek har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dematek en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och materialhantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicetekniker kommer du ansvara för installation, service, underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning av lyftredskap, telfrar och traverser. Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det sker på höjd krävs att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete, även arbete under jord förkommer.

Du får utrymme att jobba med varierande arbetsuppgifter där ditt fokus kommer att vara inom service och underhåll.

Du kommer intitialit utgå från kontoret i Karlstad. Därefter utgår du från ditt hem med egen servicebil och ditt huvudsakliga arbetsområde blir regionen kring Karlstad/Karlskoga. Resor till andra regioner samt övernattning förekommer i tjänsten .

Du kommer bedriva ditt arbete direkt ute hos kund i företag av alla olika storlekar och arbetstiderna är 07.00-16.00.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Teknisk gymnasieutbildning med elinriktning, vilket gett dig grundläggande kunskaper inom el
• Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, såsom servicetekniker
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en industrimiljö. Gärna som automationstekniker, industrielektriker eller liknande även erfarenhet inom PLC-programmering.

För att trivas i rollen tror vi att du har ett teknikintresse och trivs med att arbeta praktiskt. Du vill lära dig nya uppgifter och trivs med att ta ansvar över ditt arbete. Du förstår vikten av att genomföra arbetsuppgifterna väl och lämna ifrån dig ett arbete som är utfört med kvalitet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dematek, service, tekniker, teknik, servicetekniker, elektriker, industrielektriker, industri, verkstad, verkstadsarbetare, elektronik, el, lyft, lyftkran, mekanik, örebro län, värmlands län, sunne, karlstad, karlskoga, hagfors, värmland Visa mindre

Elektriker med auktorisation som elinstallatör för regelefterlevnad

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans ka... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagfors-strategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om Hagfors-strategin på vår hemsida.
ARBETSPLATS: Samhällsbyggnadsavdelningen
Samhällsbyggnadsavdelningen i Hagfors Kommun hanterar kommunens tekniska försörjning. Avdelningen består av fyra enheter, Fastighet, Gator VA och Avfall, Serviceenheten samt Hagfors Airport. Inom avdelningen hanteras ett brett utbud av tjänster såsom planläggning, naturvårdsinsatser, daglig drift av våra anläggningar och lokaler, vatten och avlopp, avfall, lokalvård, skolmåltider och olika typer av bygg- och infrastrukturprojekt.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER:
Som installatör för regelefterlevnad ansvarar du för de elarbeten som Hagfors kommun utför på den egna anläggningen.
Du är stationerad vid Hagfors kommuns Va-verk och är delaktig i planering och genomförande av olika elarbeten som kommunen utför i egen regi.
Utöver elinstallationer arbetar du även med driften av Hagfors kommuns Va-verk och pumpstationer.
Du är självständig och noggrann och van att planera ditt arbete. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs att arbeta mot uppsatta mål.
Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga och social kompetens.
Auktorisering som installatör för regelefterlevnad är ett krav. Tidigare erfarenhet av VA är ett krav. Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Mekaniker Stål- och Götverket

Våra enheter Stålverket och Götverket har varsin verkstad där vi efter behov hjälper båda dessa med svets- och reparationsunderhåll av diverse maskiner som används i deras produktion. Dina uppgifter Hos oss kommer du bland annat arbeta med utföra olika typer av underhåll, reparationer, förebyggande och förbättrande underhåll. Arbetet är varierat och du arbetar både självständigt och ihop med kollegor. Vi vill ständigt utvecklas så du får gärna identifier... Visa mer
Våra enheter Stålverket och Götverket har varsin verkstad där vi efter behov hjälper båda dessa med svets- och reparationsunderhåll av diverse maskiner som används i deras produktion.


Dina uppgifter
Hos oss kommer du bland annat arbeta med utföra olika typer av underhåll, reparationer, förebyggande och förbättrande underhåll. Arbetet är varierat och du arbetar både självständigt och ihop med kollegor. Vi vill ständigt utvecklas så du får gärna identifiera problemområden och komma med nya lösningar!


Arbetet är förlagt på dagtid.


Din profil
Vi söker dig med gymnasieexamen, gärna från någon form av industriprogram, men du kan även ha läst annat gymnasieprogram och samlat på dig relevant kunskap genom arbetslivet. Du ska känna dig bekväm med både skruva och svetsa. Erfarenhet av att använda SAP och kunskap om hydraulik och ritningsläsning är meriterande. Du har behörighet inom Heta Arbeten samt Truck- och Travers.
Som person är du flexibel eftersom det kan vara snabba ryck mellan olika typer av arbetsuppgifter. Din kreativitet får vi båda nytta av genom att du hittar nya och bättre arbetssätt som hjälper oss att effektivisera vårt arbete.


Mer information och ansökan
Närmare upplysningar om tjänsterna lämnas av Lars Westlund, 0563-17879, alternativt via [email protected]


Sista ansökningsdag är den 10 mars men urval sker löpande så sök så snart du har möjlighet. Visa mindre

Field Manager till ONE Nordic i Hagfors

Ansök    Dec 23    Wikan Personal AB    Driftelektriker
Du kan få chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid! Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ge... Visa mer
Du kan få chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid!

Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan ONE Nordic gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna kommer till en början att installeras i ett pilotprojekt i Stockholm under våren 2020. Projektet startar i Mora 1 September och beräknas pågå i ca 2 år. ONE Nordic eftersträvar hållbarhet och hoppas på att kunna erbjuda alla projektanställda vidare anställning och utveckling efter projektet avslutas.


Om företaget
Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

I detta projekt samarbetar ONE Nordic med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I projektet kommer vår region vara indelat i tre distrikt (Karlstad,Hagfors,Arvika) med en Field Manage/Montageledare på respektive ort. Du kommer att vara stationerad på ONE Nordics kontor i Hagfors som en produktionsledande funktion för montörerna i fält. Fysisk närvaro i fält ingår även i tjänsten till mindre grad. Innan uppdragsstart genomgår du en utbildning via ONE Nordic för att få grepp om relevant utrustning och mätarna i sig.

I rollen som Field Manager/Montageledare ingår bland annat ansvarsområden som tex:
- Utföra framdriftsrapportering mot ditt arbetslag.
- Genomföra arbetslagsmöten.
- Delta i teoretisk samt praktisk utbildning av nya tekniker.
- Kvalitetssäkring av nya kollegor i fält.
- First-linesupport i fält.
- Utföra elmätarinstallationer där behov uppstår.
- Tid och resursplanering tillsammans med Local Area Manager.
- Hantera och rapportera avvikelser.
- Planering av ditt arbetslags arbetsinsats.
- Medverka vid samordningsmöten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Då du kommer att befinna dig i kunders hem så är det viktigt att du har service i fokus, kvalitet i ditt arbete och kan vara en ambassadör för både dig själv, Wikan och ONE Nordic.

Vi ser gärna att du även har/är:
- Godkända gymnasiebetyg inom bygg, eller el.
- Utbildning eller erfaren av elarbete är mycket meriterande.
- Fokus på säkerhet och kvalitet.
- Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
- Plikttrogen och pålitlig.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- ESA kursintyg ses som mycket meriterande!
- Tidigare erfarenhet av kategori-1 arbeten är mycket meriterande!

Ett krav är:
- B-körkort och god körvana, då större delen av dina arbetsdagar spenderas i bilen och ute på uppdrag, Självfallet har du kollegor men vi vill se att du är självgående och inte har problem med att jobba själv.


Information och kontakt
Var med och utveckla ONE Nordic, en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. ONE Nordic vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. För att nå dit behöver ONE Nordic kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. ONE Nordic är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

ONE Nordic erbjuder:
- Attraktiva medarbetarförmåner.
- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.
- Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde.
- Frihet under ansvar.
- Stimulerande arbetsmiljö.

Det här är en rekrytering med tillsvidareanställning hos ONE Nordic. För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Bråby, [email protected], 054-400 31 11

Tillträde: Löpande urval sker, tillsättning snarast eller enligt överenskommelse.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Fastighetsskötare med handledaransvar

ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 97 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. Då vår nuvarande fastighetsskötare med ansvar för våra idrottsanläggn... Visa mer
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten förvaltar ca 97 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. Då vår nuvarande fastighetsskötare med ansvar för våra idrottsanläggningar valt att byta arbetsuppgift inom kommunen så söker vi nu efter en efterträdare som kan ta vid och fortsätta utveckla och förvalta våra anläggningar.
Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
Som fastighetsskötare med ansvar för idrottsanläggningar har du det övergripande ansvaret för Valhall, Hagforsvallen och Höökborgen. I ditt dagliga arbete utgår du från Valhall, här hanterar du dagliga uppgifter för såväl ishall som utomhusytor för sommar och vinteridrott. Du har ett handledande ansvar för de medarbetare vi samverkar med och du står som anläggningsansvarig gentemot våra avtalsparter.
Arbetsuppgifterna består i sedvanlig förvaltning av idrottsytor och inre och yttre fastighetsskötsel av byggnader och övrig mark inom de objekt du tilldelats. Det är du som planerar, följer upp och genomför åtgärder. Du har ett eget budget och resultatansvar och rapporterar direkt till fastighetschef. 
Arbetet innebär dagliga kundkontakter och förutsätter att du är en ansvarstagande person som trivs att arbeta med service. Initialt kommer du att arbeta dagtid men det kan komma att bli aktuellt med schemalagd skiftgång. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av fastighetsskötsel eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du talar och skriver flytande svenska, är serviceinriktad, trivs att arbeta mot uppsatta mål, har stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt. Du är van att framföra olika typer av arbetsfordon och är inte främmande för att köra ismaskin, större traktor, eller andra specialfordon för skötsel av anläggningen. Då du hanterar en del administrativa arbetsuppgifter krävs viss datorvana.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet av arbete med ishall och/eller skötsel av idrottsytor är meriterande. Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B.
Lön
Fast lön enligt avtal
Fackliga företrädare
Du når fackliga kontaktpersoner för Kommunal via kommunens växel, 0563-185 00
ÖVRIGT
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker Hagfors energi

ARBETSPLATS ENERGIBOLAGET Hagfors Energi AB tillverkar och levererar fjärrvärme till ca 300 kunder i Hagfors och Ekshärads tätorter. Tillverkningen sker vid fyra produktionsplatser, Ängfallhedens värmeverk, Ekshärads värmeverk, vår gas/oljepanna inom Uddeholms industriområde samt en mindre pellets/oljeanläggning i Sunnemo. Bolaget är helägt av Hagfors kommun och omsätter ca 40 miljoner kronor. Arbetsuppgifter och Kvalifikationer Du kommer att vara station... Visa mer
ARBETSPLATS ENERGIBOLAGET
Hagfors Energi AB tillverkar och levererar fjärrvärme till ca 300 kunder i Hagfors och Ekshärads tätorter. Tillverkningen sker vid fyra produktionsplatser, Ängfallhedens värmeverk, Ekshärads värmeverk, vår gas/oljepanna inom Uddeholms industriområde samt en mindre pellets/oljeanläggning i Sunnemo. Bolaget är helägt av Hagfors kommun och omsätter ca 40 miljoner kronor.
Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
Du kommer att vara stationerad vid bolagets anläggning i Hagfors där du blir en i teametsom ansvarar för löpande drift, underhåll mm. Du kommer även att delta i drift och underhåll av bolagets övriga anläggningar vid behov och när utrymme finns. I tjänsten ingår beredskap, lastmaskinskörning samt ensamarbete.
Din Profil
Gärna teknisk utbildning inom drift eller underhåll
Gärna erfarenhet av drift- och underhåll av vattenverk, fjärrvärme eller processindustrin
Gärna kunskap och erfarenhet inom mekanik, el, styr- och reglerteknik samt svetskunnighet
Är du certifierad pannoperatör är det givetvis en merit
Körkort med förarbehörighet B krävs
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
God datavana
Som person ser vi att du har ett högt säkerhetstänk och är duktig på att samarbeta med andra, samtidigt som du driver dina uppgifter självständigt. Som drifttekniker behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad.  Du behöver ha god processförståelse och kan enkelt se helheten i ditt dagliga arbete.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om Hagforsstrategin på vår hemsida.
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten ansvarar för driften av Hagfors Kommuns fastighetsinnehav. Enheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter, det vill säga primärt skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Du kommer huvudsakligen att arbeta med sedvanlig fastighetsskötsel såsom praktisk förvaltning av byggnad och mark, egenkontroller, felavhjälpning, reparationer och samordning av mindre underhållsprojekt efter arbetsorder.

I arbetsuppgifterna ingår även hantering badvattenrening och brandlarmsansvar.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och ansvarstagande. Du har arbetat med fastighetsskötsel minst 1 år och har god förmåga att planera ditt arbete självständigt. Du har minst gymnasial utbildning inom antingen fastighetsskötsel, el, vvs eller bygg, alternativt annan praktisk utbildning inom fastighetsbranschen som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas som likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utbildning som anläggningsskötare för brandlarm, certifikat för heta arbeten samt särskild utbildning inom vattenrening är önskvärt. Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B

Du kommer initialt att arbeta enligt ett treveckorsschema där såväl kvällar som helger förekommer. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
LÖN
Enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal VästraSvealand, sektion Hagfors, 0563-185 58.
ÖVRIGT
Kallelse till intervju sker löpande, ansök därför redan i dag.
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Elmätarmontör i Hagfors

Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid! Om företaget Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige. Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmanin... Visa mer
Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid!

Om företaget
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan ONE Nordic gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna kommer att börja installeras under hösten 2020 och är ett mångårigt projekt.

Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

I detta projekt samarbetar ONE Nordic med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår från hemmet med servicebil och kommer att genomföra byten, felsökning, installationer och reparationer av elmätare.
Förutom montage och demontage av elmätare kommer du att:
- Packa bil, hantera returer av mätare och emballage.
- Träffa kunder.
- Utföra riskanalys och egenkontroll för det enskilda arbetet.
- Rapportera i ärendehanteringssystem för utfört arbete.
- Rapportera uttaget material till lagersystem.
Du genomgår utbildning via ONE Nordic för att få grepp om relevant utrustning, montering och säkerhet där du efter utbildning blir diplomerad elmätarbytare.
Klicka här för att få en inblick i jobbet på One Nordic

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i energibranschen.
- B-körkort och god körvana.
- Fokus på säkerhet och kvalitet.
- Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
- Ansvarsfull och pålitlig.
- Talar och skriver svenska.
- Grundläggande engelska.
- 3-årig gymnasieutbildning med inriktning el och/eller ESA kursintyg ses som mycket meriterande!

Viktig för dig att veta är att dina arbetsdagar spenderas ute i fält.

Information och kontakt
Vill du vara med och bygga "Det nya energisamhället"?

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Wikan Personal med start i Mars.
Välkommen med din ansökan via www.wikan.se.
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)
Har du frågor eller funderingar ring mig, Platschef Peter Bråby 054-400 31 11

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Förskolechef / Rektor till Föräldrakooperativet Målargården

Föräldrakooperativet Målargården håller till i en stor villa i utkanten av samhället Uddeholm i Hagfors kommun, Värmland. Villan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och sjö och har en stor gård med många fina lekmiljöer. Målargården är en ekonomisk förening som drivs av en styrelse bestående av invalda föräldrar och här jobbar idag 6 anställda som tar hand om 20 barn i åldern 1-6 år. Vi söker dig som har en förskollärare examen och en förs... Visa mer
Föräldrakooperativet Målargården håller till i en stor villa i utkanten av samhället Uddeholm i Hagfors kommun, Värmland. Villan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och sjö och har en stor gård med många fina lekmiljöer. Målargården är en ekonomisk förening som drivs av en styrelse bestående av invalda föräldrar och här jobbar idag 6 anställda som tar hand om 20 barn i åldern 1-6 år. Vi söker dig som har en förskollärare examen och en förskollärarlegitimation. I och med de nya kraven om förskolechef/rektor behövs en redan avslutad rektorsutbildning alternativ att du är villig att gå den inom 5 år från tjänstens påbörjande. Vi ser även att du har minst några års arbetslivserfarenhet. Tjänsten innefattar planering och ledning av den praktiska och pedagogiska verksamheten. På Målargården erbjuds du en heltidstjänst som förskolechef. Du kommer tillsammans med resten av personalen planera verksamheten med stöd i läroplanen samt finnas med som pedagog i barngruppen. Du har stort utrymme att själv driva idéer och påverka dina arbetsuppgifter. Din samarbetsförmåga är mycket god. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du tycker om att  motivera och leda andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. B-körkort erfordras då vi har många aktiviteter som kräver transport med bil. Månadslön Välkommen med din ansökan till senast 20 september. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är tillsvidare men provanställning tillämpas. Tillträde till tjänsten efter överenskommelse. Tjänstgöringsgraden är 100%. Ansökan skickas till Therese Persson, [email protected] Har du frågor om arbetsuppgifter kontakta Lena Enström, förskolechef, [email protected] Visa mindre

Mekaniker Kättingkontrollen

Nu i sommar går en av de nuvarande två medarbetarna på kättingkontrollen i pension och vi söker därför en ersättare. Vad du görPå Kättingkontrollen ansvarar du och en kollega för all lyftutrustning på Verket. Detta innebär kontrollera och underhålla samt tillverka nya vid behov. Du följer en årsplanering där utrustning från samtliga delar av företaget undersöks och det innebär därmed en varierande arbetsmiljö. Arbetsuppgifter förekommer även inom andra del... Visa mer
Nu i sommar går en av de nuvarande två medarbetarna på kättingkontrollen i pension och vi söker därför en ersättare. Vad du görPå Kättingkontrollen ansvarar du och en kollega för all lyftutrustning på Verket. Detta innebär kontrollera och underhålla samt tillverka nya vid behov. Du följer en årsplanering där utrustning från samtliga delar av företaget undersöks och det innebär därmed en varierande arbetsmiljö. Arbetsuppgifter förekommer även inom andra delar av ”central mek” så som t.ex. FU, rep av hydralcylindrar, produktionsorders, akuta port- och travershaverier etc.Vem du ärVi letar efter dig som är en noggrann och serviceinriktad mekaniker. Att kunna samarbeta på ett bra sätt, både med din närmsta kollega och med andra kollegor ute på verket, är av stor vikt i denna roll. Det är även viktigt att du gillar att tag i olika sorters arbetsuppgifter som kan dyka upp. Vi tror att du har en gymnasieexamen, några års erfarenhet av att vara mekaniker. Har du svetskunskap och kännedom om hydralik så är detta meriterande.Mer information och ansökanVid frågor om tjänsten kontaktar du Inge Jonsson, 0563-17198 alternativt via mail: [email protected] ansökningsdag är 30 september. Visa mindre

Fastighetsskötare/fastighetstekniker

Fastighetsskötaren ansvarar för skötsel och drift i föreningens fastigheter, bostadsrättsföreningen Hagforshus 3 Vi har ett långsiktigt förvaltningsavtal med Riksbyggen; ekonomisk förvaltning, underhållsplanering mm. Exempel på ansvarsområden är driften av fastigheterna, skötsel av grönområden och asfalt/parkeringsytor, låssystemen, vatten- och värmesystemen (fjärrvärmeanslutet), miljöstationer och elinstallationer. Dagliga transporter från miljöstatione... Visa mer
Fastighetsskötaren ansvarar för skötsel och drift i föreningens fastigheter, bostadsrättsföreningen Hagforshus 3 Vi har ett långsiktigt förvaltningsavtal med Riksbyggen; ekonomisk förvaltning, underhållsplanering mm.
Exempel på ansvarsområden är driften av fastigheterna, skötsel av grönområden och asfalt/parkeringsytor, låssystemen, vatten- och värmesystemen (fjärrvärmeanslutet), miljöstationer och elinstallationer.
Dagliga transporter från miljöstationerna av kartong och plast.
Städning av gemensamma utrymmen enligt ett schema över året.
Arbetet styrs med uppdrag från styrelsen i bostadsrättsföreningen. Visa mindre

Elektriker , instrument - och automationstekniker

Ansök    Mar 15    Uddeholms AB    Industrielektriker
Kom och utvecklas som elektriker hos oss! Nu söker vi ett flertal elektriker, instrumentations- och automationstekniker som befinner sig i början av sina karriärer. Välkommen till en varierande arbetsmiljö i ett stålföretag i världsklass! Du kommer att tillhöra avdelningen El-underhåll som arbetar med avhjälpande underhåll på ny och gammal elutrustning. Vi arbetar både med förebyggande underhåll och förbättringsarbeten inom de olika områdena el, instrume... Visa mer
Kom och utvecklas som elektriker hos oss!

Nu söker vi ett flertal elektriker, instrumentations- och automationstekniker som befinner sig i början av sina karriärer. Välkommen till en varierande arbetsmiljö i ett stålföretag i världsklass!

Du kommer att tillhöra avdelningen El-underhåll som arbetar med avhjälpande underhåll på ny och gammal elutrustning. Vi arbetar både med förebyggande underhåll och förbättringsarbeten inom de olika områdena el, instrument och automation. Avdelningen består av ca 35 stycken medarbetare.

Din roll

Du får ett varierande arbete där snabba insatser är en del av din vardag. Genom att kontinuerligt bygga bort felkällor har du tillsammans med dina kollegor ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Beroende på vilken inriktning du tar inom avdelningen, om du väljer att arbeta med el, eller som instrument-/automationstekniker, så varierar dina specifika arbetsuppgifter.

Din profil

Vi letar efter dig som har en gymnasieutbildning inom el och som vill påbörja eller fortsätta utveckla din karriär inom elområdet. Har du erfarenhet av att ha arbetat som elektriker är detta meriterande men vi söker även dig som helt ny från skolan vill få bästa möjliga start på din karriär!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder stora utbildningsmöjligheter och lägger resurser på att du ska få bästa möjliga start och fortsättning på din yrkeskarriär. För dig som är intresserad finns stora möjligheter till utveckling under lång tid framöver. Du kommer till en arbetsplats där personalen trivs väldigt bra och har en mycket välkomnande atmosfär. Medelåldern är relativt ung och det är en dynamisk grupp.

Information och ansökan

För mer information om tjänsten ber vi dig kontakta Ola Karlsson på 0563-17885 eller maila till [email protected]

Vi vill ha din ansökan senast den 7/4 men intervjuer sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet. Visa mindre

VA - samordnare för vatten och avloppsreningsverk

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi t... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
 
ARBETSPLATS: Samhällsbyggnadsavdelningen  
Samhällsbyggnadsavdelningen i Hagfors Kommun hanterar kommunens tekniska försörjning. Avdelningen består av fyra enheter, Fastighet, Gator VA och Avfall, Serviceenheten samt Hagfors Airport. Inom avdelningen hanteras ett brett utbud av tjänster såsom planläggning, naturvårdsinsatser, daglig drift av våra anläggningar och lokaler, vatten och avlopp, avfall, lokalvård, skolmåltider och olika typer av bygg- och infrastrukturprojekt.  
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER:  
Som samordnare för VA-verken är du stationerad vid -och delaktig i arbetet med driften av kommunens VA-verk. Du är delaktig i planering och genomförande av olika underhålls och investeringsprojekt. Du är självständig och noggrann och van att planera ditt arbete. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs att arbeta mot uppsatta mål. Som VA-samordnare har du administrativa uppgifter som ställer krav på god förmåga att formulera dig i skrift. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga och social kompetens. Som samordnare placerad vid VA-verken blir du stundtals driftledarens ombud i det dagliga arbetet och stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav  
 
LÖN  
Vi tillämpar individuell lönesättning.  
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE  
Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.  
 
ÖVRIGT  
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.  
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre