Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Hagfors

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

ARBETSPLATS UTVECKLINGSENHETEN Som kommunikatör i Hagfors kommun är du en del i arbetet med vår vision Hagfors kommun 2027 – attraktivt. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska e... Visa mer
ARBETSPLATS UTVECKLINGSENHETEN
Som kommunikatör i Hagfors kommun är du en del i arbetet med vår vision Hagfors kommun 2027 – attraktivt. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om vår vision, våra styrkor, våra prioriterade områden och våra mål på hagforsstrategin.se
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
 Som kommunikatör hos Hagfors kommun kommer du att ge service och support till våra kommuninvånare och till kommunens olika verksamheter. Du kommer att hantera olika typer av kommunikationsuppdrag, både operativt och strategiskt, samt skapa struktur och effektivitet kring kommunikations- och informationsfrågor. Grafisk formgivning och ansvar för inlägg på sociala medier och vår hemsida kommer också att tillhöra ditt ansvarsområde. Du kommer även att fungera som rådgivare till kommunens olika verksamheter i dessa frågor, samt bidra med kreativitet och skapande. Du kommer vid behov ha en projektledande roll vid olika aktiviteter, kampanjer och projekt när det gäller kommunikation,
Vi söker dig som har utbildning inom media och kommunikation, gärna med fokus på skrivande och sociala medier eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kommunikations- eller informationsarbete, gärna i offentlig verksamhet och det är ett plus om du har genuint intresse för omvärldsbevakning och vill lära dig hur en kommun styrs och fungerar. Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Tjänsten innebär att du kommer att skriva målgruppsanpassade texter utifrån politiska beslut och underlag från kommunens olika verksamheter. Du får på ett självständigt sätt strukturera ditt arbete och hålla tidsramar samt nå resultat. Viktigt är också förmåga att snabbt sätta sig in i verksamheten, se helheten och få en förståelse för dess behov. Vi värdesätter din förmåga att skapa förtroendefulla relationer både inom och utanför organisationen.
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Engelska i tal och skrift är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i kommunikatörens viktiga verktyg och program som exempelvis InDesign, Photoshop och Premiere, samt att du är van att jobba med såväl mobilen som datorn. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av skapa och redigera rörligt material för webb eftersom vi ser detta som en viktig del i vårt kommunikationsarbete. I Hagfors kommun jobbar vi molnbaserat i Google-miljön och använder oss av de program som medföljer G-suite
Du kommer att ingå i utvecklingsenheten och jobbar tillsammans med andra kommunikatörer. Vi jobbar alla som ett team och avlastar varandra vid behov.
Personliga egenskaper väger tungt vid tillsättning av tjänsten. Körkort med förarbehörighet B är också ett krav.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Vision eller SSR når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Avdelningskommunikatör

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN Som kommunikatör i Hagfors kommun är du en del i arbetet med vår vision Hagfors kommun 2027 - attraktivt. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Vision... Visa mer
ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN
Som kommunikatör i Hagfors kommun är du en del i arbetet med vår vision Hagfors kommun 2027 - attraktivt. Tanken är att visionen ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen och leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Visionen ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om vår vision, våra styrkor, våra prioriterade områden och våra mål på hagforsstrategin.se 
Som kommunikatör på samhällsbyggnadsavdelningen är du delaktig i många olika verksamheter som arbetar för att skapa en bättre vardag för alla som bor och verkar inom kommunen. Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för teknisk försörjning såsom vatten, avfall, lokaler och intern service till våra verksamheter. Inom avdelningen hanteras också kommunens flygplats, Hagfors Airport. 

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som kommunikatör hos Hagfors kommun kommer du att arbeta med både intern och extern kommunikation både i dina dagliga arbetsuppgifter men också i olika projekt. Du kommer att hantera olika typer av kommunikationsuppdrag, både operativt och strategiskt och det är väsentligt att du som person har förmågan att sätta ditt arbete i ett större perspektiv. Du kommer att fungera som rådgivare till kommunens olika verksamheter i olika kommunikations- och informationsuppdrag. Då du är organiserad som avdelningskommunikatör inom samhällsbyggnadsavdelningen kommer du i första hand att arbeta med kommunikation som berör avdelningens arbete men är också en resurs till kommunens övergripande organisation vid behov. Utvecklingsenheten som är ytterst ansvarig för all kommunikation som sker inom kommunen kommer vara en viktig samarbetspartner i din vardag. 
Inom ramen för ditt uppdrag hanterar du tillsammans med utvecklingsenheten bland annat våra sociala medier, pressutskick och övrig information till allmänhet. 
Vi söker dig med relevant examen inom media- och kommunikationsvetenskap alternativt annan utbildning som i kombination med dina erfarenheter kan bedömas som likvärdig. Du får gärna ha några års erfarenhet av kommunikations- eller informationsarbete sedan tidigare, gärna i offentlig verksamhet. Erfarenhet av att arbeta med både text och layout är meriterande. 
Du är snabb, kreativ och har ett stort intresse för informations- och kommunikationsarbete. Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och kan snabbt ställa om vid behov. Det är väsentligt att du har förmåga att snabbt sätta sig in i verksamheten, se helheten och få en förståelse för dess behov och vad som behöver kommuniceras.  
Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.  Goda kunskaper inom Office-paketet, InDesign och Adobepaketet är väsentligt för att klara av arbetsuppgifterna. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten innebär att du har många kontakter såväl externt som internt och du är även ansvarig för presskontakter inom avdelningen. Det är därför ytterst viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Arbetet innebär också att du behöver kunna hitta lösningar i situationer där det inte alltid finns givna ramar. Du behöver vara självständig, drivande, tydlig. Du behöver självständigt kunna planera och prioritera och du är angelägen om att hålla givna ramar och deadlines. 
Flytande svenska, goda kunskaper i engelska samt körkort med förarbehörighet B är ett krav. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Vision eller SSR når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre