Lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Hagfors

Se lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare /Tekniker

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gott liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gott liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.


Läs gärna mer om Hagforsstrategin på vår hemsida.


ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN


Fastighetsenheten ansvarar för driften av Hagfors Kommuns fastighetsinnehav. Enheten förvaltar ca 95 000 kvm egna plus hyrda lokaler för kommunala verksamheter, det vill säga primärt skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Du kommer huvudsakligen att arbeta med fastighetsskötsel såsom praktisk förvaltning av byggnad och mark, egenkontroller, felavhjälpning, reparationer och samordning av mindre underhållsprojekt efter arbetsorder.

I arbetsuppgifterna ingår även hantering badvattenrening och brandlarmsansvar på brandskåp och sprinkler.Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och ansvarstagande. Du har arbetat med fastighetsskötsel minst 3 år. Du talar och skriver flytande svenska och har god förmåga att planera ditt arbete självständigt. Du har minst gymnasial utbildning inom antingen fastighetsskötsel, el, vvs, styr och regler eller bygg alternativt annan praktisk utbildning inom fastighetsbranschen som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas som likvärdig.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Meriterande utbildningar, anläggningsskötare för brandlarm/sprinkler, Certifikat badvattenrening, styr och regler inom fastighet.


Du kommer initialt att arbeta enligt ett treveckorsschema där såväl kvällar som helger förekommer. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B.


LÖN


Enligt avtal


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Kommunal Västra Svealand, sektion Hagfors, 0563-185 58.


ÖVRIGT


För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Drifttekniker

ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 84 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fas... Visa mer
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten förvaltar ca 84 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fastighetsteknik. Som tekniker hos oss arbetar du i en organisation som har helhetsansvar för Hagfors kommuns fastighetsbestånd. Vi erbjuder dig ett varierat och självständigt arbete Du förväntas vara serviceinriktad, drivande, och initiativtagande då du till stora delar planerar ditt arbete självständigt utifrån de ärenden och projekt som faller inom ansvaret. Tjänsten består i huvudsak av drift och förebyggande underhåll av tekniska installationer, såsom värme- och ventilationsanläggningar samt medverkan i olika brandskyddsfrågor samt projekt och energioptimering. Då driftsäkerhet är vår primära uppgift så blir det naturligt att vid behov medverka inom gruppens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta i förbättringsarbete. Dina dagliga rutiner inkluderar övervakning av styrsystem för värme och ventilation samt löpande felsökningar. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten. Beredskap kan komma att ingår i tjänsten.
KVALIFIKATIONER
När det kommer till de formella kraven söker vi dig med en avslutad gymnasial utbildning eller yrkesutbildning med inriktning fastighetsteknik/drifttekniker eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Alternativt har du erfarenheter från tidigare anställning som kan likställas med utbildningskrav, du har erfarenhet av installationer, servicearbeten och ritningsläsning.
Har du erfarenhet av följande är det meriterande: kylbehörighet, ventilation och VS, god systemkunskap, Siemens Desigo lnsight eller liknande, arbete i överordnat styrsystem, CAD-samt kännedom och erfarenhet av enklare elarbeten. Körkort med förarbehörighet B är en förutsättning för tjänsten då du kommer behöva ta sig självständigt mellan våra olika objekt., god vana att använda datorn samt Windows och Office Programmen i ditt arbete. Flytande svenska är ett krav då du kommer behöva kommunicera med såväl medarbetare som kunder i tal och skrift.

LÖN Fast lön enligt avtal.

FACKLIGA FÖRETRÄDAREDu når fackliga kontaktpersoner genom kommunens växel, 0563-185 00

ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Rekryteringsprocess kan avslutas i förtid. 

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Fastighetsskötare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om Hagforsstrategin på vår hemsida.
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten ansvarar för driften av Hagfors Kommuns fastighetsinnehav. Enheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter, det vill säga primärt skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Du kommer huvudsakligen att arbeta med sedvanlig fastighetsskötsel såsom praktisk förvaltning av byggnad och mark, egenkontroller, felavhjälpning, reparationer och samordning av mindre underhållsprojekt efter arbetsorder.

I arbetsuppgifterna ingår även hantering badvattenrening och brandlarmsansvar.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och ansvarstagande. Du har arbetat med fastighetsskötsel minst 1 år och har god förmåga att planera ditt arbete självständigt. Du har minst gymnasial utbildning inom antingen fastighetsskötsel, el, vvs eller bygg, alternativt annan praktisk utbildning inom fastighetsbranschen som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas som likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utbildning som anläggningsskötare för brandlarm, certifikat för heta arbeten samt särskild utbildning inom vattenrening är önskvärt. Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B

Du kommer initialt att arbeta enligt ett treveckorsschema där såväl kvällar som helger förekommer. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
LÖN
Enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal VästraSvealand, sektion Hagfors, 0563-185 58.
ÖVRIGT
Kallelse till intervju sker löpande, ansök därför redan i dag.
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre