Lediga jobb som Fastighetsskötare i Hagfors

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare /Tekniker

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gott liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gott liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.


Läs gärna mer om Hagforsstrategin på vår hemsida.


ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN


Fastighetsenheten ansvarar för driften av Hagfors Kommuns fastighetsinnehav. Enheten förvaltar ca 95 000 kvm egna plus hyrda lokaler för kommunala verksamheter, det vill säga primärt skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Du kommer huvudsakligen att arbeta med fastighetsskötsel såsom praktisk förvaltning av byggnad och mark, egenkontroller, felavhjälpning, reparationer och samordning av mindre underhållsprojekt efter arbetsorder.

I arbetsuppgifterna ingår även hantering badvattenrening och brandlarmsansvar på brandskåp och sprinkler.Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och ansvarstagande. Du har arbetat med fastighetsskötsel minst 3 år. Du talar och skriver flytande svenska och har god förmåga att planera ditt arbete självständigt. Du har minst gymnasial utbildning inom antingen fastighetsskötsel, el, vvs, styr och regler eller bygg alternativt annan praktisk utbildning inom fastighetsbranschen som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas som likvärdig.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Meriterande utbildningar, anläggningsskötare för brandlarm/sprinkler, Certifikat badvattenrening, styr och regler inom fastighet.


Du kommer initialt att arbeta enligt ett treveckorsschema där såväl kvällar som helger förekommer. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B.


LÖN


Enligt avtal


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Kommunal Västra Svealand, sektion Hagfors, 0563-185 58.


ÖVRIGT


För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

HAGFORS KOMMUN SÖKER EN SKOLVAKTMÄSTARE

Ansök    Okt 25    Hagfors kommun    Skolvaktmästare
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen,... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet.


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE


Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola, anpassad grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning och svenska för invandrare, SFI. Grundskolorna finns på Älvstranden Bildningscentrum i Hagfors och på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasiet, vuxenutbildningen och SFI finns vid Älvstranden Bildningscentrum i Hagfors.


Den aktuella tjänsten är på Älvstranden Bildningscentrum, Asplundskolan, Forsskolan, Primus lokaler, Sunnemo skola samt Fasaden och förskolor i Hagfors utifrån beställning.


ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Vi söker dig som är en problemlösare, händig och teknisk.


Som skolvaktmästare behöver du ha god struktur över dina arbetsuppgifter och vara noggrann i dina prioriteringar, som kan behöva skifta flera gånger under en dag. Du måste vara beredd på akuta punktinsatser som underhålls- och reparationsarbeten, inventarieunderhåll, sköta kontakter med fastighetsägare och leverantörer. Du behöver också kunna ta egna initiativ utifrån verksamhetens behov.


I arbetet som skolvaktmästare ingår daglig service till medarbetare och elever. Du behöver vara självgående, initiativtagande och ha förmåga att hantera och prioritera många arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du social, positiv och har ett professionellt bemötande. Tidvis kan arbetet som vaktmästare vara fysiskt ansträngande.


Du som söker behöver ha någon form av teknisk- eller hantverksutbildning på gymnasienivå och gärna tidigare erfarenheter av arbete som vaktmästare eller annat praktiskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Enligt skollag (2010:800) krävs ett registerunderlag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.


Körkort B är ett krav.


LÖN


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Drifttekniker

Ansök    Feb 12    Hagfors kommun    Driftchef, fastighet
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet in... Visa mer
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN


Fastighetsenheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet.


ARBETSUPPGIFTER


Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fastighetsteknik. Som tekniker hos oss arbetar du i en organisation som har helhetsansvar för Hagfors kommuns fastighetsbestånd. Vi erbjuder dig ett varierat och självständigt arbete Du förväntas vara serviceinriktad, drivande, och initiativtagande då du till stora delar planerar ditt arbete självständigt utifrån de ärenden och projekt som faller inom ansvaret.Tjänsten består i huvudsak av drift och förebyggande underhåll av tekniska installation såsom värme- och ventilationsanläggningar samt medverkan i olika brandskyddsfrågor samt projekt och energioptimering. Då driftsäkerhet är vår primära uppgift så blir det naturligt att vid behov medverka inom gruppens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta i förbättringsarbete. Dina dagliga rutiner inkluderar övervakning av styrsystem för värme och ventilation samt löpande felsökningar. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER


När det kommer till de formella kraven söker vi dig med en avslutad gymnasial utbildning eller yrkesutbildning med inriktning fastighetsteknik/drifttekniker eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Alternativt har du erfarenheter från tidigare anställning som kan likställas med utbildningskrav, du har erfarenhet av installationer, servicearbeten och ritningsläsning.


Har du erfarenhet av följande är det meriterande: kylbehörighet, ventilation och VS, god systemkunskap, Siemens Desigo CC/ Insight eller liknande, arbete i överordnat styrsystem, CAD-samt kännedom och erfarenhet av enklare elarbeten. Körkort med förarbehörighet B är en förutsättning för tjänsten då du kommer behöva ta dig självständigt mellan våra olika objekt., god vana att använda datorn samt Windows och Office Programmen i ditt arbete. Flytande svenska är ett krav då du kommer behöva kommunicera med såväl medarbetare som kunder i tal och skrift.


 


LÖN Fast lön enligt avtal.


 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE Du når fackliga kontaktpersoner genom kommunens växel, 0563-185 00


 


ÖVRIGT Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet.


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare AME

ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN HAGFORS KOMMUN Individ- och omsorgsavdelningen arbetar med verksamhetsområdena individ- och familjeomsorg, LSS- och socialpsykiatri, rehabiliteringsverksamhet, kommunal hälso- och sjukvård, integration, arbetsmarknadsenhet, stöd i ordinärt boende samt särskilt boende. Som verksamhetsvaktmästare hos oss får du möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en... Visa mer
ARBETSPLATS INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN HAGFORS KOMMUN
Individ- och omsorgsavdelningen arbetar med verksamhetsområdena individ- och familjeomsorg, LSS- och socialpsykiatri, rehabiliteringsverksamhet, kommunal hälso- och sjukvård, integration, arbetsmarknadsenhet, stöd i ordinärt boende samt särskilt boende. Som verksamhetsvaktmästare hos oss får du möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll.

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 - 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida www.hagfors.se.
Som verksamhetsvaktmästare arbetar du för att underlätta för andra yrkeskategorier att fokusera på deras primära arbetsuppgifter. Din yrkesroll är organiserad tillsammans med vår arbetsmarknadsenhet. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. 

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som verksamhetsvaktmästare har du många kontakter i ett arbete där det händer mycket och snabbt. Du ska tycka om att arbeta självständigt samt delegera och fördela arbetsuppgifter. Du behöver ha god förmåga att handleda i praktiska moment. Du arbetar främst med skötsel av våra fastigheter ur ett verksamhetsperspektiv, samordning av lägenheter, besiktningar, transporter, lättare felsökning av digitala verktyg och välfärdsteknik. Du prioriterar och planerar dagen tillsammans med personal på arbetsmarknadsenheten utifrån inkomna ärenden. Arbetet sker i nära samverkan med arbetsmarknadsenheten, och chefer samt klienter och vård- och omsorgstagare inom verksamheten. Våra medarbetare lägger grunden för en god vård och omsorg, som verksamhetsvaktmästare bidrar du till god kvalité genom att fördela arbetsmoment så fokus kan läggas på respektive yrkeskategoriers primära arbetsuppgifter. Du erbjuds variation och utveckling då du hjälper våra klienter, vård- och omsorgstagare och verksamheter. 

Exempel på arbetsuppgifter:
Flytta och montera möbler och andra tyngre föremål, sätta upp hyllor, tavlor, whiteboards m.m.
Vara delansvarig gällande verksamhetsflytt, stora som små
Hantera returpapper, sop- och källsortering m.m.
Skötsel av utrustning i tvättstugor
Ta emot vissa försändelser och leveranser i verksamheten och transportera utrustning etc. 
Vara bostadsanpassningshandläggare behjälplig i vissa moment
Ge support kopplat till digital arbetsplats, hantering av digitala verktyg för att stödja verksamheten i enklare IT-frågor, programmering av TV-apparater, sammankoppling av viss IT-utrustning och välfärdsteknik

För att ge god service som vaktmästare behöver du:
Ha lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer
Vara social och serviceinriktad
Ha en god samarbetsförmåga, flexibel och självständig
Vara ansvarsfull med ordningssinne

Vi söker dig som har kunskap inom fastighetsskötsel eller kanske dig med gymnasieutbildning inom bygg, el eller teknik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du har kunskap inom individ och omsorg. Då du också i tjänsten kommer ha en handledande roll. Dokumenterad god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. 
I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. B-körkort samt god körvana. Goda kunskaper i hantering av digitala verktyg för att stödja verksamheten i enklare IT frågor. Eftersom jobbet som vaktmästare är ett fysiskt krävande arbete som innehåller tunga lyft, är det av stor vikt att du har en god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Meriterande är erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerspråkighet för att underlätta mötet med de verksamheten är till för.

LÖN
Lön enligt avtal.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Drifttekniker

ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 84 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fas... Visa mer
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten förvaltar ca 84 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny-till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en drifttekniker med erfarenhet inom fastighetsteknik. Som tekniker hos oss arbetar du i en organisation som har helhetsansvar för Hagfors kommuns fastighetsbestånd. Vi erbjuder dig ett varierat och självständigt arbete Du förväntas vara serviceinriktad, drivande, och initiativtagande då du till stora delar planerar ditt arbete självständigt utifrån de ärenden och projekt som faller inom ansvaret. Tjänsten består i huvudsak av drift och förebyggande underhåll av tekniska installationer, såsom värme- och ventilationsanläggningar samt medverkan i olika brandskyddsfrågor samt projekt och energioptimering. Då driftsäkerhet är vår primära uppgift så blir det naturligt att vid behov medverka inom gruppens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta i förbättringsarbete. Dina dagliga rutiner inkluderar övervakning av styrsystem för värme och ventilation samt löpande felsökningar. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten. Beredskap kan komma att ingår i tjänsten.
KVALIFIKATIONER
När det kommer till de formella kraven söker vi dig med en avslutad gymnasial utbildning eller yrkesutbildning med inriktning fastighetsteknik/drifttekniker eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Alternativt har du erfarenheter från tidigare anställning som kan likställas med utbildningskrav, du har erfarenhet av installationer, servicearbeten och ritningsläsning.
Har du erfarenhet av följande är det meriterande: kylbehörighet, ventilation och VS, god systemkunskap, Siemens Desigo lnsight eller liknande, arbete i överordnat styrsystem, CAD-samt kännedom och erfarenhet av enklare elarbeten. Körkort med förarbehörighet B är en förutsättning för tjänsten då du kommer behöva ta sig självständigt mellan våra olika objekt., god vana att använda datorn samt Windows och Office Programmen i ditt arbete. Flytande svenska är ett krav då du kommer behöva kommunicera med såväl medarbetare som kunder i tal och skrift.

LÖN Fast lön enligt avtal.

FACKLIGA FÖRETRÄDAREDu når fackliga kontaktpersoner genom kommunens växel, 0563-185 00

ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Rekryteringsprocess kan avslutas i förtid. 

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Fastighetsskötare med handledaransvar

ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN Fastighetsenheten förvaltar ca 97 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. Då vår nuvarande fastighetsskötare med ansvar för våra idrottsanläggn... Visa mer
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten förvaltar ca 97 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad. Vi förvaltar också ishall och idrottsanläggningar i samverkan med föreningslivet. Då vår nuvarande fastighetsskötare med ansvar för våra idrottsanläggningar valt att byta arbetsuppgift inom kommunen så söker vi nu efter en efterträdare som kan ta vid och fortsätta utveckla och förvalta våra anläggningar.
Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
Som fastighetsskötare med ansvar för idrottsanläggningar har du det övergripande ansvaret för Valhall, Hagforsvallen och Höökborgen. I ditt dagliga arbete utgår du från Valhall, här hanterar du dagliga uppgifter för såväl ishall som utomhusytor för sommar och vinteridrott. Du har ett handledande ansvar för de medarbetare vi samverkar med och du står som anläggningsansvarig gentemot våra avtalsparter.
Arbetsuppgifterna består i sedvanlig förvaltning av idrottsytor och inre och yttre fastighetsskötsel av byggnader och övrig mark inom de objekt du tilldelats. Det är du som planerar, följer upp och genomför åtgärder. Du har ett eget budget och resultatansvar och rapporterar direkt till fastighetschef. 
Arbetet innebär dagliga kundkontakter och förutsätter att du är en ansvarstagande person som trivs att arbeta med service. Initialt kommer du att arbeta dagtid men det kan komma att bli aktuellt med schemalagd skiftgång. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av fastighetsskötsel eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du talar och skriver flytande svenska, är serviceinriktad, trivs att arbeta mot uppsatta mål, har stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt. Du är van att framföra olika typer av arbetsfordon och är inte främmande för att köra ismaskin, större traktor, eller andra specialfordon för skötsel av anläggningen. Då du hanterar en del administrativa arbetsuppgifter krävs viss datorvana.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet av arbete med ishall och/eller skötsel av idrottsytor är meriterande. Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B.
Lön
Fast lön enligt avtal
Fackliga företrädare
Du når fackliga kontaktpersoner för Kommunal via kommunens växel, 0563-185 00
ÖVRIGT
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare/fastighetstekniker

Fastighetsskötaren ansvarar för skötsel och drift i föreningens fastigheter, bostadsrättsföreningen Hagforshus 3 Vi har ett långsiktigt förvaltningsavtal med Riksbyggen; ekonomisk förvaltning, underhållsplanering mm. Exempel på ansvarsområden är driften av fastigheterna, skötsel av grönområden och asfalt/parkeringsytor, låssystemen, vatten- och värmesystemen (fjärrvärmeanslutet), miljöstationer och elinstallationer. Dagliga transporter från miljöstatione... Visa mer
Fastighetsskötaren ansvarar för skötsel och drift i föreningens fastigheter, bostadsrättsföreningen Hagforshus 3 Vi har ett långsiktigt förvaltningsavtal med Riksbyggen; ekonomisk förvaltning, underhållsplanering mm.
Exempel på ansvarsområden är driften av fastigheterna, skötsel av grönområden och asfalt/parkeringsytor, låssystemen, vatten- och värmesystemen (fjärrvärmeanslutet), miljöstationer och elinstallationer.
Dagliga transporter från miljöstationerna av kartong och plast.
Städning av gemensamma utrymmen enligt ett schema över året.
Arbetet styrs med uppdrag från styrelsen i bostadsrättsföreningen. Visa mindre

Fastighetsskötare

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om Hagforsstrategin på vår hemsida.
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten ansvarar för driften av Hagfors Kommuns fastighetsinnehav. Enheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter, det vill säga primärt skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Du kommer huvudsakligen att arbeta med sedvanlig fastighetsskötsel såsom praktisk förvaltning av byggnad och mark, egenkontroller, felavhjälpning, reparationer och samordning av mindre underhållsprojekt efter arbetsorder.

I arbetsuppgifterna ingår även hantering badvattenrening och brandlarmsansvar.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och ansvarstagande. Du har arbetat med fastighetsskötsel minst 1 år och har god förmåga att planera ditt arbete självständigt. Du har minst gymnasial utbildning inom antingen fastighetsskötsel, el, vvs eller bygg, alternativt annan praktisk utbildning inom fastighetsbranschen som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas som likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utbildning som anläggningsskötare för brandlarm, certifikat för heta arbeten samt särskild utbildning inom vattenrening är önskvärt. Tjänsten kräver körkort med förarbehörighet B

Du kommer initialt att arbeta enligt ett treveckorsschema där såväl kvällar som helger förekommer. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
LÖN
Enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal VästraSvealand, sektion Hagfors, 0563-185 58.
ÖVRIGT
Kallelse till intervju sker löpande, ansök därför redan i dag.
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre