Lediga jobb som Data/IT i Hagfors

Se lediga jobb som Data/IT i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Projektledare till Uddeholm!

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer. Är du en strukturerad person som trivs med att leda och motivera andra? Drivs du av viljan att hela tiden förbättra användar- och verksamhetsnytta? Är du nyfiken och vill utvecklas? Då kan detta vara någo... Visa mer
Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.

Är du en strukturerad person som trivs med att leda och motivera andra? Drivs du av viljan att hela tiden förbättra användar- och verksamhetsnytta? Är du nyfiken och vill utvecklas? Då kan detta vara något för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Uddeholms AB en projektledare till sin Forsknings- och utvecklingsavdelning. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Uddeholms AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• Utvecklingsmöjligheter i ett väletablerat företag
• Kollegor med världsunik spetskompetens inom verktygsstål
• Stor frihet i ditt arbete att påverka processer och beslut

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra Uddeholms Forsknings- och utvecklingsavdelning och din arbetsplats är förlagd till anläggningen i Hagfors. Som projektledare kommer du att, beroende på projektens storlek, driva ett eller flera projekt samtidigt. Utifrån din tidigare erfarenhet och kompetens inom projektledning kommer du ingå i ett nystartat utvecklingsprogram där du får lära dig Uddeholms projektledningsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

• Driva och leda produktutvecklingsprojekt
• Utveckla projektverksamheten
• Kommunikation dels inom projektet, dels med externa aktörer och intressenter

Förutom att dina projekt involverar flera avdelningar inom företaget, så kan du även komma att delta i koncerngemensamma projekt.

Vi söker dig som:

Har en civilingenjörsexamen eller motsvarande och ett intresse för projektledning och produktutveckling. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom projektledning, gärna från tillverkningsindustrin, och är van att jobba med både traditionella och agila projektmetoder. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du som person är driven och har en vilja att lära dig och utvecklas. Du trivs i en ledarroll och din utåtriktade personlighet tillsammans med god kommunikationsförmåga gör att du snabbt bygger upp goda relationer med interna såväl som externa kontakter. Du är tålmodig, strukturerad och har öga för detaljer samtidigt som du kan höja blicken och se helheten. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hagfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Utvecklare mot tillverkningsindustrin

Om tjänsten Vill du bli en del av en ledande aktör inom tillverkningsindustrin med Värmländska rötter och bidra till den fortsatta framgången? Söker du en arbetsgivare som har möjlighet att erbjuda dig teamarbete och utvecklingsprojekt direkt till verksamheten och som gör nytta? Då är denna tjänst för dig! Vår samarbetspartner vill nu stärka upp befintligt team och söker nu efter ytterligare en utvecklarkollega. Här erbjuds möjligheten för dig som utveckl... Visa mer
Om tjänsten
Vill du bli en del av en ledande aktör inom tillverkningsindustrin med Värmländska rötter och bidra till den fortsatta framgången? Söker du en arbetsgivare som har möjlighet att erbjuda dig teamarbete och utvecklingsprojekt direkt till verksamheten och som gör nytta?
Då är denna tjänst för dig!

Vår samarbetspartner vill nu stärka upp befintligt team och söker nu efter ytterligare en utvecklarkollega. Här erbjuds möjligheten för dig som utvecklare att arbeta i inhouseprojekt inom verksamhetskritiska produktionssystem och nyutveckling.

I rollen som utvecklare kommer du att primärt att arbeta fullstack, från design av användargränssnitt ända ner till databasdesign. Ditt intresse- och kunskapsområden kan komma att möjliggöra en viss anpassning och inriktning i tjänsten.
Arbetsuppgifterna erbjuder en stor variation och komplexitet både inom nyutveckling, förvaltning tillsammans med externa konsulter. På sikt kan tjänsten även komma att innefatta level 2-3 support.

Företaget är i en fas där de byter ut gamla legacy-system och utvecklare nya inom följande tekniker:

- C#

- .Net 6

- Angular

- MS

Som utvecklare kommer du ingå i ett team som idag består av sex kollegor. I denna roll kommer du att tillhöra kundens kontor i Hagfors, för att på så vis möjliggöra en närhet till produktionen och underlätta vid en upplärningsprocess. Möjligheter finns att jobba remote om det är så att du är bosatt på annan ort, men du som söker skall också vara villig att pendla någon dag i veckan.

Din kompetens
Du som söker har en teknisk utbildning och har arbetat några år som utvecklare.

Som person är du självgående och räds inte för att ta dig ann nya utmaningar. Eftersom arbetet i många delar innefattar samarbete både internt inom teamet och med aktuella kunder så är god samarbetsförmåga en viktig egenskap.

För den här tjänsten krävs att du kan svenska i flytande tal och skrift.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Hagfors eller Karlstad, med möjligheter till att arbeta remote i Värmland.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

IT tekniker till ett industriföretag i Torsby

Om tjänsten Nu söker vi en IT tekniker till ett tillverkningsföretag. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt. Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till industrif... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en IT tekniker till ett tillverkningsföretag. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till industriföretaget och du kommer bli direktanställd hos dem

Du erbjuds
- En familjär arbetsplats med härliga kollegor och högt i tak
- En gemensam drivkraft till ständig utveckling och förändring i verksamheten
- Att delta i förändrings och införandeprojekt vid behov som inkluderar fysiskt nätverksbyggande
- Bidra proaktivt med imput till policies och strategier

Arbetsuppgifter
Som IT tekniker kommer du främst att supportera och åtgärda problem som dyker upp. Det handlar bl.a om support till dataanvändare i fabrik, kontinuerligt dokumentera och kontrollera samt säkerställa att hela IT-miljön uppfyller satta krav, standarder och levererar rätt kvalitet. Som IT tekniker kommer du även:

- Hantera backuper
- Bidra till att system har en tillgänglighet i den omfattning som är överenskommet

Din profil
Vi söker dig som:

- ?Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot data eller IT
- ?Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- ?Erhåller goda kunskaper gällande Microsofts server/klientprodukter och Office 365
- ?Har jobbat med Active Directory

Det är meriterande om du:

- Har baskunskaper om affärssystem.
- ?Har tidigare erfarenhet av systematisk felsökning och support genom hela IT miljön

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är en problemlösare och gillar att hjälpa andra. Du trivs i att jobba självständigt och strukturerat då du ansvarar för att uppgifterna blir klara i tid. Att jobba i högt tempo är något som stimulerar dig.

Övrigt
Start: så snart som möjligt
Omfattning: heltid
Placering: Torsby
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected] .

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Nätverkstekniker

Ansök    Nov 24    Hagfors kommun    Nätverkstekniker
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, ... Visa mer
Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 
Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 
Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

ARBETSPLATS IT-ENHETEN
Vi söker en nätverkstekniker till IT-enheten. IT-enheten har idag en chef och fem  nätverkstekniker inklusive dig. IT-enheten har ett helhetsansvar för kommunens IT-verksamhet, (datakommunikation, telefoni, support, service, drift och vidareutveckling samt fastställande av tekniska standarder och riktlinjer). Vår infrastruktur utgörs av en virtualiserad servermiljö bestående av Microsoft Windows och Linux. IT-stödet för  arbetsplatser består av PC och Cromebook samt Android smartphones.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker en servicemedveten medarbetare som tycker om att ge support. Arbetsuppgifterna innefattar att registrera, analysera och lösa inkommande ärenden i helpdeskfunktionen. Förutom installation, konfiguration, uppgradering och felsökning av hårdvara och mjukvara samt systemadministration ingår administrativa arbetsuppgifter i form av licenshantering, beställningar mm. Hagfors kommun har ett molnbaserat kontorsstödssystem i form av Google Workspace inom både skola och administration.

För denna tjänst krävs det att du samarbetar effektivt, du delar med dig av erfarenhet och information samt är stödjande i gruppen. Du har förmågan att analysera och förstå komplexa frågor snabbt och gör rationella bedömningar. Du trivs med ansvar, är kunnig inom ditt yrkesområde, vill utvecklas i din roll och strävar ständigt efter att hitta nya idéer och lösningar. Vidare är det viktigt att du har ett systematiskt arbetssätt där du planerar och prioriterar effektivt. Vi lägger särskilt vikt vid personlig lämplighet.   

Du har gymnasieutbildning, gärna med en relevant eftergymnasial påbyggnadsutbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom IT. 
Det är meriterande med  kunskaper i Linux och nätverksadministration i form av konfigurering av brandvägg, routing, switchar, wifi, controller mm. Har du dessutom erfarenheter av arbete i en virtualiserad servermiljö samt administration i Google är det meriterande. 
Du skall förstå engelska samt behärska svenska i tal och skrift. Körkort B erfordras.
Urval sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Vision, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

IT tekniker till ett industriföretag i Torsby

Om tjänsten Nu söker vi en IT tekniker till ett tillverkningsföretag. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt. Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till industrif... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en IT tekniker till ett tillverkningsföretag. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till industriföretaget och du kommer bli direktanställd hos dem

Du erbjuds
- En familjär arbetsplats med härliga kollegor och högt i tak
- En gemensam drivkraft till ständig utveckling och förändring i verksamheten
- Att delta i förändrings och införandeprojekt vid behov som inkluderar fysiskt nätverksbyggande
- Bidra proaktivt med imput till policies och strategier

Arbetsuppgifter
Som IT tekniker kommer du främst att supportera och åtgärda problem som dyker upp. Det handlar bl.a om support till dataanvändare i fabrik, kontinuerligt dokumentera och kontrollera samt säkerställa att hela IT-miljön uppfyller satta krav, standarder och levererar rätt kvalitet. Som IT tekniker kommer du även:

- Hantera backuper
- Bidra till att system har en tillgänglighet i den omfattning som är överenskommet

Din profil
Vi söker dig som:

- ?Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot data eller IT
- ?Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- ?Erhåller goda kunskaper gällande Microsofts server/klientprodukter och Office 365
- ?Har jobbat med Active Directory

Det är meriterande om du:

- Har baskunskaper om affärssystem.
- ?Har tidigare erfarenhet av systematisk felsökning och support genom hela IT miljön

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är en problemlösare och gillar att hjälpa andra. Du trivs i att jobba självständigt och strukturerat då du ansvarar för att uppgifterna blir klara i tid. Att jobba i högt tempo är något som stimulerar dig.

Övrigt
Start: så snart som möjligt
Omfattning: heltid
Placering: Torsby
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected] .

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

IT tekniker till ett industriföretag i Torsby

Om tjänsten Nu söker vi en IT tekniker till ett ledande nordeuropeiskt tillverkningsföretag med en internationell plattform. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt. Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Clev... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en IT tekniker till ett ledande nordeuropeiskt tillverkningsföretag med en internationell plattform. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till industriföretaget och du kommer bli direktanställd hos dem.

Du erbjuds
•En familjär arbetsplats med härliga kollegor och högt i tak
• En gemensam drivkraft till ständig utveckling och förändring i verksamheten
• Att delta i förändrings och införandeprojekt vid behov som inkluderar fysiskt nätverksbyggande
• Bidra proaktivt med imput till policies och strategier

Arbetsuppgifter
Som IT tekniker kommer du främst att supportera och åtgärda problem som dyker upp. Det handlar bl.a om support till dataanvändare i lokal fabrik, kontinuerligt dokumentera och kontrollera samt säkerställa att hela IT-miljön uppfyller satta krav, standarder och levererar rätt kvalitet. Som IT tekniker kommer du även:
• Hantera backuper
• I mån av tid: drift av all IT infrastruktur inom organisationen på både kunder/servrar/ nätverk
• Bidra till att system har en tillgänglighet i den omfattning som är överenskommet

Din profil
Vi söker dig som:
• Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot data eller IT
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Erhåller goda kunskaper gällande Microsofts produkter och Office 365
• Har jobbat i Active Directory

Det är meriterande om du:
• Har baskunskaper om affärssystem ex. Monitor
• Har tidigare erfarenhet av systematisk felsökning och support genom hela IT miljön
För att lyckas i rollen ser vi att du som person är en problemlösare och gillar att hjälpa andra. Du trivs i att jobba självständigt och strukturerat då du ansvarar för att uppgifterna blir klara i tid. Att jobba i högt tempo är något som driver dig.

Övrigt
Start: så snart som möjligt
Omfattning: heltid
Placering: Torsby
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected] .

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

IT tekniker till ett industriföretag i Torsby

Om tjänsten Nu söker vi en IT tekniker till ett tillverkningsföretag. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt. Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till industrif... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en IT tekniker till ett tillverkningsföretag. Som IT tekniker kommer du främst ansvara för utbyggnad, drift och underhåll av IT system och ge stöd och support till användarna. Brinner du för IT och gillar att supportera, tekniskt och fysiskt, är detta något för dig! Tjänsten är i Torsby och start är så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering. Det innebär att vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner till industriföretaget och du kommer bli direktanställd hos dem

Du erbjuds
•En familjär arbetsplats med härliga kollegor och högt i tak
• En gemensam drivkraft till ständig utveckling och förändring i verksamheten
• Att delta i förändrings och införandeprojekt vid behov som inkluderar fysiskt nätverksbyggande
• Bidra proaktivt med imput till policies och strategier

Arbetsuppgifter
Som IT tekniker kommer du främst att supportera och åtgärda problem som dyker upp. Det handlar bl.a om support till dataanvändare i fabrik, kontinuerligt dokumentera och kontrollera samt säkerställa att hela IT-miljön uppfyller satta krav, standarder och levererar rätt kvalitet. Som IT tekniker kommer du även:

· ?Hantera backuper
· ?Bidra till att system har en tillgänglighet i den omfattning som är överenskommet

Din profil
Vi söker dig som:

· ?Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot data eller IT
· ?Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
· ?Erhåller goda kunskaper gällande Microsofts server/klientprodukter och Office 365
· ?Har jobbat med Active Directory

Det är meriterande om du:

· ?Har baskunskaper om affärssystem.
· ?Har tidigare erfarenhet av systematisk felsökning och support genom hela IT miljön

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är en problemlösare och gillar att hjälpa andra. Du trivs i att jobba självständigt och strukturerat då du ansvarar för att uppgifterna blir klara i tid. Att jobba i högt tempo är något som stimulerar dig.

Övrigt
Start: så snart som möjligt
Omfattning: heltid
Placering: Torsby
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected] .

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior mjukvaruingenjör för avancerad processkontroll

Som mjukvaruingenjör hos UHT (Uvån Hagfors Teknologi AB) jobbar du i gränslandet mellan avancerade processmodeller och industriell automation. Vi förstärker nu vårt team av utvecklare till vår applikation för modellering och styrning av stålverksprocesser. Arbetsuppgifter Som en del av teamet för processkontroll kommer din främsta arbetsuppgift vara utvecklingen av vårt överordna styrsystem UTCAS. Systemet utvecklas kontinuerligt i nära samarbete med föret... Visa mer
Som mjukvaruingenjör hos UHT (Uvån Hagfors Teknologi AB) jobbar du i gränslandet mellan avancerade processmodeller och industriell automation.
Vi förstärker nu vårt team av utvecklare till vår applikation för modellering och styrning av stålverksprocesser.
Arbetsuppgifter
Som en del av teamet för processkontroll kommer din främsta arbetsuppgift vara utvecklingen av vårt överordna styrsystem UTCAS. Systemet utvecklas kontinuerligt i nära samarbete med företagets processingenjörer för att ständigt ha en modern och uppdaterad plattform som ligger i framkant inom vår nisch.
En annan del av arbetet innebär att utifrån kundkrav anpassa mjukvaran till kundens behov vilket kan innebära allt från grafiska anpassningar till gränssnitt för kommunikation med befintliga system.
I rollen kommer du få möjlighet att specialisera dig på olika delar av mjukvaran som exempelvis databashantering, grafik eller kommunikation med automationssystem (PLC och andra kontrollenheter) och därmed succesivt bredda din kunskapsbas.
Din profil
Vi söker dig med högskole- eller civilingenjörsexamen som är intresserad att arbeta med system för industriella applikationer. Du har under studierna visat intresse för och har god förståelse för industriell automation. Du ser fram emot systematiskt arbete såväl tillsammans med ett team som självständigt för att säkerställa en komplett leverans i varje sprint. Du vill ta en aktiv del i arbetet med att ständigt utveckla och förbättra mjukvaran.
Vi ser även att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och har ett intresse av att arbeta med agila metoder. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Arbete hos UHT
Hos UHT får du möjlighet att arbeta nära många discipliner med goda möjligheter att utvecklas både inom dina specialområden och generellt som ingenjör. Goda möjligheter finns även till resande till våra kunder som finns utspridda i stora delar av världen.
Kontaktinformation
För mer information kontakta gärna Håkan Sjöström, Team Leader Process Control på 0563-23718.
Ansökan
Gallring och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Vi ser fram emot din ansökan!

Uvån Hagfors Teknologi AB (UHT) erbjuder system, utrustning och tjänster för avancerade metallurgiska processer, granulering och raffinering. Vi utvecklar och marknadsför våra egna unika processer med tillhörande utrustning samt överordnade styrsystem för hela stålverk med referenser såväl hos de flesta världsledande stålverken som hos mindre privata aktörer inom stål och ferrolegeringsindustrin.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren Utvecklare / Programmerare / Systemutvecklare

Erfaren Utvecklare / Programmerare / Systemutvecklare Vill du jobba i en internationell miljö nära slutanvändarna i ett litet självgående team med världsledande produkt – sök jobb hos oss! Arbetsuppgifter och ansvarsområde Som utvecklare hos UHT jobbar man med helheten av systemet, från långsiktig produktutveckling till kundanpassningar och implementation hos kund. Tjänstens huvudsakliga arbete innebär att vara delaktig i mjukvaruutveckling och anpassni... Visa mer
Erfaren Utvecklare / Programmerare / Systemutvecklare
Vill du jobba i en internationell miljö nära slutanvändarna i ett litet självgående team med världsledande produkt – sök jobb hos oss!


Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Som utvecklare hos UHT jobbar man med helheten av systemet, från långsiktig produktutveckling till kundanpassningar och implementation hos kund.
Tjänstens huvudsakliga arbete innebär att vara delaktig i mjukvaruutveckling och anpassning, testning (FAT och SAT), idrifttagning, support och kundutbildning (system- och användarutbildning) av system för styrning av industriella processer (så kallade Nivå 2-system).
Du kommer att få möjlighet att vara ansvarig inom ett eller flera utvecklingsområden och säkerställa att rätt metoder och verktyg väljs, samt följa med inom områdets utveckling.


Arbetssätt
Arbetet sker i stort sett uteslutande projektbaserat där kundprojekten dominerar vilket oftast innebär anpassningar av funktionalitet samt integration av systemet i kundens miljö.
Ofta sker arbetet nära kundens systemresurser under intensiva perioder under några månader vilka kulminerar med en igångkörningsperiod då systemet sjösätts hos kunden.


Teamet och kontaktytor
Gruppen består idag av två seniora utvecklare och vid behov förstärks gruppen med konsulter för att avlasta vid toppar i arbetsbelastning eller då specialkompetens behövs. I gruppen jobbar man dessutom nära våra metallurger och vår el/automationsingenjör.
Vid större projekt ingår man dessutom i ett större projektteam med resurser från företagets samtliga avdelningar.
Externa kontaktytor är typiskt kundens IT-chef och när det finns deras systemutvecklare samt processingenjörer och operatörer. Man har även kontakt med leverantörer och hård och mjukvara.


Ett internationellt sammanhang
UHTs kunder finns spridda över hela världen och vi möter dagligen flera olika kulturer och arbetssätt. Detta är en utmaning men också en fantastisk tillgång då dessa kontakter vidgar våra perspektiv och ger oss värdefulla erfarenheter.


Arbetstid, lokalisering och resor
Denna tjänst är lokaliserad på UHTs systemutvecklingskontor i Hagfors, Värmland, men det finns möjlighet till arbete på annan plats delar av tiden.
Tjänsten innebär resor till UHTs huvudkontor i Kista samt till kunder för projektmöten och idrifttagning. Resorna i samband med idrifttagning kan innebära en sammanhängande bortavaro på 2-3 veckor, ibland längre. Totalt antal resor varierar och styrs av kundprojekten, men typiskt ett fåtal längre resor per år.
Arbetstid är normala kontorstider med övertid periodvis i samband med projekt. Även jour/beredskap kan förekomma under dessa tider. Det är viktigt att man har möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstiden.


Produkten
Systemutvecklingen avser främst utveckling och implementation av systemet UTCAS vilket är en processtyrningsmjukvara för ståltillverkningsprocesser. Systemet beräknar rekommenderad processföring och styr och följer sedan processen. Kommunikation med underliggande maskinnära system och överliggande stödsystem ger indata till beräkningsprocessen och verkställer styrrekommendationer från systemet.


UHT erbjuder dig att få
· jobba i den spännande miljö som stålindustrin utgör med spetsteknologi inom IT
· ett varierande arbete med stor frihet under ansvar där man är med från ax till limpa
· möjlighet till att vidareutvecklas inom systemutveckling och processkunskap
· framtida karriärmöjligheter som produktägare, utvecklingsansvarig eller om intresse finns med säljarbete eller övergripande projektledning i stora industriella projekt.
· vara del av ”Industry 4.0” – en revolution inom framtidens tillverkning


Vem är du?
Vi söker en självgående och noggrann systemutvecklare med genuint intresse för problemlösning och som har lätt att förstå syfte och bakomliggande behov med funktioner och kod. Du skall ha en teknisk bakgrund inom systemutveckling med minst 5 års erfarenhet. Bakgrund inom industriella systemlösningar och grafiska gränssnitt är en fördel men inte nödvändigt.


Som person skall du skall vara intresserad av och ha respekt för andra kulturer och se möjligheterna i att ha olika perspektiv. Du skall ha goda samarbetsegenskaper och alltid se till det gemensammas bästa. Saklig kritik ser du som en möjlighet att utvecklas och du tar åt dig och delar med dig i lika delar.
Viktiga personliga egenskaper som du bör känna igen dig i är att du är strukturerad, problemlösare, självgående, resultatinriktad och har en god samarbetsförmåga.


KvalifikationerAkademiska meriter
· Kandidatexamen eller högre inom relevant område, t ex systemvetare/dataingenjör.


System/programkunskap
· Krav på goda kunskaper i C#
· Krav på goda kunskaper inom Microsoft Visual Studio
· Grundläggande kunskaper inom Microsoft Server
· Grundläggande kunskaper inom web-utveckling
· Kunskap om OPC servrar och PLC programvaror är meriterande


Språk
· Flytande i engelska i tal och skrift
· Goda kunskaper i svenska (tal)
· Grundläggande kunskaper i svenska (skrift)
· Övriga språk är meriterande


Körkort
· Körkort är inte ett måste, men en klar fördel och meriterande.


Ansökan
Skicka din ansökan till [email protected]
Vi intervjuar sökande löpande
Vid frågor om tjänsten vänd dig till HR-chef Gabriella Ström, 08-6220 881


Om anställningen
Lön: Enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månadslön
Arbetsplats: Hagfors i Värmlands län.


Sök jobbet senast 14:e februari 2021. Visa mindre

Utvecklare / Programmerare / Systemutvecklare

Utvecklare / Programmerare / Systemutvecklare Vill du jobba i en internationell miljö nära slutanvändarna i ett litet självgående team med världsledande produkt – sök jobb hos oss! Arbetsuppgifter och ansvarsområde Som utvecklare hos UHT jobbar man med helheten av systemet, från långsiktig produktutveckling till kundanpassningar och implementation hos kund. Tjänstens huvudsakliga arbete innebär att vara delaktig i mjukvaruutveckling och anpassning, te... Visa mer
Utvecklare / Programmerare / Systemutvecklare


Vill du jobba i en internationell miljö nära slutanvändarna i ett litet självgående team med världsledande produkt – sök jobb hos oss!


Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Som utvecklare hos UHT jobbar man med helheten av systemet, från långsiktig produktutveckling till kundanpassningar och implementation hos kund.
Tjänstens huvudsakliga arbete innebär att vara delaktig i mjukvaruutveckling och anpassning, testning (FAT och SAT), idrifttagning, support och kundutbildning (system- och användarutbildning) av system för styrning av industriella processer (så kallade Nivå 2-system).


Arbetssätt
Arbetet sker i stort sett uteslutande projektbaserat där kundprojekten dominerar vilket oftast innebär anpassningar av funktionalitet samt integration av systemet i kundens miljö.
Ofta sker arbetet nära kundens systemresurser under intensiva perioder under några månader vilka kulminerar med en igångkörningsperiod då systemet sjösätts hos kunden.


Teamet och kontaktytor
Gruppen består idag av två seniora utvecklare och vid behov förstärks gruppen med konsulter för att avlasta vid toppar i arbetsbelastning eller då specialkompetens behövs. I gruppen jobbar man dessutom nära våra metallurger och vår el/automationsingenjör.
Vid större projekt ingår man dessutom i ett större projektteam med resurser från företagets samtliga avdelningar.
Externa kontaktytor är typiskt kundens IT-chef och när det finns deras systemutvecklare samt processingenjörer och operatörer. Man har även kontakt med leverantörer och hård och mjukvara.


Ett internationellt sammanhang
UHTs kunder finns spridda över hela världen och vi möter dagligen flera olika kulturer och arbetssätt. Detta är en utmaning men också en fantastisk tillgång då dessa kontakter vidgar våra perspektiv och ger oss värdefulla erfarenheter.


Arbetstid, lokalisering och resor
Denna tjänst är lokaliserad på UHTs systemutvecklingskontor i Hagfors, Värmland, men det finns möjlighet till arbete på annan plats delar av tiden.
Tjänsten innebär resor till UHTs huvudkontor i Kista samt till kunder för projektmöten och idrifttagning. Resorna i samband med idrifttagning kan innebära en sammanhängande bortavaro på 2-3 veckor, ibland längre. Totalt antal resor varierar och styrs av kundprojekten, men typiskt ett fåtal längre resor per år.
Arbetstid är normala kontorstider med övertid periodvis i samband med projekt. Även jour/beredskap kan förekomma under dessa tider. Det är viktigt att man har möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstiden.


Produkten
Systemutvecklingen avser främst utveckling och implementation av systemet UTCAS vilket är en processtyrningsmjukvara för ståltillverkningsprocesser. Systemet beräknar rekommenderad processföring och styr och följer sedan processen. Kommunikation med underliggande maskinnära system och överliggande stödsystem ger indata till beräkningsprocessen och verkställer styrrekommendationer från systemet.


UHT erbjuder dig att få
· jobba i den spännande miljö som stålindustrin utgör med spetsteknologi inom IT
· ett varierande arbete med stor frihet under ansvar där man är med från ax till limpa
· vara del av ”Industry 4.0” – en revolution inom framtidens tillverkning
· möjlighet till internutbildning både inom systemutveckling och processkunskap
· ständigt pågående kompetensutveckling och uppmuntran till omvärldsbevakning
· framtida karriärmöjligheter som produktägare, utvecklingsansvarig eller om intresse finns med säljarbete eller övergripande projektledning i stora industriella projekt.


Vem är du?
Vi söker en självgående och noggrann systemutvecklare med genuint intresse för problemlösning och som har lätt att förstå syfte och bakomliggande behov med funktioner och kod. Du skall ha en teknisk bakgrund inom systemutveckling med några års erfarenhet. Bakgrund inom industriella systemlösningar är en fördel men inte nödvändigt.
Som person skall du skall vara intresserad av och ha respekt för andra kulturer och se möjligheterna i att ha olika perspektiv. Du skall ha goda samarbetsegenskaper och alltid se till det gemensammas bästa. Saklig kritik ser du som en möjlighet att utvecklas och du tar åt dig och delar med dig i lika delar.
Viktiga personliga egenskaper som du bör känna igen dig i är att du är strukturerad, problemlösare, självgående, resultatinriktad och har en god samarbetsförmåga.


KvalifikationerAkademiska meriter
· Kandidatexamen eller högre inom relevant område, t ex systemvetare/dataingenjör.


System/programkunskap
· Krav på goda kunskaper i C#
· Grundläggande kunskaper inom Microsoft Server
· Kunskap om OPC servrar och PLC programvaror är meriterande


Språk
· Flytande i engelska i tal och skrift
· Goda kunskaper i svenska (tal)
· Grundläggande kunskaper i svenska (skrift)
· Övriga språk är meriterande


Körkort
· Körkort är inte ett måste, men en klar fördel och meriterande.


Ansökan
Skicka din ansökan till [email protected]
Vi intervjuar sökande löpande
Vid frågor om tjänsten vänd dig till HR-chef Gabriella Ström, 08-6220 881


Om anställningen
Lön: Enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månadslön
Arbetsplats: Hagfors i Värmlands län.


Sök jobbet senast 14:e februari 2021. Visa mindre

Teknikansvarig Hagfors Airport

Ansök    Okt 1    Hagfors kommun    Systemadministratör
Hagfors ligger i hjärtat av Värmland. Vår ryggrad är Klarälven, Sveriges längsta älv som förenar vår kommun. Hagfors är fyllt av modigt fôlk med framåtanda som lever sida vid sida med naturens krafter, med vildmarken alldeles runt knuten. Här finns en flygplats, ett internationellt näringsliv, högkvalitativa matproducenter och ett aktivt föreningsliv. Här skapar vi en attraktiv kommun tillsammans och med hjälp av Hagfors Strategin 2017-2027 med sju styrkor... Visa mer
Hagfors ligger i hjärtat av Värmland. Vår ryggrad är Klarälven, Sveriges längsta älv som förenar vår kommun. Hagfors är fyllt av modigt fôlk med framåtanda som lever sida vid sida med naturens krafter, med vildmarken alldeles runt knuten. Här finns en flygplats, ett internationellt näringsliv, högkvalitativa matproducenter och ett aktivt föreningsliv.
Här skapar vi en attraktiv kommun tillsammans och med hjälp av Hagfors Strategin 2017-2027 med sju styrkor, fem prioriterade områden samt 35 mål så får medarbetare och invånare ett tydligt målsnöre att jobba med.  Strategin skall hjälpa oss så att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både vardagen och i arbetslivet.

HAGFORS AIRPORT
Hagfors Airport ägs och drivs av Hagfors kommun och är en del av Samhällsbyggnadsavdelningen. Samhällsbyggnadsavdelningen hanterar, förutom Hagfors Airport, kommunens tekniska försörjning, detaljplaner, skogsförvaltning, mark och fastighetsförvaltning, gator, vatten och avlopp, avfall, samt Serviceenheten där kommunens mat och lokalvård sköts. Hagfors Airport etablerades 1986 och är en av de Svenska regionala flygplatserna (SRFF). Idag tillhör flygplatsen Hagfors strategins fem styrkor, med bra utvecklingsmöjligheter och potential för att kunna utöka flygtrafiken i framtiden. Flygplatsen har trafikplikt med huvuduppgift att skapa goda förbindelser till och från Stockholm mån-fre. En viktig länk för både näringsliv och privatpersoner att ta sig snabbt ut i världen via Stockholm, Arlanda. Området kring flygplatsen är ett expansivt industriområde med bra utvecklingsmöjligheter.
Tjänstebeskrivning
Hagfors Airport tillhör de mindre flygplatserna i Sverige med reguljär trafik. Som medarbetare hos oss krävs en bred kompetensför att kunna utföra de många och olikaarbetsuppgifter som finns och som ger flygplatsens kunder bästa möjliga service.
Du kommer att vara en del av ett team på trepersoner och ingår flygplatsens ledningsgrupp. Ett gottsamarbete och öppen kommunikation är en förutsättning för att lyckasi det dagliga arbetet. Du skall vara ödmjuk, vara serviceinriktad ochha ett gott bemötande för att kunna möta alla flygplatsens medarbetare och flygplatsens kunder på ett bra sätt. Att vara flexibel och har god förmåga att jobba såväl självständigt och i grupp är ett måste samtatt kunna hantera oförutsedda händelser på ett säkert och flexibelt sätt. Omdöme och ansvarstagande kombinerat med kreativitet, samarbetsförmåga, flexibilitet och servicevilja är en också en förutsättning för att du skall fungera i verksamheten.
Då flygplatsverksamhet präglas av ett starkt säkerhetstänk skall duäven vara noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och inte lämna något åt slumpen
Arbetsuppgifter
Teknisk ansvarig samt ingå i flygplatsens ledningsgrupp, Hagfors Airport innebär många varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Flygplatsen har även andra uppdrag med att hjälpa andra verksamheter inom Hagfors kommun.
Teknisk ansvarigomfattar bl.a.
Ingå i flygplatsens ledningsgrupp
Ansvara för omvärldsbevakning gällande regelverk flygplatsteknik
Ansvara för flygplatsens lokala rutiner kring flygplatsteknik efterföljs och uppdateras vid behov
Ansvara för att kontroller och service görs enligt gällande krav på flygplatsen tekniska system
Ansvarig för flygplatsens kraftförsörjning
Ansvarig för flygplatsens belysningsanläggning
Lokalt ansvarig för flygplatsens CN utrustning. ( kommunikation/navigation)
Ansvarig för flygplatsens meteorologiska utrustning
Samt andra uppkommande arbetsuppgifter gällande flygplatsteknik.
Kvalifikationer
Vi söker dig med intresse för teknik och olika system. Du skall ha god datorvana. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, har förmåga att motivera dig själv, är hjälpsam och trivs att arbeta med andra.
Vi söker dig som har minst följande kvalifikationer:
Treårigt gymnasium eller högre utbildninginom teknik/elsamt praktiska erfarenheter.
Skall ha tekniska och praktiska kunskaper inom elsystem och andra tekniskasystem.
Flytandekunskaper i svenska/engelska, både tal och skrift.
Goddatorkunskap, hantering av G-suits dokument/kalkyl ellerMS Word/Excelär ett krav.
Tidigare erfarenhet från flygplatsdrift önskvärt.
El behörighet är meriterande
Körkort lägst förarbehörighet B 
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Fackförbundet når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Tjänsten kan innebära viss schemalagd skiftgång.
Tjänsten är även föremål för registerkontroll och säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen.
För att erhålla viss kompetens och behålla den genomförs både interna och externa utbildningar av flygplatsens personal kontinuerligt. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Urval sker löpande så lämna in din ansökan redan idag!
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Kvalitetsutvecklare med inriktning digitalisering Barn - och bildningsavd

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Kommunen har fyra grundskolor, Kyrkhedens skola F-9, Råda skola F-6, Sunnemo skola F-6 samt Älvstranden Bildningscentrum F-... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
 Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Kommunen har fyra grundskolor, Kyrkhedens skola F-9, Råda skola F-6, Sunnemo skola F-6 samt Älvstranden Bildningscentrum F-9.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 Attraktivt, som beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kvalitetsutvecklare med inriktning digitalisering till vår avdelning. Du kommer i denna tjänst att ansvara för utvecklingen av digitala tjänster kopplat till systematiskt kvalitetsarbete och dokumentation. Din fysiska placering är på Älvstranden bildningscentrum där du sitter tillsammans med ledningen för ÄBC.
Som kvalitetsutvecklare inom barn- och bildning arbetar du i team tillsammans med våra IT-pedagoger och tätt tillsammans med skolledning och elevhälsa.
Du har ett särskilt utvecklingsuppdrag som är inriktat mot verksamhetens digitalisering utifrån nationella och kommunala målsättningar och strategier.
Uppdraget är av både strategisk och operativ karaktär och har följande huvudsakliga innehåll:
? Implementering och systemansvar för nytt verksamhets-/kvalitetssystem och elevhälsans digitala dokumentationssystem.
? Planera, genomföra och följa upp kompetensutvecklingsinsatser.
? I samarbete med IT-pedagoger, ledningsgrupp och elevhälsa utforma strategier för hur digitalisering i den pedagogiska verksamheten kan främja lärande och ökad måluppfyllelse inom våra verksamheter.
? Stödja verksamheterna i utvecklingsarbete med syfte att öka måluppfyllelsen.
? Aktivt delta i förskolornas och skolornas arbete med att utveckla sitt systematiska kvalitetsarbete med fokus på digitalisering.
? Ta fram underlag och utveckla metoder för kvalitetsmätningar samt genomföra utvärderingar.
? Regional samverkan och samverkan med lärosäten.
? Vara delaktig i och driva kommunövergripande utvecklingsarbete.
KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom kommunikation, pedagogik eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du har utbildning, kompetens och erfarenhet inom digitalisering/IKT. Du ska ha goda pedagogiska insikter och vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete, gärna inom förskola och/eller skola. Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Eftersom uppdraget har inslag av ledarskap behöver du vara intresserad av att leda grupper som arbetar med utvecklingsprocesser. Du måste också vara drivande och resultatinriktad och ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande så ansök redan idag.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Projektledare till Hagfors Kommun

Ligger samhällsnytta dig varmt om hjärtat? Hos Hagfors kommun får du möjligheten att på ett självständigt sätt vara med och utveckla ditt lokala geografiska område. Som projektledare inom samhällsbyggnad är du en nyckelperson som för kommunen framåt! OM TJÄNSTEN Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i visionen om ett attraktivt Hagfors. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i det gemensamma arbetet mot kommun... Visa mer
Ligger samhällsnytta dig varmt om hjärtat? Hos Hagfors kommun får du möjligheten att på ett självständigt sätt vara med och utveckla ditt lokala geografiska område. Som projektledare inom samhällsbyggnad är du en nyckelperson som för kommunen framåt!

OM TJÄNSTEN
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i visionen om ett attraktivt Hagfors. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i det gemensamma arbetet mot kommunens vision och som projektledare har du en tydlig roll i arbetet med att skapa en bättre vardag för Hagfors invånare.

Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar bland annat för vatten och avlopp, gator och vägar, avfall och återvinning, skogsvård, mark och exploatering, samt alla kommunens lokaler och byggprojekt.
Hagfors kommun står inför en spännande framtid och inom samhällsbyggnadsavdelningen finns många spännande projekt i pipeline. Därför söker vi nu en projektledare med inriktning mot VA, gata och utemiljö som kommer att anställas av Hagfors kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare på Hagfors kommun kommer du att driva projekt inom VA, Gata/Park samt Avfall. Du arbetar självständigt med planering, samordning samt projektledning och uppföljning av de projekt som tilldelats dig och rapporterar till ansvarig driftledare/enhetschef. Du kommer att tillhöra stabsteamet där du samarbetar med olika funktioner inom kommunen.

Du kommer till exempel att upphandla och driva projekt enligt beslutade ramar. Du är också ett stöd till verksamheten vid budgetarbete, kalkylering och framtagande av underhålls- och investeringsplaner.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en ingenjörsexamen inom exempelvis byggteknik, miljö- och energi, Väg och Vatten eller motsvarande erfarenhet
* Har erfarenhet av projektledning
* Har goda kunskaper i svenska
* Har B-körkort

Som person är du:


* Självgående
* Problemlösande
* Strukturerad
* Relationsskapande


Tjänsten passar dig som trivs i en mindre arbetsgrupp där du får ta mycket ansvar. Du brinner för ett arbete som fokuserar på att utveckla det lokala geografiska området. Då samhällsnytta är i stort fokus är detta något du brinner för!

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET Visa mindre