Lediga jobb som Bygg och anläggning i Hagfors

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Hagfors. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hagfors som finns hos arbetsgivaren.

Undervisande musik/dramapedagog till anpassad kommunal vuxenutbuildning.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Hagfors kommun söker en pedagog till Komvux med inriktning mot anpassad kommunal vuxenutbildning. Tjänsten är på 20% (1 dag/ vecka) och ämnesområdet det ska undervisas i är musik/ drama. Intervjuer sker fortlöpande, tillsättning snarast.  LÖN Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.   FACKLIGA FÖRETRÄDARE Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. ÖVRIGT Vi har... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Hagfors kommun söker en pedagog till Komvux med inriktning mot anpassad kommunal vuxenutbildning.


Tjänsten är på 20% (1 dag/ vecka) och ämnesområdet det ska undervisas i är musik/ drama. Intervjuer sker fortlöpande, tillsättning snarast. 


LÖN


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

 


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


ARBETSPLATS ÄLVSTRANDSGYMNASIET


Älvstrandsgymnasiet är en del av Älvstranden bildningscentrum. På gymnasiet går det drygt 400 elever på något av våra tio nationella program. Inom gymnasiet finns även introduktionsprogram, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning och flera idrottsinriktningar. 


Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Sep 9    Ottossons Åkeri    Lastmaskinförare
Chaufför är tillsvidare. Körkortskrav CE digitalt förrarkort,plus Ykb.Meritterande, ADR,Apv, yrkesbevis hjullastare Maskinföraren vid behov,meritterande Apv. Kontakt person Johnny Ottosson 070/3058225 Visa mer
Chaufför är tillsvidare. Körkortskrav CE digitalt förrarkort,plus Ykb.Meritterande, ADR,Apv, yrkesbevis hjullastare
Maskinföraren vid behov,meritterande Apv.
Kontakt person Johnny Ottosson 070/3058225 Visa mindre

Projektanställning Rörläggare

Ansök    Feb 2    Hagfors kommun    Rörinfodrare
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Tjänsten som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, projektledare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i projekt samt den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen 7 i Hagfors. Rörläggarnas uppgift är att laga, underhålla och utveckla det ... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Tjänsten som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, projektledare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i projekt samt den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen 7 i Hagfors.


Rörläggarnas uppgift är att laga, underhålla och utveckla det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp samt arbeta i de VA/Gatuprojekt som Hagfors kommun bedriver i egen regi.


Under anställningen kommer du även erbjudas utbildningar inom rörnät.


Vi söker dig med praktisk gymnasieutbildning inom VA, mark och anläggning, bygg, industri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.


Som person är du engagerad i ditt jobb och har god förmåga att hantera snabba omställningar och nya utmaningar i arbetet. Du har förmåga att ta till dig information och komma med egna idéer och förslag utifrån olika förutsättningar.


Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och kan hantera de vanligaste funktionerna på dator och telefon, såsom e-post, kalender, ordhanteringsprogram med mera.


Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Körkort med förarbehörighet B96 eller BE är önskvärt. 


Ordinarie arbetstid är 07.00 - 16.00, måndag till fredag.


LÖN


Lön enligt avtal


 VISSTE DU ATT…


… du får en sjuk- och olycksfallsförsäkring gratis via din anställning?


… du får 31 semesterdagar när du är fyllda 40 år och 32 semesterdagar när du är fyllda 50 år?


… du får möjlighet att omvandla semesterdagar till semestertimmar och att omvandla            semesterdagstillägget till ytterligare ledighet?


… du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare?


 FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Nina Johansson, Kommunal, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


ARBETSPLATS VA-ENHETEN


VA-enheten består av 12 medarbetare, arbetsledare Johannes Ainegren. Enheten ingår i Hagfors kommuns verksamhet för Gata, VA och Avfall, och är en del av samhällsbyggnadsavdelningen. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Projektledare

Vill du vara med på vår utvecklingsresa med målsättning att bli världens modernaste gjuteri? Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet i Hagfors genomgår en moderniseringsprocess där gammal teknik byts ut mot ny. Vi är idag i ett av de mest automatiserade specialgjuterierna i världen, och kommer fortsätta att utveckla Gjuteriet i den riktningen. Vi är en re... Visa mer
Vill du vara med på vår utvecklingsresa med målsättning att bli världens modernaste gjuteri?
Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin.
Valmet i Hagfors genomgår en moderniseringsprocess där gammal teknik byts ut mot ny. Vi är idag i ett av de mest automatiserade specialgjuterierna i världen, och kommer fortsätta att utveckla Gjuteriet i den riktningen. Vi är en relativt liten produktionsenhet där allt sker under samma tak vilket skapar spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter.
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för utvecklingsarbete och projekt, gärna med bakgrund i automation. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt inom hela produktionsenheten där din uppgift är att stötta produktionen samt koordinerar pågående projekt i varierande storlek inom hela enheten.
Du är en engagerad och kunnig lagspelare med positiv inställning. Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Du är driven, målmedveten, har god social kompetens samt har goda ledaregenskaper.
För att lyckas i rollen tror vi att du:
är erfaren och väl insatt i hur man driver projekt inklusive ansvar för slutdokumentation
bör ha ett intresse av att förhandla och skapa bra överenskommelser
kan hantera programvaror och administrativa system.
behöver ha minst 2 års relevant erfarenhet som projektledare. Önskvärt med examen från högskola (gärna civilingenjör) eller likvärdig erfarenhet.
Erfarenhet av att arbeta med Lean är meriterande.

Utöver det bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift då du behöver kunna kommunicera väl med kollegor och leverantörer både från Sverige och andra nationer.


Vi erbjuder:
Ett stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter där din förmåga att bidra med innovativa lösningar kommer till stor nytta. Vi erbjuder även kompetensutveckling och ett gediget paket av personalförmåner.
Känns den här tjänsten rätt för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Då urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan redan idag, dock senast den 22 januari 2023.
Frågor om tjänsten besvaras av Åke Olsson, Production & Site Manager [email protected] eller 070-588 47 27.


When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Projektledare

Är det dags för en ny utmaning? Vi söker en driven projektledare! Valmet i Hagfors genomgår en moderniseringsprocess där gammal teknik byts ut mot ny. Vi är idag i ett av de mest automatiserade specialgjuterierna i världen, och kommer fortsätta att utveckla Gjuteriet i den riktningen. Är du bra på att planera, styra, kalkylera och genomföra projekt till fastställd tid, kostnad och kvalitet. Då kanske du är den vi söker. I rollen kommer du att arbeta med ut... Visa mer
Är det dags för en ny utmaning? Vi söker en driven projektledare!
Valmet i Hagfors genomgår en moderniseringsprocess där gammal teknik byts ut mot ny. Vi är idag i ett av de mest automatiserade specialgjuterierna i världen, och kommer fortsätta att utveckla Gjuteriet i den riktningen.
Är du bra på att planera, styra, kalkylera och genomföra projekt till fastställd tid, kostnad och kvalitet. Då kanske du är den vi söker. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt inom hela produktionsenheten. Din uppgift är att stötta produktionen samt koordinera pågående projekt i varierande storlek inom hela enheten. Vi är en relativt liten produktionsenhet där allt sker under samma tak vilket skapar spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter.
Vem är du?
Du är en engagerad och kunnig lagspelare med positiv inställning. Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Du är driven, målmedveten, har god social kompetens samt har goda ledaregenskaper.
För att lyckas i rollen tror vi att du:
är erfaren och väl insatt i hur man driver projekt inklusive ansvar för slutdokumentation
bör ha ett intresse av att förhandla och skapa bra överenskommelser
kan hantera programvaror och administrativa system.
behöver ha minst 2 års relevant erfarenhet som projektledare. Önskvärt med examen från högskola (gärna civilingenjör) eller likvärdig erfarenhet.
Erfarenhet av att arbeta med Lean är meriterande.

Utöver det bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift då du ska kunna kommunicera väl med kollegor och leverantörer både från Sverige och andra nationer.
Vi erbjuder:
Ett stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter där din förmåga att bidra med innovativa lösningar kommer till stor nytta. Vi erbjuder även kompetensutveckling och ett gediget paket av personalförmåner. Låter det som något för dig? - Välkommen in med din ansökan senast den 31 mars 2023, urval sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Åke Olsson, Production & Site Manager [email protected] 070-588 47 27. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Elize Nilsson [email protected] 076-108 97 69 Visa mindre

Gymnasielärare specialidrott ishockey

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Tjänsten innebär undervisning inom ämnet specialidrott, ishockey och planering av verksamheten. Även mentorskap kan bli aktuellt. Som lärare för specialidrott, instruktör, på Älvstrandsgymnasiets idrottsinriktningar kommer du att på hälften av din arbetstid undervisa elever med individuellt val, specialidrott och andra hälften av din arbetstid fortsätta utbilda, leda, träna och matcha eleverna tillsammans med Viking HC... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER


Tjänsten innebär undervisning inom ämnet specialidrott, ishockey och planering av verksamheten. Även mentorskap kan bli aktuellt. Som lärare för specialidrott, instruktör, på Älvstrandsgymnasiets idrottsinriktningar kommer du att på hälften av din arbetstid undervisa elever med individuellt val, specialidrott och andra hälften av din arbetstid fortsätta utbilda, leda, träna och matcha eleverna tillsammans med Viking HC juniorverksamhet.


I första hand söker vi dig som har lärarlegitimation för undervisning inom specialidrott. I andra hand söker vi dig med annan relevant idrottsbakgrund med erfarenhet av undervisning, tävling och träningslära. Meriterande är att ha utbildning enligt svenska ishockeyförbundets utbildningsstege och då minst JS2 nivå.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.


LÖN


Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk


FACKLIGA FÖRETRÄDARE


Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.


ÖVRIGT


För mer information, kontakta Kristina Axelsson rektor


076-1186248. [email protected]


Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


ARBETSPLATS Älvstranden Bildningscentrum


Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Den aktuella tjänsten är placerad inom Älvstrandsgymnasiet.


Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 


Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 


Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Träarbetare!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke. Vi söker just nu ef... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Råda.
Du ska ha minst 4 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare inom VA och Anläggning

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN Som medarbetare i Hagfors Kommun är du en viktig del i vår vision om ett attraktivt Hagfors. Vår vision ska förena alla oss som bor, lever och verkar i vår kommun och ge oss vägledning i arbetet med att skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Som medarbetare inom samhäll... Visa mer
ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN
Som medarbetare i Hagfors Kommun är du en viktig del i vår vision om ett attraktivt Hagfors. Vår vision ska förena alla oss som bor, lever och verkar i vår kommun och ge oss vägledning i arbetet med att skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i vårt gemensamma arbete mot vår vision.
Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för vatten och avlopp, gator och vägar, avfall och återvinning, skogsvård, mark och exploatering, flygplats, kost och service samt alla kommunens lokaler och byggprojekt.
Vi söker nu en projektledare med inriktning mot VA, mark och anläggning. Tjänsten ligger organisatoriskt under kommunens VA-enhet och det huvudsakliga arbetsområdet kommer att vara arbete inom ledningsnätet. Beredskapstid inom kommunens VA-verksamhet för rörnätet kan komma att ingå. Utöver projektledning förväntas du även vara ett stöd för verksamheten i den dagliga driften samt arbetet med underhållsplanering, beställning av material, kalkylering, och förprojektering.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som Projektledare inom VA utgör du en servicefunktion till driftledaren inom enheten och kommer i samråd med driftledare och GVA-chef att planera och prioritera de projekt som verksamheten har inom ramen för sitt uppdrag.
Du arbetar självständigt med planering, samordning samt projektledning och uppföljning av de projekt som tilldelats dig och rapporterar till ansvarig driftledare. Du betraktas i din roll som sakkunnig och kan självständigt driva projekt enligt beslutade ramar. Du är också ett stöd till verksamheten vid budgetarbete, kalkylering och framtagande av underhålls- och investeringsplaner. 
Du som söker är troligen utbildad ingenjör med inriktning mot VA eller mark och anläggning eller har motsvarande kunskaper förvärvat genom erfarenhet och som vi som arbetsgivare bedömer likvärdigt. Du har ett gediget intresse för arbetsmiljö, säkerhet och projektledning.  Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom kommunal verksamhet eller arbetat med projektledning för offentliga aktörer eller annan samordning av projekt inom offentlig sektor.  
Du är strukturerad, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
Körkort med förarbehörighet B, samt kunna flytande svenska i tal och skrift är ett krav

LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Tjänsten tillsätts förutsatt att nödvändiga politiska beslut tas.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Driftledare inom fastighetsenheten

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan... Visa mer
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om Hagforsstrategin på vår hemsida.
ARBETSPLATS FASTIGHETSENHETEN
Fastighetsenheten ansvarar för driften av Hagfors Kommuns fastighetsinnehav. Enheten förvaltar ca 95 000 kvm egna och hyrda lokaler för kommunala verksamheter, det vill säga primärt skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. Enheten är ansvarig för kommunens lokalförsörjning, drift, underhåll, verksamhetsanpassningar, energioptimering och fastighetsrelaterade projekt som till exempel ny- till och ombyggnad.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du kommunikativ, flexibel och tillmötesgående. Du är van vid att arbeta metodiskt och strukturerat och kan prioritera bland arbetsuppgifter i enlighet med verksamhetens mål och fatta snabba beslut. Dessutom är du bra på att samarbeta och du är lösningsfokuserad. Som driftledare på fastighetsenheten ställs det stora krav på dig som person. Därför är det viktigt att du kan möta människor på ett professionellt sätt och har god social kompetens.
Vid behov kommer du att få verkställa mindre installationsentreprenader. Du medverkar i framtagandet av energi- och underhållsplaner och genomför fastighets rond samt underhållsåtgärder med hjälp av våra ramavtalsleverantörer. I de fall det krävs en större åtgärd kommer du, i samverkan med projektledare, bistå och i viss mån vara delaktig i genomförandet av uppdraget.
Dina arbetsuppgifter inkludera bland annat:
Du rapporterar till fastighetschefen och ingår i fastighetsenhetens ledningsgrupp. Du arbetar gemensamt med fastighetschef, våra fastighetsförvaltare och övriga medarbetare för att enheten ska leverera resultat både på kort och lång sikt.
Som driftledare har du personalansvar ocharbetsmiljöansvar för åtta medarbetare inom avdelningen.
Arbeta målinriktat för att effektivisera och få in nya arbetssätt i förvaltningen som ökar fastigheternas driftnetto och minska dess miljöpåverkan.
Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt.

Kvalifikationer:
För att klara uppdraget tror vi att du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat fastighetstekniskt arbete. Vi söker dig som har en teknisk  utbildning eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom flerårig yrkeserfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen med inriktning installation. Du bör ha bred kunskap och en god förståelse för fastigheternas tekniska system samt byggtekniska delar och även kunskap inom energi- och miljöområdet.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper likväl som dina ledaregenskaper. Följande egenskaper är meriterande: 
Vana att utveckla fastighetsrelaterade IT-system såsom fastighetssystem, styr och övervakningssystem och liknande. Att du har körkort med förarbehörighet B. Ett krav är också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

LÖN
Enligt avtal

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du vi vår växel 0563-185 00.

ÖVRIGT
Kallelse till intervju sker löpande, ansök därför redan i dag.
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Lärare textilslöjd Kyrkhedens skola

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attrakti... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Tjänsten innebär undervisning i textilslöjd för åk 3-9. Kan även kombineras med andra ämnen. I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen planering, genomförande av lektioner. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att bedriva undervisning för årskurserna 3-9. I andra hand söker vi dig som har erfarenhet av att undervisa och har motsvarande akademisk utbildning. Har du erfarenhet från att arbeta som lärare inom grundskolan anses detta meriterande.
Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås via kommunens växel 0563-185 00

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Snickare till Värmland

Som snickare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder i ett nytt byggprojekt i Råda, Karlstad. För jobba hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 3 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska eller engelska och är driven, samarbetsvillig och flexibel. Arbetsuppgifter är varierande, du har erfarenhet med att arbeta med stomme, tak, innerv... Visa mer
Som snickare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder i ett nytt byggprojekt i Råda, Karlstad.
För jobba hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 3 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska eller engelska och är driven, samarbetsvillig och flexibel.
Arbetsuppgifter är varierande, du har erfarenhet med att arbeta med stomme, tak, innerväggar.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Det går även bra att mejla till [email protected] Visa mindre

Träarbetare i Hagfors kommun

Som snickare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder i ett nytt byggprojekt i Råda, Hagfors kommun. För jobba hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 3 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska eller engelska och är driven, samarbetsvillig och flexibel. Arbetsuppgifter är varierande, du har erfarenhet med att arbeta med stomme, tak, ... Visa mer
Som snickare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder i ett nytt byggprojekt i Råda, Hagfors kommun.
För jobba hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 3 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska eller engelska och är driven, samarbetsvillig och flexibel.
Arbetsuppgifter är varierande, du har erfarenhet med att arbeta med stomme, tak, innerväggar.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Det går även bra att mejla till [email protected] Visa mindre

Trainee som rörläggare

Ansök    Mar 10    Hagfors kommun    Underhållsarbetare
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Trainee-tjänsten (arbetslivsintroduktionsanställning) som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, samordnare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen i Hagfors. Rörläggarnas uppgift är att laga, unde... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Trainee-tjänsten (arbetslivsintroduktionsanställning) som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, samordnare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen i Hagfors.

Rörläggarnas uppgift är att laga, underhålla och utveckla det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp. Som trainee kommer du ha en handledare som hjälper dig att utvecklas i arbetet. Under tjänsten ska du lära dig återkommande arbetsmoment, såsom rörläggning, återställningsarbete, anläggningsarbete, läcksökning, ventilbyten och underhållsspolning. Under anställningen kommer du även erbjudas en introduktionsutbildning inom rörnät.
Vi söker dig med praktisk gymnasieutbildning inom VA, mark och anläggning, bygg, industri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.
Som person är du engagerad i ditt jobb och har god förmåga att hantera snabba omställningar och nya utmaningar i arbetet. Du har förmåga att ta till dig information och komma med egna idéer och förslag utifrån olika förutsättningar.
Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och kan hantera de vanligaste funktionerna på dator och telefon, såsom e-post, kalender, ordhanteringsprogram med mera.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Körkort med förarbehörighet B96 eller BE är önskvärt.
Ordinarie arbetstid är 07.00 - 16.00, måndag till fredag.
För att kunna söka en tjänst som trainee på Hagfors kommun måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Om du inte redan är det kan du skriva in dig på Arbetsförmedlingen innan du skickar in din ansökan till oss.
LÖN
Lön enligt avtal
VISSTE DU ATT…
… du får 31 semesterdagar när du är fyllda 40 år och 32 semesterdagar när du är fyllda 50 år?
… du får möjlighet att omvandla semesterdagar till semestertimmar och att omvandla semesterdagstillägget till ytterligare ledighet?
… du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare?
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Eva-Lena Hagman, Kommunal, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.                
ARBETSPLATS VA-ENHETEN
VA-enheten består av 12 medarbetare och ingår i Hagfors kommuns verksamhet för Gata, VA och Avfall, och är en del av samhällsbyggnadsavdelningen. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Lärare träslöjd Kyrkhedens skola

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attrakti... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Tjänsten innebär undervisning i träslöjd för åk 3-9. Kan även kombineras med andra ämnen. I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen planering, genomförande av lektioner samt ett mentoruppdrag. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att bedriva undervisning för årskurserna 3-9. I andra hand söker vi dig som har erfarenhet av att undervisa och har motsvarande akademisk utbildning. Har du erfarenhet från att arbeta som lärare inom grundskolan anses detta meriterande.
Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås via kommunens växel 0563-185 00

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Trainee som rörläggare

Ansök    Feb 9    Hagfors kommun    Underhållsarbetare
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Trainee-tjänsten (arbetslivsintroduktionsanställning) som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, samordnare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen i Hagfors. Rörläggarnas uppgift är att laga, unde... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Trainee-tjänsten (arbetslivsintroduktionsanställning) som rörläggare ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, samordnare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen i Hagfors.

Rörläggarnas uppgift är att laga, underhålla och utveckla det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp. Som trainee kommer du ha en handledare som hjälper dig att utvecklas i arbetet. Under tjänsten ska du lära dig återkommande arbetsmoment, såsom rörläggning, återställningsarbete, anläggningsarbete, läcksökning, ventilbyten och underhållsspolning. Under anställningen kommer du även erbjudas en introduktionsutbildning inom rörnät.
Vi söker dig med praktisk gymnasieutbildning inom VA, mark och anläggning, bygg, industri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.
Som person är du engagerad i ditt jobb och har god förmåga att hantera snabba omställningar och nya utmaningar i arbetet. Du har förmåga att ta till dig information och komma med egna idéer och förslag utifrån olika förutsättningar.
Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och kan hantera de vanligaste funktionerna på dator och telefon, såsom e-post, kalender, ordhanteringsprogram med mera.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Körkort med förarbehörighet B96 eller BE är önskvärt.
Ordinarie arbetstid är 07.00 - 16.00, måndag till fredag.
För att kunna söka en tjänst som trainee på Hagfors kommun måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Om du inte redan är det kan du skriva in dig på Arbetsförmedlingen innan du skickar in din ansökan till oss.
LÖN
Lön enligt avtal
VISSTE DU ATT…
… du får 31 semesterdagar när du är fyllda 40 år och 32 semesterdagar när du är fyllda 50 år?
… du får möjlighet att omvandla semesterdagar till semestertimmar och att omvandla semesterdagstillägget till ytterligare ledighet?
… du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare?
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Eva-Lena Hagman, Kommunal, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.                
ARBETSPLATS VA-ENHETEN
VA-enheten består av 12 medarbetare och ingår i Hagfors kommuns verksamhet för Gata, VA och Avfall, och är en del av samhällsbyggnadsavdelningen. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Samordnare MB4

Ansök    Dec 9    Uddeholms AB    Underhållsarbetare
Till MB4 söker vi nu en samordnare som erbjuds en varierande och spännande vardag och som utgör en viktig kugge i vår strävan efter att vara en så störningsfri och effektiv del av organisationen som möjligt. MB4s huvudsakliga uppgift är att tillverka reservdelar till produktionens maskiner och utrustning. Reservdelarna tillverkas utifrån ritningsunderlag med detaljerat angivna toleranser varpå det är viktigt att vi utifrån kunskap och intresse inom mekanik... Visa mer
Till MB4 söker vi nu en samordnare som erbjuds en varierande och spännande vardag och som utgör en viktig kugge i vår strävan efter att vara en så störningsfri och effektiv del av organisationen som möjligt.
MB4s huvudsakliga uppgift är att tillverka reservdelar till produktionens maskiner och utrustning. Reservdelarna tillverkas utifrån ritningsunderlag med detaljerat angivna toleranser varpå det är viktigt att vi utifrån kunskap och intresse inom mekanik och funktion, med noggrannhet läser och tolkar våra ritningar. Vår arbetsgrupp består av nio medarbetare som hjälper och stöttar varandra och utför en variation av olika arbetsuppgifter.
Din Roll
Du kommer stötta vår verksamhet med planering, daglig drift samt tillse att resurser finns så att vi på ett störningsfritt sätt kan utföra de uppdrag som vi har. Detta innebär att du har en del administrativa sysslor men arbete i verkstaden ingår också i din roll och utgör en betydande del av din vardag.
Arbetet är förlagt på dagtid.
Vem vi söker
När du introducerats till vår uppgift på enheten förväntas du som samordnare på MB4 vara självgående och att utveckla våra metoder och arbetssätt. Det är därför viktigt att du har förmåga att identifiera arbetsmoment och processer som kan förbättras och att komma med lösningar. Rollen kräver att du ska våga ta egna beslut men att du även samarbetar bra och är lyhörd gentemot dina kollegor och andra som är inblandade i arbetet, så att besluten gynnar hela gruppens arbete. Eftersom arbetet präglas av att stundtals ha ”flera bollar i luften” så är ett strukturerat arbetssätt en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Eftersom det förekommer en del administrativa uppgifter är datorvana och kunskaper i SAP meriterande. Då vi på Uddeholm sätter säkerheten först så är det viktigt att du ständigt har ett säkerhetstänk då du utför dina arbetsuppgifter.

Mer information och ansökan
För mer information om tjänsten kontaktar du Fredrik Eriksson på telefon 7122, eller genom mail till [email protected]
Sista ansökningsdag är 14 januari 2022, men urval sker löpande, välkommen med din ansökan.


Vi har i denna rekrytering valt att sköta hela processen internt och tackar därför redan nu nej till alla former av erbjudanden gällande rekryteringstjänster/annonsering. Visa mindre

Industrirörstekniker

Ansök    Jan 12    Uddeholms AB    Industrirörmontör
Vi söker en industrirörstekniker till vår underhållsavdelning. Du kommer tillhöra Media-Underhåll och vi söker dig som vill jobba aktivt för att uppnå vårt fastställda mål, en störningsfri produktion. Media-Underhåll på Uddeholm AB består av åtta medarbetare som arbetar med ny-montage samt reparationsarbeten i form av akutfelavhjälpande, förebyggande och fortlöpande tillsyn. Din roll I rollen som industrirörstekniker inom media-underhåll så är ditt huvudsa... Visa mer
Vi söker en industrirörstekniker till vår underhållsavdelning. Du kommer tillhöra Media-Underhåll och vi söker dig som vill jobba aktivt för att uppnå vårt fastställda mål, en störningsfri produktion.
Media-Underhåll på Uddeholm AB består av åtta medarbetare som arbetar med ny-montage samt reparationsarbeten i form av akutfelavhjälpande, förebyggande och fortlöpande tillsyn.
Din roll
I rollen som industrirörstekniker inom media-underhåll så är ditt huvudsakliga ansvar att tillsammans med samordnare planera och utföra arbeten på verksområdet.


Arbetsuppgifter:
Ny-montage, förebyggande underhåll och reparationsarbeten
Service och felsökning
Planera och beställa material tillsammans med din samordnare
Administration och dokumentation av bland annat FU-planer


Förutom dessa uppgifter kommer du jobba aktivt för en säker arbetsplats på Uddeholm då vi prioriterar säkerhet som nr 1.

Arbetet är förlagt på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din profil
Vi söker dig som är kreativ och kan hjälpa oss att effektivisera vårt arbete genom att hitta nya och bättre arbetssätt. Eftersom det i vardagen är snabba ryck mellan olika typer av arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann i ditt sätt att arbeta. Tidigare erfarenhet inom VVS, industriinstallationer och reparationer är en förutsättning för att ta sig an arbetet på ett bra sätt.

Mer information och ansökan
Vid frågor kontaktar du Daniel Johansson på telefon 0563-17208 eller via mail: [email protected]. Vi vill ha din ansökan senast 6 februari men urval sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet. Visa mindre

Projektledare inom Gata

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i visionen om ett attraktivt Hagfors. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i det gemensamma arbetet mot kommunens vision och som projektledare har du en tydlig roll i arbetet med att skapa en bättre vardag för Hagfors invånare. Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar bland annat för vatten och avlopp, gator och vägar, avfall och återvi... Visa mer
ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i visionen om ett attraktivt Hagfors. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i det gemensamma arbetet mot kommunens vision och som projektledare har du en tydlig roll i arbetet med att skapa en bättre vardag för Hagfors invånare.

Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar bland annat för vatten och avlopp, gator och vägar, avfall och återvinning, skogsvård, mark och exploatering, samt alla kommunens lokaler och byggprojekt. Hagfors kommun står inför en spännande framtid och inom samhällsbyggnadsavdelningen finns många spännande projekt i pipeline. Därför söker vi nu en projektledare med inriktning mot VA, gata och utemiljö.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som projektledare inom Samhällsbyggnadsavdelningen kommer du att arbeta som ett stöd till våra driftledare med budgetarbete, kalkylering och framtagande av underhålls- och investeringsplaner. I samråd med ansvarig driftledare eller chef arbetar du självständigt med planering, upphandling, samordning samt projektledning och uppföljning av de projekt som tilldelats dig och rapporterar till ansvarig driftledare/enhetschef. Du kommer att tillhöra stabsteamet inom GVA, där du samarbetar med olika funktioner inom kommunen.
Du är också ett stöd till verksamheten
Som person är förväntas du vara självständig, problemlösande, strukturerad och serviceinriktad.
Vi söker dig somhar relevant ingenjörsexamen inom exempelvis Byggteknik, Miljö- och Energi, Väg och Vatten eller motsvarande kunskap från arbetslivserfarenhet alternativt annan examen eller utbildning som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas likvärdig av oss som arbetsgivare.
Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbete med projekt, projektledning, planering eller samordning inom kommunal eller offentlig verksamhet är meriterande.
Körkort med förarbehörigheten B är ett krav för tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav.
Tjänsten passar dig som trivs i en mindre arbetsgrupp där du får ta mycket ansvar. Du brinner för ett arbete som fokuserar på att utveckla det lokala geografiska området. Då samhällsnytta är i stort fokus är detta något du brinner för!

LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Tjänsten tillsätts förutsatt att nödvändiga politiska beslut tas.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

VA-samordnare med inriktning mot ledningsnät

Ansök    Sep 28    Hagfors kommun    Underhållsarbetare
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER I rollen som samordnare på GVA arbetar du för att förbättra den kommunala servicen i Hagfors kommun genom att planera och samordna arbetet med underhåll och utveckling av det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp.I rollen som samordnare har du ett nära samarbete med driftledaren för VA i frågor som berör allt från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. I din tjänst har du många kontaktyt... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
I rollen som samordnare på GVA arbetar du för att förbättra den kommunala servicen i Hagfors kommun genom att planera och samordna arbetet med underhåll och utveckling av det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp.I rollen som samordnare har du ett nära samarbete med driftledaren för VA i frågor som berör allt från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. I din tjänst har du många kontaktytor då du ansvarar för att samordna interna och externa resurser och arbeta mot uppsatta mål tillsammans med engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat kvalitetssäkring och resursplanering och dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer. Dina insatser kommer att bidra till såväl kommunens utveckling som till en bättre arbetsplats.
Vi söker dig som har relevant utbildning inom VA och erfarenhet av att arbeta i projektform, eller annan utbildning och erfarenheter som kan bedömas likvärdigt av arbetsgivaren. Projektledning inom VA och/eller väg är meriterande.Då du kommer ha samordnande roll för kommunens rörläggare är det önskvärt att du har praktisk erfarenhet av rörläggning.
Som person är du strukturerad och engagerad i ditt jobb. Du har god förmåga att både planera långsiktigt och hantera snabba omställningar i arbetet. Du har förmåga att ta till dig information och komma med egna idéer och förslag utifrån olika förutsättningar.
Du talar och skriver flytande svenska och kan hantera de vanligaste funktionerna på dator och telefon, såsom e-post, kalender, ordhanteringsprogram.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Körkort med förarbehörighet B96 eller BE är önskvärt.
Ordinarie arbetstid är 07.00 - 16.00, måndag till fredag. Beredskap ingår i tjänsten och vid akuta arbeten, exempelvis vattenläckor, kan arbete ske kvällstid och helger.
ARBETSPLATS VA-ENHETEN
Du kommer vara organiserad under Driftledare VA och kommer i huvudsak att arbeta inom VA-enheten. Enheten består av 12 medarbetare och ingår i Hagfors kommuns verksamhet för Gata, VA och Avfall, och är en del av samhällsbyggnadsavdelningen. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
LÖN
Lön enligt avtal
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
VISION når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.      
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Projektledare inom VA- och anläggning

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN Som medarbetare i Hagfors Kommun är du en viktig del i vår vision om ett attraktivt Hagfors. Vår vision ska förena alla oss som bor, lever och verkar i vår kommun och ge oss vägledning i arbetet med att skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Som medarbetare inom samhäll... Visa mer
ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN
Som medarbetare i Hagfors Kommun är du en viktig del i vår vision om ett attraktivt Hagfors. Vår vision ska förena alla oss som bor, lever och verkar i vår kommun och ge oss vägledning i arbetet med att skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i vårt gemensamma arbete mot vår vision.
Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för vatten och avlopp, gator och vägar, avfall och återvinning, skogsvård, mark och exploatering, flygplats, kost och service, samt alla kommunens lokaler och byggprojekt.
Vi söker nu en projektledare med inriktning mot VA, mark och anläggning. Tjänsten ligger organisatoriskt under kommunens VA-enhet och det huvudsakliga arbetsområdet kommer att vara arbete inom ledningsnätet. Beredskapstid inom kommunens VA-verksamhet för rörnätet kan komma att ingå. Utöver projektledning förväntas du även vara ett stöd för verksamheten i den dagliga driften samt arbetet med underhållsplanering, beställning av material, kalkylering, och förprojektering.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som Projektledare inom VA utgör du en servicefunktion till driftledaren inom enheten och kommer i samråd med driftledare och GVA-chef att planera och prioritera de projekt som verksamheten har inom ramen för sitt uppdrag.
Du arbetar självständigt med planering, samordning samt projektledning och uppföljning av de projekt som tilldelats dig och rapporterar till ansvarig driftledare. Du betraktas i din roll som sakkunnig och kan självständigt driva projekt enligt beslutade ramar. Du är också ett stöd till verksamheten vid budgetarbete, kalkylering och framtagande av underhålls- och investeringsplaner. 
Du som söker är troligen utbildad ingenjör med inriktning mot VA eller mark och anläggning eller har motsvarande kunskaper förvärvat genom erfarenhet. Du har ett gediget intresse för arbetsmiljö, säkerhet och projektledning.  Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom kommunal verksamhet eller arbetat med projektledning för offentliga aktörer eller annan samordning av projekt inom offentlig sektor.  
Du är strukturerad, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
Körkort med förarbehörighet B, samt kunna flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts förutsatt att nödvändiga politiska beslut tas.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Arbetsledare/driftansvarig Hagforshem och Hagfors energi

ARBETSPLATS Hagforshem AB förvaltar ca 600 hyreslägenheter och därutöver lokaler, garage och parkeringsplatser. Hagfors Energi AB producerar och levererar fjärrvärme från våra fyra produktionsplatser till drygt 300 kunder, främst i centrala Hagfors och Ekshärad. De båda bolagen omsätter vardera strax under 40 miljoner kronor. Bolagen har en driftorganisation för båda verksamhetsgrenarna där du kommer att ha personalansvar för ca 10 personer samt ekonomian... Visa mer
ARBETSPLATS
Hagforshem AB förvaltar ca 600 hyreslägenheter och därutöver lokaler, garage och parkeringsplatser. Hagfors Energi AB producerar och levererar fjärrvärme från våra fyra produktionsplatser till drygt 300 kunder, främst i centrala Hagfors och Ekshärad. De båda bolagen omsätter vardera strax under 40 miljoner kronor. Bolagen har en driftorganisation för båda verksamhetsgrenarna där du kommer att ha personalansvar för ca 10 personer samt ekonomiansvar avseende drift. Du rapporterar till bolagens VD.
Arbetsuppgifter och Kvalifikationer
Din driftorganisation fungerar som kontakt för hyresgäster och fjärrvärmekunder i allehanda frågor rörande bland annat felanmälningar, tekniska system och drift. Du ansvarar för den löpande driften, planering av underhåll och reparationer med mera. Du agerar kravställare och utför eller deltar i upphandlingar samt ansvarar för service- och skötselavtal. Du kommer att ha en kontinuerlig kontakt med hyresgäster, fjärrvärmekunder, leverantörer samt entreprenörer och en stor del av tjänsten består i att arbetsleda, coacha och samordna din personal.
Du har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen alternativt energibranschen i en kundorienterad roll och som chef/ledare. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom förvaltning, driftteknik, bygg eller annan utbildning som i kombination med din yrkeserfarenhet kan anses vara likvärdig. Du har goda kunskaper och förståelse om fastigheter som en helhet. Tidigare ledarerfarenheter med personal- och ekonomiansvar är meriterande, liksom förmågan att sätta kunden i fokus. Som person är du strukturerad, tycker om att ha med människor att göra, kan ta diskussioner med både kunder och medarbetare där du ser skillnad på sak och person. Du har lätt för, eller är intresserad av att lära, administrativa uppgifter vilka du med fördel kan hantera i för ändamålet lämplig mjukvara. I tjänsten ingår även beredskap, lastmaskinskörning samt ensamarbete. Körkort med förarbehörighet B krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare för undervisning i hem- och konsumentkunskap

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen och som har behörighet att undervisa i Hem- och konsumentkunskap i kombination med annat ämne, i grundskolans åk 6-9 (tillhörighet åk 7-9). På 7-9 arbetar vi i horisontella arbetslag och varje lärare har en tillhörighet i ett av arbetslagen. Varje årskurs är uppdelade i tre klasser. Varje klass har två mentorer med gemensamt ansvar för klassen. Utifrån detta söker vi dig som är intressera... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och som har behörighet att undervisa i Hem- och konsumentkunskap i kombination med annat ämne, i grundskolans åk 6-9 (tillhörighet åk 7-9). På 7-9 arbetar vi i horisontella arbetslag och varje lärare har en tillhörighet i ett av arbetslagen. Varje årskurs är uppdelade i tre klasser. Varje klass har två mentorer med gemensamt ansvar för klassen. Utifrån detta söker vi dig som är intresserad av utvecklingsarbete, samplanering och ämnesövergripande arbetssätt. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
ARBETSPLATS
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasiet och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Älvstranden bildningscentrum åk 6-9 i Hagfors. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Lärare träslöjd till Kyrkhedens skola

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE   Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attrakti... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
Tjänsten finns på Kyrkhedens skola i Ekshärad.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Tjänsten innebär undervisning i träslöjd för åk 3-9. Kan även kombineras med andra ämnen. I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen planering, genomförande av lektioner. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att bedriva undervisning för årskurserna 3-9. I andra hand söker vi dig som har erfarenhet av att undervisa och har motsvarande akademisk utbildning. Har du erfarenhet från att arbeta som lärare inom grundskolan anses detta meriterande. 
Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Nås via kommunens växel 0563-185 00
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Lärare textilsljöjd till Kyrkhedens skola

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE   Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attrakti... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
Tjänsten finns på Kyrkhedens skola i Ekshärad.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Tjänsten innebär undervisning i textilslöjd för åk 3-9. Kan även kombineras med andra ämnen. I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen planering, genomförande av lektioner. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att bedriva undervisning för årskurserna 3-9. I andra hand söker vi dig som har erfarenhet av att undervisa och har motsvarande akademisk utbildning. Har du erfarenhet från att arbeta som lärare inom grundskolan anses detta meriterande. 
Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Nås via kommunens växel 0563-185 00
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Projektledare till uppbyggnad av lärcentra

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, fritidsgårdar, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Kommunen har en gymnasieskola och fyra grundskolor, Kyrkhedens skola F-9, Råda skola F-6, Sunnemo skola F-6 samt Älvstranden Bildningscentrum F-12. Gymnas... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, fritidsgårdar, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Kommunen har en gymnasieskola och fyra grundskolor, Kyrkhedens skola F-9, Råda skola F-6, Sunnemo skola F-6 samt Älvstranden Bildningscentrum F-12. Gymnasieskola och vuxenutbildning inryms i Älvstranden bildningscentrum.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker en projektledare som vill vara med och bygga upp vårt lärcentra i Hagfors kommun. Lärcentrat planeras vara färdigbyggt under augusti månad.
Anställningen är en projektanställning där du blir en del av vårt administrativa team.
Som projektledare arbetar du i nära samarbete med studie- och yrkesvägledare, administratörer och IKT-strateger.
En stor del av lärcentrats verksamhet kommer att riktas mot vår egen vuxenutbildning.
Du som projektledare är då en del i teamet av samordning kring yrkesutbildningar och utbildningspaket lokalt och i regional samverkan. Du arbetar även övergripande med marknadskommunikation och marknadsföringsinsatser kopplat till lärcentra.
Du kommer att vara en nyckelperson i uppbyggnaden av ett lärcenter placerat på Älvstranden bildningscentrum samt vara ett stöd i uppbyggnaden av en mindre filial i Munkfors kommun.
Du kommer att ha ett tätt samarbete med Karlstads universitet samt eventuellt andra lärosäten.
Arbetet innebär både självständigt arbete med stort egenansvar och samarbete med andra. I ditt arbete har du mycket kontakt med såväl interna som externa aktörer och samverkanspartners.
Som samordnare hos oss kommer du ha goda möjligheter att utforma uppdraget och påverka arbetsuppgifterna utifrån dina kvalifikationer och styrkor.
Du som person har stort engagemang och tjänsten kräver flexibilitet för att vara med och utveckla verksamheten. Vi vill att du är engagerad och prestigelös samt att du har god social kompetens. Som person är du kommunikativ, strukturerad och vågar tänka nytt och annorlunda för att bidra till lärande och utveckling för Hagfors Lärcenter.
Vi söker dig som har en yrkesutbildning kopplad till pedagogik eller administration och/ eller erfarenhet av arbete inom skola. Du kan även ha annan relevant utbildning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda projekt samt av att handleda andra.
Som person behöver du vara lagspelare som tilltalas av att arbeta i team.
Du har goda IT-kunskaper och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.Du är mål- och resultatorienterad och van att arbeta med uppföljning.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Känner du igen dig och lockas av uppdraget? Då kan det vara dig vi ser som vår projektledare!
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Rörmokare

The plumber helped us inject antifreeze into the heating to protect the heating from freezing in winter. We want deal with this as soon as possible please contact us if Visa mer
The plumber helped us inject antifreeze into the heating to protect the heating from freezing in winter. We want deal with this as soon as possible please contact us if Visa mindre

Arbetsledare Berg, Anläggning Göteborg

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en junior Arbetsledare till vår anläggningsverksamhet i Göteborg. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som Arbetsledare Vår arbets... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en junior Arbetsledare till vår anläggningsverksamhet i Göteborg. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Arbetsledare
Vår arbetsgrupp som sysslar med förstärkning och andra bergarbeten söker en arbetsvillig och läraktig arbetsledare för arbete mestadels i Västsverige. Gruppen utgår från göteborgstrakten, men utför projekt i hela Sverige. De senaste åren har det utförts projekt från riksgränsen till Karlskrona. I regel är projekten korta; någon vecka till några månader. Jobben blir fler och vi ser ett behov av att få in någon som kan växa i rollen och förhoppningsvis relativt snart även driva projekt självständigt och utvecklas tillsammans med oss.

Som arbetsledare arbetar du tillsammans med platschef och yrkesarbetare i de anläggningsprojekt som Svevia utför. Daglig arbetsledning, planering, samordning och uppföljning av projekt för att uppnå förväntad kvalitet och resultat inom angiven tid och budget är huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen. Dagliga kontakter med till exempel kunder, underentreprenörer och medarbetare ingår som en naturlig del i arbetet. Löpande dokumentation såsom dagbok, mötesdokumentation, arbetsberedningar, tidplan, underlag till underrättelser, kvalitetsdokumentation etc. är också viktiga inslag i rollen varför du behöver känna dig trygg med att arbeta med digital dokumentation.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna bergsskoleingenjör och har ett par års erfarenhet inom anläggning. Du är bekväm med att hantera administration och IT-system och både kan och vill ligga borta på jobb. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du prestigelös och har en stor vilja att lära dig både det praktiska arbetet och det affärsmässiga. Du en problemlösare som tar tag i de utmaningar och förändringar som uppstår i det dagliga arbetet. Framförallt är du en lagspelare, det är genom att varje person tar ansvar för sina uppgifter i ett projekt som vi tillsammans skapar resultat.

En del av något större
Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger vi Sverige från grunden - i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Entreprenadchef, Carl Magnusson på telefonnummer 0727-156898. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 15 november.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Textilslöjdslärare

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymna... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasiet och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Älvstranden bildningscentrum åk 7-9 i Hagfors. På enhet 7-9 arbetar vi i horisontella arbetslag och varje lärare har en tillhörighet i ett av arbetslagen. Vi har tre klasser i varje årskurs. Varje klass har två mentorer som delar på ansvaret för klassen. Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. 
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 - 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har textillärarutbildning med behörighet att undervisa åk 4-9. På 7-9 arbetar vi i horisontella arbetslag och varje lärare har en tillhörighet i ett av arbetslagen. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 7-9. Arbetet innebär att du ska vara mentor för en klass på 7-9 men undervisa från årskurs 4-9. Varje klass har två mentorer med gemensamt ansvar för klassen. Utifrån detta söker vi dig som är intresserad av utvecklingsarbete, samplanering och ämnesövergripande arbetssätt. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
LÖN Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
ÖVRIGT Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Rörläggare till VA-enheten

Ansök    Dec 12    Hagfors kommun    VVS-montör
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER I rollen som rörläggare arbetar du för att förbättra den kommunala servicen i Hagfors kommun, genom att laga, underhålla och utveckla det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp. Du ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, samordnare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i den dagliga driften. Hela arb... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
I rollen som rörläggare arbetar du för att förbättra den kommunala servicen i Hagfors kommun, genom att laga, underhålla och utveckla det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp. Du ingår i en arbetsgrupp bestående av en arbetsledare, VA-tekniker, samordnare och rörläggare, som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och hitta kreativa lösningar på de utmaningar som uppstår i den dagliga driften. Hela arbetsgruppen utgår från Hagfors kommuns centralförråd på Bryggarevägen i Hagfors.
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av arbete som rörläggare eller annat arbete som i kombination med din utbildning eller andra erfarenheter kan bedömas likvärdigt av arbetsgivaren.
Som person är du engagerad i ditt jobb och har god förmåga att hantera snabba omställningar och nya utmaningar i arbetet. Du har förmåga att ta till dig information och komma med egna idéer och förslag utifrån olika förutsättningar.
Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och kan hantera de vanligaste funktionerna på dator och telefon, såsom e-post, kalender, ordhanteringsprogram med mera.
Utbildning i livsmedelshygien kopplat till VA-arbeten, säker schakt och säkra lyft är meriterande.
Körkort med förarbehörighet B är ett krav. Körkort med förarbehörighet B96 eller BE är önskvärt.
Ordinarie arbetstid är 07.00 - 16.00, måndag till fredag. Beredskap ingår i tjänsten och vid akuta arbeten, exempelvis vattenläckor, kan arbete ske kvällstid och helger.
LÖN
Lön enligt avtal
VISSTE DU ATT…
… du får 31 semesterdagar när du är fyllda 40 år och 32 semesterdagar när du är fyllda 50 år?
… du får möjlighet att omvandla semesterdagar till semestertimmar och att omvandla semesterdagstillägget till ytterligare ledighet?
… du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare?
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Kommunal Västar Svealand, sektion Klarälvdalen, 0563-185 58.
ÖVRIGT
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten.
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.      
ARBETSPLATS VA-ENHETEN
VA-enheten består av 12 medarbetare och ingår i Hagfors kommuns verksamhet för Gata, VA och Avfall, och är en del av samhällsbyggnadsavdelningen. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Kyrkhedens skola söker lärare Textilslöjd

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE   Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attrakti... Visa mer
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Den aktuella tjänsten är placerad på Kyrkhedens skola.
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
Tjänsten finns på Kyrkhedens skola i Ekshärad.
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Tjänsten innebär undervisning i textilslöjd för åk 3-9. Kan även kombineras med andra ämnen. I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen planering, genomförande och uppföljning av lektioner och ett mentorskap för en elevgrupp. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att bedriva undervisning för årskurserna 3-9. I andra hand söker vi dig som har erfarenhet av att undervisa och har motsvarande akademisk utbildning. Har du erfarenhet från att arbeta som lärare inom grundskolan anses detta meriterande. 
Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Nås via kommunens växel 0563-185 00
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Driftledare avfallsverksamheten

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN Samhällsbyggnadsavdelningen i Hagfors kommun ansvarar för kommunens samhällsplanering och ett stort utbud av service såsom Hagfors Airport, kost och -service, kommunala fastigheter, gator, utemiljöer, detaljplaner och markresurser, vatten och avlopp samt avfall och återvinning. Som driftledare för avfallsverksamheten ingår du i staben för Gata, VA och Avfall. I din roll utgör du en viktig del i kommunens arbete fö... Visa mer
ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN
Samhällsbyggnadsavdelningen i Hagfors kommun ansvarar för kommunens samhällsplanering och ett stort utbud av service såsom Hagfors Airport, kost och -service, kommunala fastigheter, gator, utemiljöer, detaljplaner och markresurser, vatten och avlopp samt avfall och återvinning.
Som driftledare för avfallsverksamheten ingår du i staben för Gata, VA och Avfall. I din roll utgör du en viktig del i kommunens arbete för att nå våra prioriterade frågor om livskvalité för alla och en god grön kommun.
Inom avfallsenheten ingår bland annat
? Insamling av mat- och restavfall
? Kommunala avfallsanläggningar och återvinningscentraler i Hagfors och Ekshärad
? Insamling av slam från enskilda avlopp
? Långsiktig planering av avfallshantering inom Hagfors kommun
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
Som driftledare kommer du att ansvara för den avfallshantering som faller inom det kommunala ansvaret. Detta innebär att du ansvarar för den dagliga insamlingen och behandlingen av avfall, planerar för långsiktig utveckling av verksamheten samt arbetar serviceinriktat mot kommunens invånare. I arbetet har du ansvar för fem medarbetare, ekonomi- och resultatansvar, samt ansvar för att de tjänster som behövs för verksamheten upphandlas och följs upp. Arbetet ska löpande rapporteras till enhetschef.
Du kommer också att utföra olika utredningsuppdrag och driva projekt inom avfallsområdet. I ditt arbete kommer du ha stöd från enhetschef och övriga medarbetare inom staben för Gata, VA och Avfall.
Kvalifikationer:
? Utbildning med inriktning mot naturvetenskap, samhällsvetenskap, teknik och/eller miljö.
? God förmåga att arbeta med ordbehandlingsdokument och kalkylark.
? God förmåga att dokumentera resultat på ett tydligt och lättbegripligt sätt.
? Du ska vara självgående och noggrann samt ha lätt för att samarbeta med alla typer av människor.
? Körkort med förarbehörighet B
I arbetet kommer du att arbeta tätt med din personal på återvinningscentralerna samt med kollegor inom enheten för Gata, VA och Avfall. Inom enheten ingår även gata, park, vatten och avlopp samt kommunens kart- och mättekniska verksamhet. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta, även om stora delar av arbetet kommer att vara självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
LÖN
 Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Du når de fackliga företrädarna genom Hagfors kommuns växel, 0563/185 00
ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre