Lediga jobb Stora Enso Skog AB i Hagfors

Se alla lediga jobb från Stora Enso Skog AB i Hagfors. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Hagfors som finns inom det yrket.

Processansvarig leveranser till Sjögränds plantskola, Stora Enso Skog

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till vår vision om att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”? Om du är en driven och framåtsträvande person som motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter med fokus på vår leveransprocess, så kan det här vara rätt steg i karriären för dig. Vi hoppas att du vill bli en del av vår resa mot en mer hållbar framtid! Med oss växer skogen, människorna och affärerna. Vi söker nu en engagerad o... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till vår vision om att ”producera Sveriges bästa skogsplantor”? Om du är en driven och framåtsträvande person som motiveras av att jobba med en stor bredd av arbetsuppgifter med fokus på vår leveransprocess, så kan det här vara rätt steg i karriären för dig. Vi hoppas att du vill bli en del av vår resa mot en mer hållbar framtid!
Med oss växer skogen, människorna och affärerna.
Vi söker nu en engagerad och positiv person som vill bli en del av vårt team på plantskolan i Sjögränd. I rollen som processansvarig för leveranser kommer du att spela en central roll för logistikarbetet och vara en viktig resurs för att främja plantskolans utveckling. Du kommer att samarbeta nära med produktionen, logistikledaren våra andra två plantskolor.
Rollen omfattar praktiskt arbete med våra leveranser av plantor och mottagning av gods. Du kommer även att bli delaktig i förbättrings- och utvecklingsinitiativ som syftar till att optimera våra processer och arbetsmetoder.
Här är några av de ansvarsområden och arbetsuppgifter som du kommer att hantera:
Planera och genomföra förberedelser inför och efter plantsäsongen, inklusive leveransplanering och uppföljning
Fungera som rådgivare för kunder angående hantering och skötsel av plantorna
Delta i kundbesök
Hantera administration och avvikelser i våra IT- system
Ansvara för förflyttning av plantor mellan plantskolorna
Planera resurser för lastning och lossning samt leda den praktiska lastningsprocessen
Ansvara för lagerstatus samt vara delaktig i att utveckla processen runt lagerhantering
Säkerställa att rätt plantor lastas och levereras i enlighet med avtalade tidsramar

Rollen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter, där du får möjlighet att arbeta både praktiskt och administrativt. Placering för tjänsten är på plantskolan i Sjögränd och du rapporterar till plantskolechefen.
Vem söker vi
För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du ha en stark drivkraft och egen initiativförmåga. Du bör självständigt kunna driva, utveckla och utvärdera ditt eget arbete på ett strukturerat sätt och din förmåga att samarbeta med andra värderas högt i vår arbetsmiljö. Din kompetens grundar sig på utbildning inom teknik eller logistik, och även gärna på praktisk yrkeserfarenhet från plantskoleverksamhet eller liknande.
Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:
God administrativ förmåga med kunskap om planering, registrering och rapportering i IT- system
Flytande kommunikationsförmåga på svenska både i tal och skrift
B- körkort

Ytterligare färdigheter och kvalifikationer som är fördelaktiga i denna roll:
Du trivs i teammiljö och har en god kommunikativ förmåga för att motivera och engagera andra
Du är driven, vågar utmana och kan ta initiativ och fatta beslut för att utveckla verksamheten
Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas

Vad vi erbjuder
Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.
Hur kan du ansöka till denna tjänst?
Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 28 januari.
Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest.
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Talent Acquisition Partner Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta plantskolechef Carolina André på tel. 079 – 216 08 71 eller mejl: [email protected]
Kom och jobba i The renewable materials company!
Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial och träprodukter, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 21?000 medarbetare.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Se gärna vår film:
https://www.youtube.com/watch?v=6OxAbAKm5ls Visa mindre