Lediga jobb Praktikertjänst AB i Hagfors

Se alla lediga jobb från Praktikertjänst AB i Hagfors. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Hagfors som finns inom det yrket.

Vikarierande tandsköterska till Hagfors

Ansök    Okt 15    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Klaran Tandvård, Björn Ytterberg
Klaran tandvård är en klinik med totalt 14 medarbetare i 2 team. Vårt team består av 2 tandläkare 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor. Vi utför familjetandvård med allt från barn och ungdomstandvård till äldretandvård. Vi arbetar med Implantatbehandlingar. Som tandsköterska hos oss får du en omväxlande arbetsvecka med såväl assistans som eget klinisktarbete på patient. Du har också receptions och sterilarbete. Vi har totalt 5 behandlingsrum och mycket moderna lokaler.

Arbetsuppgifter
Assistering av tandläkare. Förbereda och avsluta
patientbehandling. Profylaxbehandling. Receptions och sterilarbete
samt administration.

Övrig information
Tjänsten är på 80 eller 100% (4-5 dgr/veckan, 32-40h/vecka), kan diskuteras.

Tjänsten kommer att tillsättas löpande.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen

Personliga egenskaper
Vi söker en person som uppskattar att arbeta självständigt, ta ansvar
och bli en del av vårt team. Visa mindre

Tandhygienist till Klaran Tandvård!

Ansök    Feb 9    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Är du tandhygienist som har arbetat några år eller är nyexaminerad och är redo för din nästa jobbmöjlighet? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker team Kristian på Klaran Tandvård i Hagfors en tandhygienist för en tillsvidaretjänst. Varmt välkommen med din ansökan! Start: Så snart som möjligt Ort: Hagfors Omfattning: 100% Om tjänsten: Som tandhygienist kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter, du kommer även hantera F-och N-patienter sam... Visa mer
Är du tandhygienist som har arbetat några år eller är nyexaminerad och är redo för din nästa jobbmöjlighet? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker team Kristian på Klaran Tandvård i Hagfors en tandhygienist för en tillsvidaretjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Så snart som möjligt
Ort: Hagfors
Omfattning: 100%

Om tjänsten:

Som tandhygienist kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter, du kommer även hantera F-och N-patienter samt redovisningen för detta gentemot landstinget. Journalföring sker i Frenda.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad tandhygienist och kan kommunicera obehindrat i svenska i tal och skrift samt engelska. Du kan vara såväl nyexaminerad eller ha arbetserfarenhet som tandhygienist.

Som person tror vi att du är en lagspelare och gärna är ett bollplank gentemot dina kollegor. Du kommer att arbeta med ett glatt och härligt gäng!

Om Klaran tandvård:

Klaran Tandvård arbetar i två team, varav du kommer arbeta tillsammans med tandläkare Kristians team. Det är en bra stämning på hela verksamheten där man gärna hjälper varandra vid behov. Det är en 5-rums klinik där du är en (1) av två (2) tandhygienist med en stabil patientström.

Som anställd hos Klaran Tandvård finns det fina förmåner som friskvård och arbetstid.

Ansökan:

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryterare Moa Trankell på [email protected]

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre